günaydın kızlar :) 2 gündür koşturmacadan giremedim hiç
cumartesi kuaföre gittim saç makyaj ve provaları 600 tl ye anlaştık bu hafta içi yarısını verip sözleşme imzalicaz ve kuaför ogün başka kimseyle çalışmicak sadece bana özel olcak bu yönden çok içime sindi o gün başka müşteriler girmicek makyaj malzemelerine baktım hatta bana faturalarını bile gösterdi çoğunu yurt dışından getirmiş zaten makyaj masasında duruyo hepsi. kendine güvenmese öyle ortaya koymazdı zaten o konudada içime sindi çünkü bu devirde herşey bekleniyo sahte makyaj malzemeleri kullanan kuaförler var bunada dikkat edin kuaförünüzü seçerken makyaj malzemelerine mutlaka bakın. dekolte ve kollarada makyaj yapıp yapmayacağını sorun özellikle saçınızı topuz yaptırıcaksanız kulaklarınızada makyaj yapılmasını söyleyin çünkü kulak yapısı kıkırdak olduğu için resimlerde kırmızı gözükebilir. saçlarımdan bahsedeyim biraz.. topuz istemiyorum ama biraz kafam karıştı antalya gibi bi yerde o nemli havada saçların açık olursa çabuk bozulur dedi gelinliğin sırtı açık olursa terle sırtına yapışır falan dedi aslında doğru söylüyo ama bende topuz istemiyorum
saçımı yapacak olan kuaför çok değişik topuzları var sıradan değil gerçekten daha önceki çalışmalarına bayıldım ama işte kararsızım o konuda hala
bu arada
betuya
arkadaşıma katılıyorum bende bundan bahsedicektim size haziran gelinciklerim bi an önce kuaförünüzü ayarlayın gerçekten bu sene haziran ayında düğünlerde patlama var
sözleşmeli çalışan kuaförleri tercih edin derim işinizi garantiye alın o gün bizim için çok önemli