2015 kasım anneleri burayaaa :))

hepiniz hoş geldiniz
netim yoktu giremedim kızlar.
midem berbat mutlaka en az bir kez kusuyorum .. mide bulantılarımı azaltamıyorum. doktorum ilaç verdi ama etkisi yok. bıraktım ilacı. en son zofran zydısh kullan dedi. almaya cesaret edemedim sizde durum ne

bende 10 haftadayım kalp atışları falan çıktı ıkızdı ama diğeri kalbi atmadı kayboldu tek kalan doktor sağlıklı devam ediyor diyor cok sükür

Hoşgeldin aramıza dün cimcimenin kalp atışlarını gördük duymadık doktorum ısı verip te rahatsız etmek istemediğini söyledi doppler ısı veriyormuş siz duydunuz mu kalp atışlarını
Benım doktorum da aynı seyı soyledı pek tavsıye etmıyorum rahatsız oldugunu dusunuyorum dedi ama aynı senın gıbı bız de kalbını gorduk fener gıbı yanıp sonuyordu,bu bıle yettı cok sukur. hayırlısıyla Rabbım butun hamıle olanların saglıkla kucagına almayı,hamıle olmayı ısteyen kardeslerımıze de hamılelık haberlerını almayı nasıp etsın ınsallah... Amin..

Benim son adet tarihim 23 şubat tahmini dogumum 30 kasım☺ sabah bulantılarını saymazsak fazla bir belirtim yok ya sizin kızlar???☺

Herkese merhaba
Allah c.c. tüm anne adaylarına bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
bende 8haftalık hamileyim. Küçük bir bebeğim de var...

Ben randevu aldım merak ediyorum kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun bir erkek bebeğim var sadece ona isim koymak kızım ya da oğlum diye sevmek istiyorum Allah bebeklerinizi kucağınıza hayırlısı ile almayı nasip etsin inşallah

Aminnn senin de ikinci bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Kız erkek farketmez tabiki hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun. Ne zaman randevunn

Allah razı olsun.haziranın 11nde gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…