İnşallah :)Âmin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz
Hoşgeldin aramıza dün cimcimenin kalp atışlarını gördük duymadık doktorum ısı verip te rahatsız etmek istemediğini söyledi doppler ısı veriyormuş siz duydunuz mu kalp atışlarınıMerhaba bende geldim. 7+4 üz :)
Benım doktorum da aynı seyı soyledı pek tavsıye etmıyorum rahatsız oldugunu dusunuyorum dedi ama aynı senın gıbı bız de kalbını gorduk fener gıbı yanıp sonuyordu,bu bıle yettı cok sukur. hayırlısıyla Rabbım butun hamıle olanların saglıkla kucagına almayı,hamıle olmayı ısteyen kardeslerımıze de hamılelık haberlerını almayı nasıp etsın ınsallah... Amin..Hoşgeldin aramıza dün cimcimenin kalp atışlarını gördük duymadık doktorum ısı verip te rahatsız etmek istemediğini söyledi doppler ısı veriyormuş siz duydunuz mu kalp atışlarını
benimde sat 23 şubat ama henüz kalp atışını duymadık..yarın kontrolüm var duyar mıyız acaba???Benim son adet tarihim 23 şubat tahmini dogumum 30 kasım☺ sabah bulantılarını saymazsak fazla bir belirtim yok ya sizin kızlar???☺
Evet canım Allah ın izniyle duyarsın☺ ben 16 nisanda gittim ve duyduk çok mükemmel bir duygubenimde sat 23 şubat ama henüz kalp atışını duymadık..yarın kontrolüm var duyar mıyız acaba???
Hayırlı olsun cnm ben de 20 martta keseyi görmüştüm 3 nisanda kalp atışlarını duymuştum. Şimdi nasıl bebişinin durumu?dün keseyi gördük, kalp atışı için 10 nisana gün verdiler..
Aminnn senin de ikinci bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Kız erkek farketmez tabiki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun. Ne zaman randevunnBen randevu aldım merak ediyorum kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun bir erkek bebeğim var sadece ona isim koymak kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum Allah bebeklerinizi kucağınıza hayırlısı ile almayı nasip etsin inşallah
Benim de aynı gün randevum var hadi hayırlısı olsun arkadaşım :)Allah razı olsun.haziranın 11nde gideceğim inşallah