• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

benim gideceğim kuaför biraz yoğun canım sahibi bi bayan var makyajı o yapıyo oyüzden erkenden ayarlamak istedim malum 14 haziran tam ramazan öncesi olduğu için çok düğün var o gün antalyada sona kalıp dona kalmak istemedim :confused: bende fiyat uygun olsun diye fotoğrafçıyı yılbaşından önce kesinleştircem canım yoksa baya fiyat farkı oluyo :KK45:

Bizde ondan korktugumuz için fotografcıyı aradan çıkardık.... Çok beğendim fotografçının çekimlerini inş nişanımdaki gibi bir hayal kırıklıgı ile karşılaşmam...

ya fotoğraf işini bende düğünden önce veya sonra olsun istedim ama sevdicek istemiyo bende ısrar etmedim :)
bende karar verdim gibi fotoğram için dış çekim mekanına ama alternatif nereler olabilir diye düşünüyorum bi fotğrafçı bana isterseniz 2 ayrı yerdede çekebilirim dedi 1 buçuk saat bi yerde 1 buçuk saat başka bi yerde diye belki öyle yaparım bende antalyada çekim için baya bi mekan olduğu için insan karar veremiyo :KK68:
balayı saklı göl evlerinde olcak canım göl kenarı sessiz sakin kalabalık değil doğayı seviyoruz oyüzden orayı çok beğendik internette sitesi var bakabilirsin hoş bi yer :)
şimdilik bişey demiyorumda şubat gibi falan hala eşyalarım alınmamış olursa başlarım başlarının etini yemeye :KK62: :-)

Sizin mekanlar farklı tabi canım bizim İstanbul avrupa yakasından yeşillik için fazla alan yok hepsini bir arada çekelim dedik eski tarihi yerler var ama çok detay çıkmıyormuş öyle dediler bakalım artık nasip :KK68:

Balayı için bizde Granadayı tercih ettik Alanya inşallah hiçbirimiz tercihlerimizden pişman olmayız:nazar::KK60:Saklıköy evlerini görmüştüm gerçekten tam balayı için :oops:

Biraz daha zaman var canım baktın alınmıyor o zaman çıtlatırsın:KK19:

canım ben de bölye çok indirimli bir zamanda 2-3 tane aldım 30-40 tlye falan misafir için yeterli diye düşünüyorum walla o kdr para verip de kırk yılda bir gelecek misafirlere sermeye kıyamam aldığım sarev karaca home nevresimlerini bence al dursun kenarda.

canım ben 2-3 hafta önce aldım markafoniden nevresim takımı güzeldi valla ben pek anlamam da annem baktı kumaşına iyi dedi bende 50 tl ye falan aldım ama markasını hatırlamıyorum bunlarda çok güzelmiş bayıldım desenlere ama benim 6 tane falan nevresim takımım oldu annem yeter artık alma dedi alamıyom daha :KK45:

Di mi di miiiiiii ben alıyım bi kaç tane :D:D

Bizde ondan korktugumuz için fotografcıyı aradan çıkardık.... Çok beğendim fotografçının çekimlerini inş nişanımdaki gibi bir hayal kırıklıgı ile karşılaşmam...
inşallah gönlünce olur canım herşey iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme :KK36:

Sizin mekanlar farklı tabi canım bizim İstanbul avrupa yakasından yeşillik için fazla alan yok hepsini bir arada çekelim dedik eski tarihi yerler var ama çok detay çıkmıyormuş öyle dediler bakalım artık nasip :KK68:

Balayı için bizde Granadayı tercih ettik Alanya inşallah hiçbirimiz tercihlerimizden pişman olmayız:nazar::KK60:Saklıköy evlerini görmüştüm gerçekten tam balayı için :oops:

Biraz daha zaman var canım baktın alınmıyor o zaman çıtlatırsın:KK19:
alanyada güzeldir canım bi kaç kere gittim denizi çok dalgalı oluyo ama
ya zaten mekanın önemi yok sevdiceğimizle baş başa olalım heryer cennet :KK36::KK60:

inşallah gönlünce olur canım herşey iyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme :KK36:
İyi düşünmek istiyorum ama yinede içime huzursuzluk düşüyor.... Nişanda elbise de ve fotografcıda çok sorun yaşadım... Düğünde en büyük korkum...

