• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Eh işte pek keyfim yok canım. Nişanşandığımdan beri hep ailelerle bi görüşme halindeyiz özellikle son 1 aydır nişanlımla gönlümüze göre bi vakit geçiremez olduk ya dün artık sabrımın sınırlarının zorlandığı bi gün oldu.:KK62:
Bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma:KK51: Hassasım bu aralar sanırım bi de.

Sen nasılsın?
Günaydın.. Gerçekten nişanlanınca herkeste böyle oluyor galiba.. Bende bir biziz sanıyordum.. Nişanlandığımızdan beri neredeyse baş başa hiç vakit geçiremedik :110: Napıcaz böyle bilmiyorum :KK12: Haziran bari çabuk gelse :KK51:

Günaydın.. Gerçekten nişanlanınca herkeste böyle oluyor galiba.. Bende bir biziz sanıyordum.. Nişanlandığımızdan beri neredeyse baş başa hiç vakit geçiremedik :110: Napıcaz böyle bilmiyorum :KK12: Haziran bari çabuk gelse :KK51:
Aynenn, Haziran gelse de evimizi barkımızı bilsek artık...

Eh işte pek keyfim yok canım. Nişanşandığımdan beri hep ailelerle bi görüşme halindeyiz özellikle son 1 aydır nişanlımla gönlümüze göre bi vakit geçiremez olduk ya dün artık sabrımın sınırlarının zorlandığı bi gün oldu.:KK62:
Bir dokun bin ah işit oldu kusura bakma:KK51: Hassasım bu aralar sanırım bi de.

Sen nasılsın?
Muti nişanlanınca öyle oluyor kuzu dert etme gelin olmak kolay mı :confused:Aileler karışıyor işin içine gidip gelmeler sonra doğum günleri çoğalıyor günler değişiyor falan aramalar çoğalıyor sürekli iç içesin gibi ama huzur olsun herkes anlayışlı olsun hallediliyor merak etme idare etmeye çalışıcan işte herkesi :KK37:
Günaydın canım... Sana da hayırlı cumalar...
Sağol canım nasılsın :KK6:
herkese günaydınnn :)
Günaydın canım nasılsın:KK75:

Muti nişanlanınca öyle oluyor kuzu dert etme gelin olmak kolay mı :confused:Aileler karışıyor işin içine gidip gelmeler sonra doğum günleri çoğalıyor günler değişiyor falan aramalar çoğalıyor sürekli iç içesin gibi ama huzur olsun herkes anlayışlı olsun hallediliyor merak etme idare etmeye çalışıcan işte herkesi :KK37:

Sağol canım nasılsın :KK6:

Günaydın canım nasılsın:KK75:

sağol canım iyiym yaa akşam olsun da uyusam diye bakıorm :(

Evet kızlar keyiflenin bakalım hafta sonu geldi bir hafta daha yaklaştık:KK55::KK60::KK73:

Martle Martle nehirnil111 nehirnil111 M MinikPapatyacik

Ahh kızlar ahh durduk yere içimde bir sıkıntı hayırdır inşallah diyelimm..

Dün akşam azıcık çeyizleri topladım, ne var ne yok dedim aynı zamanda eksiklerimi not aldım.. Gözümde bir büyüdü anlatamam.. Onlar nasıl gidecek nasıl yerleşecek içim daraldı resmen, sizin için bir de resim çektim :)
IMG_0032.webp

Maşallah canım gözün korkmasın bak derli toplular :KK19:

Nehir'cim derli toplu değiller doğrusu katagoriye ayırdım :)
Mutfak, banyo, tekstil gibi birde arka tarafını görsen dagcık oldu resmen.. Yoruldum bıraktım hafta sonu devam edeceğim

Biz hiç öyle ayırmadık ya hepsi bir hurçtalar:KK57:

Daha zamanımız var, yavaş yavaş sende güzel koliler alıp ayır.
Gidince yerleştirmek kolay olur. Mutfağa salona banyoya konur öyle yerleştirilir diye düşündüm ben.
Üstlerine de yazarız karışıklık olmaz.

Ben hurçlara yastık, yorgan, masa örtüleri, nevresimler falan koydum tekstil ürünlerini siz nasıl yapıyorsunuz.
Birde nişanda gelen bohçaları valizi boşalttım. Tüm havluları lifleri çorapları yazmaları ayrı ayrı bohça yaptım.
Bana kalsa onlarıda kolilerdim ama annem onlar öle gitsin kayınvaliden görsün dedi.

Daha zamanımız var, yavaş yavaş sende güzel koliler alıp ayır.
Gidince yerleştirmek kolay olur. Mutfağa salona banyoya konur öyle yerleştirilir diye düşündüm ben.
Üstlerine de yazarız karışıklık olmaz.

Ben hurçlara yastık, yorgan, masa örtüleri, nevresimler falan koydum tekstil ürünlerini siz nasıl yapıyorsunuz.
Birde nişanda gelen bohçaları valizi boşalttım. Tüm havluları lifleri çorapları yazmaları ayrı ayrı bohça yaptım.
Bana kalsa onlarıda kolilerdim ama annem onlar öle gitsin kayınvaliden görsün dedi.
Benim aslında hurçlarda mutfak eşyaları elektrikliler var nevresimler falan ayrı yerde hatırladım onları çeyiz çıkarken götürmem zaten önceden götürür sererim:KK16:

Benim aslında hurçlarda mutfak eşyaları elektrikliler var nevresimler falan ayrı yerde hatırladım onları çeyiz çıkarken götürmem zaten önceden götürür sererim:KK16:

Çeyiz serme diye birşey varmış, biz bilmiyoruz daha önce yapmadık hiç.
Kv sericek miyiz dedi, bende hayır dedim. Millete ne benim çeyizimde ne var ne yok. Onları zaten paketlemek bir dert tekrar çıkarıp yine mi toplıcam.
Sen yapıcak mısın öyle birşey ?

Çeyiz serme diye birşey varmış, biz bilmiyoruz daha önce yapmadık hiç.
Kv sericek miyiz dedi, bende hayır dedim. Millete ne benim çeyizimde ne var ne yok. Onları zaten paketlemek bir dert tekrar çıkarıp yine mi toplıcam.
Sen yapıcak mısın öyle birşey ?
Yok serilmeyecek canım yalnız evimden çıkartma olacak eve götürülüp yerleştirilecek işte o kadar o zamanda en yakınlar yardım için orada olur görende görür zaten evimize her geldiklerinde görmeyecekler mi:KK16:

Yok serilmeyecek canım yalnız evimden çıkartma olacak eve götürülüp yerleştirilecek işte o kadar o zamanda en yakınlar yardım için orada olur görende görür zaten evimize her geldiklerinde görmeyecekler mi:KK16:

Aynen öyle canım, diğeri iş yükü resmen..
Bana kalsa kimse gelmesin ben iş çıkışı hafta sonları kendim herşeyi yerleştiririm ama bu dönemde herkes hassas..

Back