- Konu Sahibi hilalaylaylay
Ben kadının konu sahibine öncelik vermemesine ve bir kusura bakmayın bile dememesine takıldım emzirme şekline değil. Ona niye takılayım iyi de? İsterse amuda kalkarak emzirsin kadına vay efendim öyle emzirme mi olur demiyorum ki? Alllah onun da yardımcısı olsun dümdüz emzirmek bile zor iş zatencunku kadinin o sekilde emzirmek zorunda olmasina asiri takildin
HaklısınO çocuğun altı gerçekten çok kötü pişik olduysa cidden üstüne basmak istemiyorum ama o çocuğun AVM de işi yok . Altı her boşaltım yaptığında temizlenmeli . Ev sıcak tutulup altı açık tutup havalandırılması lazım . Ayrıca dediğim gibi ben kesinlikle kapalı odada cocugun altını değiştiriyorum . Kapı açılıp kapanırken gayet gözükebilir . Ayrıca herkesin içinde alt değiştirmek çocuk gelişimi açısından da yalnis . Bebegin arabasını yatırıp orada emzirme bölümünde değiştirmek en güzeli ve bence en temizi zaten . Bana göre ikisi de bebek bu arada. Benim için hepsi en kıymetli.Ayrica kriz anında anne sinirini başkasına yönlendirmemeli . Psikologa gidecek hak adalet deyip ortalığı ayağa kaldıracak bir durum yok ortada . Ben bilmiyorum başka yerlerde nasıl Ankara da AVM'de her katta alt değiştirme yerleri var diğer taraflara da gidilebilir . Bir çocuk pisikse kullanılan bez , ıslak mendil , ilaç veya yedikleri de kontrol edilmeli . Çok acı veren birşey . O pişik hafifleyene kadar da çocuğu evde tutmak en güzeli
Benim burda bu kadar laf etme sebebim konu sahibine çok yüklenilmiş çoğunluk emziren anneyi canhıraş savunmuş. Kadına o kadar üzüldüm ki zaten psikolojisi bozulmuş bir de herkese tek tek laf anlatmakla uğraşmış.