• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Ben kinada dağıtmayi düşünüyorum, nisanim evde olmustu ama toplam 51 kişiydik. O zaman ayna yaptirmistik. Biz de kendimiz yapalım dedik ama hazır olunca fiyati daha uyguna gelmişti.
Ben ayna fikrini çok begenmistim hem de magnetli çok şık duruyor ustune de isimlerimiz tarihimiz ve sözümüz söz yazdirmistik :) Allah utandirmasin tabi.
Kinada tekrara düşmek istemiyorum ama başka bir ayna modelini de çok beğendim napsam ki acaba yine ayna garip olur mu ki?
Farkli birsey yap bence canim...

Arkadaşlar kına ve düğün de hatıra olarak birşeyler dagıtacakmısınız....
Ben düğünde nikah şekeri dağıtacağım nasipse çünkü nikahında düğün yerinde kıyılmasını istiyoruz 200-250 arası en yakınlara dağıtsak yeterli :KK49:Kına için kına ve çerez vereceğiz bir de olursa çikolata kaplı hurma verebilirim henüz diğer şeylerden emin değilim:cool:
Buradan da Günaydın Muti :KK23:

Ben kinada dağıtmayi düşünüyorum, nisanim evde olmustu ama toplam 51 kişiydik. O zaman ayna yaptirmistik. Biz de kendimiz yapalım dedik ama hazır olunca fiyati daha uyguna gelmişti.
Ben ayna fikrini çok begenmistim hem de magnetli çok şık duruyor ustune de isimlerimiz tarihimiz ve sözümüz söz yazdirmistik :) Allah utandirmasin tabi.
Kinada tekrara düşmek istemiyorum ama başka bir ayna modelini de çok beğendim napsam ki acaba yine ayna garip olur mu ki?
bende nişanımda pembiş bisikletler yaptırdım çiçekli çiçekli :KK36: bence tekrar ayna yaptırma değişik bişey olsun canım

Ben düğünde nikah şekeri dağıtacağım nasipse çünkü nikahında düğün yerinde kıyılmasını istiyoruz 200-250 arası en yakınlara dağıtsak yeterli :KK49:Kına için kına ve çerez vereceğiz bir de olursa çikolata kaplı hurma verebilirim henüz diğer şeylerden emin değilim:cool:

Buradan da Günaydın Muti :KK23:
canım en yakınlara dağıtcam demişsin ama öyle olmuyo düğününe örneğin 300 kişi gelcekse sen genede 250 tane yaptır herkes almak istiyo özellikle çocuklar bazılarına veremezsen ayıp olur bide dağıtmadan önce mutlaka kendinede hatıra olarak ayır çünkü bi bakıyosun kalmamış hiç benim nişanda öyle oldu

canım en yakınlara dağıtcam demişsin ama öyle olmuyo düğününe örneğin 300 kişi gelcekse sen genede 250 tane yaptır herkes almak istiyo özellikle çocuklar bazılarına veremezsen ayıp olur bide dağıtmadan önce mutlaka kendinede hatıra olarak ayır çünkü bi bakıyosun kalmamış hiç benim nişanda öyle oldu
Canım en başta zaten ailelere ve kendimizi ayırırız sonra sepete koyacağız salonda en ön masalar en yakınlara rezerve ettirilecek iş yerine bir de komşular uzaktan köylüler falan daha arka masalara yani kardeşler dağıtmaya başlayacak ya da masalara koyacağız sadece sandelye başına bir tane gibi artık kafamızda hesaplayacağız hangisi daha uygun olur diye öyle dağıtacağız :KK76:Aileler çocuklarına versin bir zahmet vallahi hele ki çocuklar en son :KK70:

günaydın kızlarrrr hastayım hasta canım ister pasta :KK43:
O zaman ben sana pasta yapayım :KK15:

Yıl 2008 mi ne, ilk pastalarımdan kendisi:confused:
CIMG9594.webp

Günaydın canlar,

ben bugün çook mutluyum nişanlım iş için yurtdışına çıkmıştı Pazar günü bugun geliyor.
Sabah erkenden uyanıp süslenip püslenip işe geldim, akşamı sabırsızlıkla bekliyorummm :))

Bu arada bende nişanımda ayna yapmıştım, ablam nişanlımla birlikte .. Eminönünden almıştım 200 tane yapmıştık yetmedi :( Gerçekten çoluk çocuk çok alıyorlar napcaklarsa!

Nikah şekeri yaptırmayacaktım çnkü nikahta düğünde olacak.. Ablam kokulu taş yapacak güzel kutularda süslenecek hem nikah şekeri hem hatıra olarak onlar dağıtılacak.

Kınada süprizlerim varrr ))

O zaman ben sana pasta yapayım :KK15:

Yıl 2008 mi ne, ilk pastalarımdan kendisi:confused:
Eki Görüntüle 1341189

ayyy yerin seni de pastanı da ne güzel görünüyor topik jelibon mu var üstündeeeeee???

