2015 kasım anneleri burayaaa :))

Ben de 20 sinde gidicem doktora ,ben erkek hissediyorum gidişat ta o yönde 12 haftalıkken doktora söylediğimde o da erkek olabilir dedi ,dün gece rüyamda oğlum olmuş gördüm bakalım sağlıklı olsun da evlat ikisi de çok tatlı

Rabbim gönlüme göre verdi. Hep kız evladım olsun isterdim, inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı da nasip eder.
Heyecanla gün sayıyorum :)

Belin kalcam bacaklarim şimdiden agrimaya başladı yuruyemiyorum vicks sürmeli miyim ?

güzel anneler eğer hamileyken saç boyanır mı vs diye kafanıza takılıyorsa... hemen cevapliyım, wella nın kuaförlerde kullanılan bir boyası var innosense serisi doğal ve alerjen içeriği yok Dünyada kanıtlanmış rahatlıkla kullanabilirsiniz.

bende varım arkadaşlar suan 20. haftaya gırdk bebısım cok ınatcı cınsıyetını gostermıyo malesef

Merhaba kizlar gebeliğin de safra kesesinde tas olduğunu öğrenen varmi :KK43:

Merhabalar, aranıza yeni katıldım (site olarak) 23. haftadayız. Benim miniğim kız :KK70: 5 aylıkken öğrendik baya sakladı :KK66:

ben ankaradayım ankara tıp a gidiyorum tıp oldugu için güvenilir bir hastane hem çoçuk için de öyle doğduktan sonra çocuk doktorları ve takipleri iyi

Bu arada merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 kasım gibi doğum gözüküyor ama ne olur ne biter bilinmez Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin :) Benimde oğlum olcak :)

Kasım bebeklerimiz çoğalmış maşallah hepsine sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimizi.. Hazırlıklar ne alemde kızlar ben daha hiç bir şey almadım

Slm kızlar , benimde 21 kasım muhtemel doğum tarihim inşallah bi kızım olacak
Ben şimdilik 2 hastane çıkışı, kundak ve ilk doğduğnda giyebileceği 4-5 takım aldm sadece.
maksimum 0-9 aya kadar kıyafet alacağım, ilk doğumumda çok abarttm 2 yaşa kadar kıyafetini aldım ve sonrasında gereksz olduğunu anladm.
SiZe tavsiyem çok abartmayn ihtiyaca göre alın.

Kendim içinde 2 lohusa pijaması aldm sadece. Pike, gecelik henüz onları almadm.sizin hazırlıklar nasıl gidiyor neler aldınız ?

Kasım bebeklerimiz çoğalmış maşallah hepsine sağ sağlim kucağımıza alalım bebeklerimizi.. Hazırlıklar ne alemde kızlar ben daha hiç bir şey almadım

bi arkadasım erken dogum riskine karşılık herseyını hazırla koy demesıyle hazırlık yaptık bıraz canım . hastane çıkışı falan aldık . beşik aldık. yedek de zıbın bi kaç takım battaniye aldık . ama eksik bitmiyor. bi yerden baslamak lazım.

X