2015 Haziran Gelinleri

Bizde ondan korktugumuz için fotografcıyı aradan çıkardık.... Çok beğendim fotografçının çekimlerini inş nişanımdaki gibi bir hayal kırıklıgı ile karşılaşmam...

Sizin mekanlar farklı tabi canım bizim İstanbul avrupa yakasından yeşillik için fazla alan yok hepsini bir arada çekelim dedik eski tarihi yerler var ama çok detay çıkmıyormuş öyle dediler bakalım artık nasip

Balayı için bizde Granadayı tercih ettik Alanya inşallah hiçbirimiz tercihlerimizden pişman olmayızSaklıköy evlerini görmüştüm gerçekten tam balayı için

Biraz daha zaman var canım baktın alınmıyor o zaman çıtlatırsın

Di mi di miiiiiii ben alıyım bi kaç tane

Bizde ondan korktugumuz için fotografcıyı aradan çıkardık.... Çok beğendim fotografçının çekimlerini inş nişanımdaki gibi bir hayal kırıklıgı ile karşılaşmam...
inşallah gönlünce olur canım herşey iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme

alanyada güzeldir canım bi kaç kere gittim denizi çok dalgalı oluyo ama
ya zaten mekanın önemi yok sevdiceğimizle baş başa olalım heryer cennet

inşallah gönlünce olur canım herşey iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme
İyi düşünmek istiyorum ama yinede içime huzursuzluk düşüyor.... Nişanda elbise de ve fotografcıda çok sorun yaşadım... Düğünde en büyük korkum...

İyi düşünmek istiyorum ama yinede içime huzursuzluk düşüyor.... Nişanda elbise de ve fotografcıda çok sorun yaşadım... Düğünde en büyük korkum...
canım o resimlerde sen ve sevdiceğin olacak ne kadar kötü olabilir ki bide bu yönden düşün stres yaparsan bu fotoğrafınada yansır
fotoğrafçılara gittiğinde mutlaka senin resmini çekecek olan kişinin daha önce çektiği pozlara bak öyle karar ver

alanyada güzeldir canım bi kaç kere gittim denizi çok dalgalı oluyo ama
ya zaten mekanın önemi yok sevdiceğimizle baş başa olalım heryer cennet

Geceleri falan güzelmiş ama balayı için tabisi gece ne otelde takılacağız biz daha çok canım nişanlım gezmek falan etrafta istemedi dinlenmek eğlenmek istiyor sadece denize de çok girmeyi sevmez havuz güneşlenmek ona yeter o yüzden bize uydu gibi bakalım darısı ayarlayacak olanların başına Doğru diyorsun eşimizle olduktan sonra her yer cennet

Bu sefer çok umutluyum fotografcı çok sempatik biri zaten bu işin eğitimini almış... Nişanlım ve ben adamı sevdik çok kafa dengi tabiri caizse... Bu sefer umutluyum...

canım günlük ya da misafire vereceğin nevresim takımlarını ranforce al nişanlımın abisi tekstil (havlu, bornoz, nevresim) fabrikasında tekstil mühendisi olduğundan ben sadece modelleri seçtim kolay oldu. denizli'deki firmalara bak derim hem ucuz hem de kaliteli oluyorlar.
havluları da en az %60 bambu olanlardan alın kızlar bence, yıllarca yumuş yumuş kalıyormuş.

biz zaten denizi sürekli gördüğümüz için antalyada istemedik göl kenarına gidicez ayy bak heycan sardı gene bian önce gelse o günler

Bu sefer çok umutluyum fotografcı çok sempatik biri zaten bu işin eğitimini almış... Nişanlım ve ben adamı sevdik çok kafa dengi tabiri caizse... Bu sefer umutluyum...
canım istediğin gibi olur inşallah hersey :) benim dişerimde tel var var bide ya düğüne kadar çıkarttıramazsam doktora Telli duvaklı gelin olcam resimlerde gülememde napcam bilmiyorum

canım istediğin gibi olur inşallah hersey :) benim dişerimde tel var var bide ya düğüne kadar çıkarttıramazsam doktora Telli duvaklı gelin olcam resimlerde gülememde napcam bilmiyorum

tellerini günlük olarak çıkarttırabilirsin, düğünden sonra yine takılır

tellerini günlük olarak çıkarttırabilirsin, düğünden sonra yine takılır
ya doktora diyorum düğünüm var 14 haziranda 1 günlüğüne çıkaralım diye daha çok var o gün gelsin bakarız diyo gıcık stres oldum valla çıkmazsa baya hayal kırıklığına uğricam

ya doktora diyorum düğünüm var 14 haziranda 1 günlüğüne çıkaralım diye daha çok var o gün gelsin bakarız diyo gıcık stres oldum valla çıkmazsa baya hayal kırıklığına uğricam
Bir tanıdığımda artık çıkar şu telleri gelin olacam demişti doktorun verdiği cevap ne güzel işte telli duvaklı gelin olursun sıkma canını çıkartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…