- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
Allah huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin canım:)daha kullanmadım ki :):)
şaka bi yana walla zaten bievin birçok şeyini annemde arkadaşlarımda kullanıyor çok güzel bence tavsiye ederim.
Allah huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin canım:)
Tam canım tavsiyeni dikkate alacağım.... Tupperware gibi çıkar diye korkuyorum....
Ayy çok şekerler :)yok yok cam zaten benim aldığım
kızlar biraz önce tantitoni den rende aldım ....Eki Görüntüle 1343159
Aynen alışveriş yapmaya sevk etti biziheplugavi yüzünden gaza getirdi bizi alışveriş konusunda :)
Aynen alışveriş yapmaya sevk etti bizibu ay battım zaten... Hep yeter birazda düğüne yakın alırım diyorum ama kendimi tutamıyorum... Sonra kart ekstreleri gelince aklım başıma geliyor....
Benimde tutmam gerekiyor.. Annem kızıyor artık heryer eşya doldu daha 6 ay var evin tutulunca hepsini birden alırız diyor ama tutamıyorum kendimi...al benden de o kadar 1-2 ay umarım tutabilirim kendimi sora birde eve yerleşme telaşı derken bi ton masraf çıkck zaten
Benimde tutmam gerekiyor.. Annem kızıyor artık heryer eşya doldu daha 6 ay var evin tutulunca hepsini birden alırız diyor ama tutamıyorum kendimi...
Aslında annem bunları alacagına hesabına at biriksin diyor... Sonra evinin durumuna göre alırsın, alıyorsun ama bunlar sığacak mı ,mutfak dolabın belki küçük olacak, koyacak yer ararsın diye adamı korkutuyor... Sonra annem demişti dersin diyor...aynen aynenn sığamıorz diyor walla aslında doğru diyorlsr alıp hemen yerleştirmk lazım ama o zamanda çok yüklenicelek zor olacak maddi olarak
Zoooor çok zooor bizi en iyi biz anlarizayy ne güzel benim daha dolu ihtiyacım var. sermaik tencere takımı, tezgah üstü kaşıklık,bulaşıklık,küçük ev aletleri (tost makinesi,blender..vs) .... off offf çok zor bu işler
Zoooor çok zooor bizi en iyi biz anlariz
ayy neler almışsın böyle hepsi çok güzel yumurtalıklarına bayıldım canım güle güle kullanbu gün de kendimi tutamamış ve biraz çeyiz alışverişi yapmış olabilirim
aahh ahh bide düşünürsün herşeyi sonra derler ki ne gerek var bu kdr ıvır zıvır almaya bu erkekler beni öldürüyor :)
ayy neler almışsın böyle hepsi çok güzel yumurtalıklarına bayıldım canım güle güle kullan
günaydın herkeseeeeeeekızlar bugün kuaförde randevum var düğün için fiyat ve bilgi alcam inşallah istediğim gibi sonuçlanır çok istiyorum bu yerin olmasını
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de şu an malum durumdayım normalde olan ağrıdan daha felaket bir ağrı çekiyorum üşüttüm herhalde ayaklarımıGünaydın kızlar, hastalık arefesindeyim, hem de biri malum diğeri grip olmak üzere 2 tane birden
Geldi mi tek tek gelmez zaten. Bu yüzde bir süre aranızda olamayabilirim, bi kaç gün.
Öpüldünüz.
aynı durum bendede var ya iki hastalık birden geince çok kötü oluyo canım geçmiş olsunGünaydın kızlar, hastalık arefesindeyim, hem de biri malum diğeri grip olmak üzere 2 tane birden
Geldi mi tek tek gelmez zaten. Bu yüzde bir süre aranızda olamayabilirim, bi kaç gün.
Öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?