İyi düşünmek istiyorum ama yinede içime huzursuzluk düşüyor.... Nişanda elbise de ve fotografcıda çok sorun yaşadım... Düğünde en büyük korkum...
canım o resimlerde sen ve sevdiceğin olacak ne kadar kötü olabilir ki bide bu yönden düşün :KK36: stres yaparsan bu fotoğrafınada yansır
fotoğrafçılara gittiğinde mutlaka senin resmini çekecek olan kişinin daha önce çektiği pozlara bak öyle karar ver :KK39:

alanyada güzeldir canım bi kaç kere gittim denizi çok dalgalı oluyo ama
ya zaten mekanın önemi yok sevdiceğimizle baş başa olalım heryer cennet :KK36::KK60:

Geceleri falan güzelmiş ama balayı için tabisi gece ne otelde takılacağız biz daha çok canım nişanlım gezmek falan etrafta istemedi dinlenmek eğlenmek istiyor sadece denize de çok girmeyi sevmez havuz güneşlenmek ona yeter o yüzden bize uydu gibi bakalım darısı ayarlayacak olanların başına :KK68:Doğru diyorsun eşimizle olduktan sonra her yer cennet:KK60:

canım o resimlerde sen ve sevdiceğin olacak ne kadar kötü olabilir ki bide bu yönden düşün :KK36: stres yaparsan bu fotoğrafınada yansır
fotoğrafçılara gittiğinde mutlaka senin resmini çekecek olan kişinin daha önce çektiği pozlara bak öyle karar ver :KK39:
Bu sefer çok umutluyum fotografcı çok sempatik biri zaten bu işin eğitimini almış... Nişanlım ve ben adamı sevdik çok kafa dengi tabiri caizse... Bu sefer umutluyum...

Kızlar günaydın.. Bi süredir giremiyorum yoğunum bu aralar.. Markafoni de nevresim takımlarında indirim var. Herşey 39,99 TL. Yalnız hiç duymadığım markalar, o yüzden emin olamadım. Sizce nasıldır bunlar bi fikri olan var mı? Tuareg marka yazana Taç'ın yan ürünü diyorlar ama emin olamadım :KK14:

https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/cift-kisilik-nevresim-takm/kampanya/33715/

canım günlük ya da misafire vereceğin nevresim takımlarını ranforce al nişanlımın abisi tekstil (havlu, bornoz, nevresim) fabrikasında tekstil mühendisi olduğundan ben sadece modelleri seçtim kolay oldu. denizli'deki firmalara bak derim hem ucuz hem de kaliteli oluyorlar.
havluları da en az %60 bambu olanlardan alın kızlar bence, yıllarca yumuş yumuş kalıyormuş. :KK52:

Geceleri falan güzelmiş ama balayı için tabisi gece ne otelde takılacağız biz daha çok canım nişanlım gezmek falan etrafta istemedi dinlenmek eğlenmek istiyor sadece denize de çok girmeyi sevmez havuz güneşlenmek ona yeter o yüzden bize uydu gibi bakalım darısı ayarlayacak olanların başına :KK68:Doğru diyorsun eşimizle olduktan sonra her yer cennet:KK60:
biz zaten denizi sürekli gördüğümüz için antalyada istemedik göl kenarına gidicez ayy bak heycan sardı gene bian önce gelse o günler :KK36:

Bu sefer çok umutluyum fotografcı çok sempatik biri zaten bu işin eğitimini almış... Nişanlım ve ben adamı sevdik çok kafa dengi tabiri caizse... Bu sefer umutluyum...
canım istediğin gibi olur inşallah hersey :) benim dişerimde tel var var bide ya düğüne kadar çıkarttıramazsam doktora Telli duvaklı gelin olcam :110: resimlerde gülememde napcam bilmiyorum :KK17:

canım istediğin gibi olur inşallah hersey :) benim dişerimde tel var var bide ya düğüne kadar çıkarttıramazsam doktora Telli duvaklı gelin olcam :110: resimlerde gülememde napcam bilmiyorum :KK17:

tellerini günlük olarak çıkarttırabilirsin, düğünden sonra yine takılır

tellerini günlük olarak çıkarttırabilirsin, düğünden sonra yine takılır
ya doktora diyorum düğünüm var 14 haziranda 1 günlüğüne çıkaralım diye daha çok var o gün gelsin bakarız diyo gıcık :KK62: stres oldum valla çıkmazsa baya hayal kırıklığına uğricam

ya doktora diyorum düğünüm var 14 haziranda 1 günlüğüne çıkaralım diye daha çok var o gün gelsin bakarız diyo gıcık :KK62: stres oldum valla çıkmazsa baya hayal kırıklığına uğricam
Bir tanıdığımda artık çıkar şu telleri gelin olacam demişti doktorun verdiği cevap ne güzel işte telli duvaklı gelin olursun sıkma canını çıkartıyorlar :D

Back