• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

daha kullanmadım ki :):)

şaka bi yana walla zaten bievin birçok şeyini annemde arkadaşlarımda kullanıyor çok güzel bence tavsiye ederim.
Allah huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin canım:)
Tam canım tavsiyeni dikkate alacağım.... Tupperware gibi çıkar diye korkuyorum....

Allah huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin canım:)
Tam canım tavsiyeni dikkate alacağım.... Tupperware gibi çıkar diye korkuyorum....

yok yok cam zaten benim aldığım

Eklentiler

• alg1401_k.jpg
    alg1401_k.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 48
  • alg1406_k.jpg
    alg1406_k.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 48
Aynen alışveriş yapmaya sevk etti bizi:KK45: bu ay battım zaten... Hep yeter birazda düğüne yakın alırım diyorum ama kendimi tutamıyorum... Sonra kart ekstreleri gelince aklım başıma geliyor....

al benden de o kadar 1-2 ay umarım tutabilirim kendimi sora birde eve yerleşme telaşı derken bi ton masraf çıkck zaten

al benden de o kadar 1-2 ay umarım tutabilirim kendimi sora birde eve yerleşme telaşı derken bi ton masraf çıkck zaten
Benimde tutmam gerekiyor.. Annem kızıyor artık heryer eşya doldu daha 6 ay var evin tutulunca hepsini birden alırız diyor ama tutamıyorum kendimi...

Benimde tutmam gerekiyor.. Annem kızıyor artık heryer eşya doldu daha 6 ay var evin tutulunca hepsini birden alırız diyor ama tutamıyorum kendimi...

aynen aynenn sığamıorz diyor walla aslında doğru diyorlsr alıp hemen yerleştirmk lazım ama o zamanda çok yüklenicelek zor olacak maddi olarak :(

aynen aynenn sığamıorz diyor walla aslında doğru diyorlsr alıp hemen yerleştirmk lazım ama o zamanda çok yüklenicelek zor olacak maddi olarak :KK43:
Aslında annem bunları alacagına hesabına at biriksin diyor... Sonra evinin durumuna göre alırsın, alıyorsun ama bunlar sığacak mı ,mutfak dolabın belki küçük olacak, koyacak yer ararsın diye adamı korkutuyor... Sonra annem demişti dersin diyor...

günaydın herkeseeeeeee :KK45: kızlar bugün kuaförde randevum var düğün için fiyat ve bilgi alcam inşallah istediğim gibi sonuçlanır çok istiyorum bu yerin olmasını :KK49:

aahh ahh bide düşünürsün herşeyi sonra derler ki ne gerek var bu kdr ıvır zıvır almaya bu erkekler beni öldürüyor :)

yok benimki Allah'tan öyle değil. her şeyi seçmeden önce görmek istiyor. sevgililik döneminde odundu da evlilik yaklaştıkça adama bir haller oldu :KK8:

ayy neler almışsın böyle hepsi çok güzel yumurtalıklarına bayıldım canım güle güle kullan :KK36:

çok teşekkür ederim canımm :KK23:

günaydın herkeseeeeeee :KK45: kızlar bugün kuaförde randevum var düğün için fiyat ve bilgi alcam inşallah istediğim gibi sonuçlanır çok istiyorum bu yerin olmasını :KK49:

Günaydın canımmm kolay gelsin akşama haberlerini bekliyoruz :KK37:

Günaydın kızlar, hastalık arefesindeyim, hem de biri malum diğeri grip olmak üzere 2 tane birden :KK1:
Geldi mi tek tek gelmez zaten. Bu yüzde bir süre aranızda olamayabilirim, bi kaç gün.

Öpüldünüz.
:KK15:

Günaydın kızlar, hastalık arefesindeyim, hem de biri malum diğeri grip olmak üzere 2 tane birden :KK1:
Geldi mi tek tek gelmez zaten. Bu yüzde bir süre aranızda olamayabilirim, bi kaç gün.

Öpüldünüz.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine. ben de şu an malum durumdayım normalde olan ağrıdan daha felaket bir ağrı çekiyorum üşüttüm herhalde ayaklarımı :KK1:
özleyeceğiz seni çok uzak kalma :KK25:

Öpüldünüz.
aynı durum bendede var ya iki hastalık birden geince çok kötü oluyo canım geçmiş olsun

Günaydın canımmm kolay gelsin akşama haberlerini bekliyoruz :KK37:[/QUOTE]
haber vericem tabiki bende heycanla bekliyorum inşallah çok pahalı demezde istediğim yere gitmiş olurum :KK36:

kızlar balayı yerim belli oldu gibi haziran ayı günlük 400 liraymış ama aradım konuştum ödemeyi şimdi yaparsak indirim yapcaklar yarın nişanlım vericek parayı ödemesini yapcaz pazartesi günü allah nasip ederse inşallah bi aksilik çıkmaz :KK17:

Back