- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Nasılsınız ilkbahar gelinleri
Uykusuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız ilkbahar gelinleri
Benimde hiç çalışasım yok çok şaşkın bir şekilde bugün uykumu alarak geldim dün 12 saat uyudum öyle kalktım sanırım gece geç uyusam da yine uykulu değilim bugün kendime hayret ediyorum ama yine çalışasım yok tabiUykusuz
1 hafta daha yaklaştık düğünümüze ama pazartesi sendromu var bende çalışasım yok hiçNasılsınız ilkbahar gelinleri
canım hayırlı olsun öncelikle. ben cumartesi kaşlarımı aldırmaya gittim kuaförüme dedim Haziranda düğün için şimdiden ödeme yapıp gün ayırtmaya gerek var mı diye hiç gerek yok 1 ay önceden gel günü söyle zaten ben sana en uygun hesabı çıkartıcam aramızda lafı olmaz dedi. o yüzden ben çok rahatım nişandada gitmiştim çok çok uygun fiyata kirpik saç makyajımı yapmıştı. ama tabi sürekli büyük şehirlerde durum daha farklı olabiliyor benim dediğim senelerdir gittiğim kuaförüm.
Kızlar günaydın,
nikah işlemleri için belediyeyi aradım.
Nikah memurunun dügünün olacagı yere gelmesi için bilgi aldım. 750 TL zaten yer yok dedi :S
Seviniyim mi, üzüliyim mi bilemedim ?
ayy o ne öyle ya pahalıymış valla düğün gününü olmazsa ne kadarmış canımKızlar günaydın,
Nikah memurunun dügünün olacagı yere gelmesi için bilgi aldım. 750 TL zaten yer yok dedi :S
Canım bir yanlışlık olmasın henüz başvuru alamıyorlar Ocak da defterler yeni gelecek olur mu öyle şey ayrıca 750 TL gibi bir rakam olamaz maksimum 500 bile değildir bence bir gidin görüşün yanlış bilgi vermişler gibi geldiKızlar günaydın,
Bende de yok1 hafta daha yaklaştık düğünümüze ama pazartesi sendromu var bende çalışasım yok hiç
antalyada hava bide okadar güzelki bi kaç gündür çıkıp gezmelik havaCanım bir yanlışlık olmasın henüz başvuru alamıyorlar Ocak da defterler yeni gelecek olur mu öyle şey ayrıca 750 TL gibi bir rakam olamaz maksimum 500 bile değildir bence bir gidin görüşün yanlış bilgi vermişler gibi geldi
Bende de yok
1 hafta daha yaklaştık düğünümüze ama pazartesi sendromu var bende çalışasım yok hiç
Canım bir yanlışlık olmasın henüz başvuru alamıyorlar Ocak da defterler yeni gelecek olur mu öyle şey ayrıca 750 TL gibi bir rakam olamaz maksimum 500 bile değildir bence bir gidin görüşün yanlış bilgi vermişler gibi geldi
Bende de yok
Burada da çok güzel ama soğuk gibi akşama gezeriz ne yapalım bizde Kuaförü ayarlayan arkadaşlar olmuş ya ben geç mi kaldım ki kafamda bir yer var zaten gidip konuşacaktım erken diye düşünmüştüm ama en önemli hafta 14 Haziran o yüzden dolabilir herkes haklıantalyada hava bide okadar güzelki bi kaç gündür çıkıp gezmelik hava
Ben belediyeyi aradım bana kadın Şubat-Martta yapsanız yeter dedi ya tabi ki ona bırakmayacağım biz Ocak geldiğinde hemen yapacağız bir de düğün mekanında istiyoruz o daha da önemli saatini bulmak gerekevet 750 TL tutuyor canım her belediyenin farklı tarifesi ama bizim Maltepe ve toplam o fiyata geliyor.
başvuru alıyorlar 6 ay kala. biz haftaya başvuru yapmayı düşünüyoruz.
Gerçekten bende şok oldum ne saçma ya yaptıkları konuşma üslupları ayrıca çok terbiyesizce bence Üsküdara yönlendirsinler canım orada daha adam akıllı birileri vardırMartle toz-pembe nehirnil111 bende şoktayım.
Kartal evlendirme müdürlüğünü aradım şimdi tekrar.
14 Haziran dedim, yeri sordu Çamlıca'da olacak dedim. Biz Çamlıca'ya gelemeyiz dedi. Bende yani evlenmeyelim mi dedim. Bizim dışarıya gelme ücretimiz 750 TL Kartal çevresine gidebiliriz ilçe dışına çıkamayız dedi.
Bu durumda bizi Üsküdar'a yönlendirecekmiş. Üsküdar'ı henüz aramadım.
Evlenmek gibi güzel hayırlı bir iş yapıyoruz istenilen paraya bakın. Ne biçim bir devlet ben bir şey anlamadım gerçekten.
Martle toz-pembe nehirnil111 bende şoktayım.
14 Haziran dedim, yeri sordu Çamlıca'da olacak dedim. Biz Çamlıca'ya gelemeyiz dedi. Bende yani evlenmeyelim mi dedim. Bizim dışarıya gelme ücretimiz 750 TL Kartal çevresine gidebiliriz ilçe dışına çıkamayız dedi.
Evlenmek gibi güzel hayırlı bir iş yapıyoruz istenilen paraya bakın. Ne biçim bir devlet ben bir şey anlamadım gerçekten.
Gerçekten bende şok oldum ne saçma ya yaptıkları konuşma üslupları ayrıca çok terbiyesizce bence Üsküdara yönlendirsinler canım orada daha adam akıllı birileri vardır
Gerçekten bende şok oldum ne saçma ya yaptıkları konuşma üslupları ayrıca çok terbiyesizce bence Üsküdara yönlendirsinler canım orada daha adam akıllı birileri vardır
Anladım canım bakalım bize ne çıkartacaklarcanım ben ataşehir'de oturuyorum düğünüm maltepe'de olacak nikah orada kıyılacak.
yapman gereken oturduğun belediyeye başvuru yapıp sonra nikahın kıyılacağı evlendirme dairesinden kendi belediyenin verdiği izinle gün almak.
bu da 600 TL nikah işlemleri + 150 TL de nikah memuruna veriyorsun yol için 750'ye geliyor.
Anladım canım bir gidip belediyeye sormak gerek bizimkini de bizde saf saf Ocağı bekliyoruzCanım yine ilk Kartal'a başvuru yapıcaz işlemler oradan başlayacak sonrasında bizi yönlendireceklermiş belgelerle.
Kızlar dışarıya gelme fiyatları demekki ortalama bu şekilde.
Ayrıca evlilik cüzdanını şimdi almayacağımız için Ocakta yenilenmesi bizi pek ilgilendirmiyor gibi geldi.
Cüzdan ücretinide ödüyormuşuz bu tutarın içinde.
Martle toz-pembe nehirnil111 bende şoktayım.