Günaydın canlar,

ben bugün çook mutluyum nişanlım iş için yurtdışına çıkmıştı Pazar günü bugun geliyor.
Sabah erkenden uyanıp süslenip püslenip işe geldim, akşamı sabırsızlıkla bekliyorummm :))

Bu arada bende nişanımda ayna yapmıştım, ablam nişanlımla birlikte .. Eminönünden almıştım 200 tane yapmıştık yetmedi :KK43: Gerçekten çoluk çocuk çok alıyorlar napcaklarsa!

Nikah şekeri yaptırmayacaktım çnkü nikahta düğünde olacak.. Ablam kokulu taş yapacak güzel kutularda süslenecek hem nikah şekeri hem hatıra olarak onlar dağıtılacak.

Kınada süprizlerim varrr ))

oo canım hadi gözünaydın insan çok özlüyor değil mi? biz aynı şehirde bazen hafta içi 5 gün hiçç görüşemiyoruz koymuyor ama 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkınca geldiğinde hemen görmek istiyorum daha çok özlüyorum psikolojik sanırım :)

benimde nişanımda dağıttığım sabunlar yetmedi :( herkes kapmış ki sadece bayanlara dağıtın dedim arkadaşlara bazıları 2-3 adet istemiş kıramamış bizimkilerde :( kınada oje,ayna,küçük lavanta kesesi dağıtmak planım var. karton hediye poşetleri içinde. nikah düğünde olacağından o zamana yakın düşüneceğim bisikletli şekerler çok hoş oluyor.

ayyy yerin seni de pastanı da ne güzel görünüyor topik jelibon mu var üstündeeeeee???

oo canım hadi gözünaydın insan çok özlüyor değil mi? biz aynı şehirde bazen hafta içi 5 gün hiçç görüşemiyoruz koymuyor ama 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkınca geldiğinde hemen görmek istiyorum daha çok özlüyorum psikolojik sanırım :)

benimde nişanımda dağıttığım sabunlar yetmedi :KK43: herkes kapmış ki sadece bayanlara dağıtın dedim arkadaşlara bazıları 2-3 adet istemiş kıramamış bizimkilerde :KK43: kınada oje,ayna,küçük lavanta kesesi dağıtmak planım var. karton hediye poşetleri içinde. nikah düğünde olacağından o zamana yakın düşüneceğim bisikletli şekerler çok hoş oluyor.
Ehehehe eveet jelibon var :kk77:

çok güzel görünüyoorrrr :)
Afiyet olsun kuzumm, sen ne zaman istersen bana söyle ben sana pasta yaparım :KK53::KK48:

Dün nişanlımın teyzesi annesi falan oturuyoruz, annesi dedi ki 'sen hep gül biz başka bişey istemeyiz kızım' dedi, teyzesi de dedi ki 'arada bi kek pasta yap ama' :KK48:

ahahahaaa teyze benim kafadan yaaa aferin ona :)

ay sen beceriklisin sanırım yaa benim elimden hiçç yemek gelmio off napcam bilmiorm hevesimde yok (:

Afiyet olsun kuzumm, sen ne zaman istersen bana söyle ben sana pasta yaparım :KK53::KK48:

Dün nişanlımın teyzesi annesi falan oturuyoruz, annesi dedi ki 'sen hep gül biz başka bişey istemeyiz kızım' dedi, teyzesi de dedi ki 'arada bi kek pasta yap ama' :KK48:

benimde nişanımda dağıttığım sabunlar yetmedi :KK43: herkes kapmış ki sadece bayanlara dağıtın dedim arkadaşlara bazıları 2-3 adet istemiş kıramamış bizimkilerde :KK43: kınada oje,ayna,küçük lavanta kesesi dağıtmak planım var. karton hediye poşetleri içinde. nikah düğünde olacağından o zamana yakın düşüneceğim bisikletli şekerler çok hoş oluyor.

Canım özlem değilde böle farklı bir his..
Mesela nişanlanınca da o olmuştu, benim nişanlım iş için devamlı yurtdışına çıkıyor sevgiliyken özlüyordum ama çok ciddi değildi. Nişanlandıktan sonra çok fazla duygusal bag oldu farklı hisler var tarif edemediğim :cry:

Benimde hediye fikirlerim var yastık yapacağım bende içerisi saten renkli dışı dantel çok güzel oluyorlar.. Bir yastıkla :))
O yastıklardan kayınvalidem de bana yaptırıyor. Çok hoşuma gidiyor uzun eski yastıklar :)

ahahahaaa teyze benim kafadan yaaa aferin ona :)

ay sen beceriklisin sanırım yaa benim elimden hiçç yemek gelmio off napcam bilmiorm hevesimde yok :-)
Canım benimm, hepsi olur merak etme. İş başa düşünce öğrenirsin derlerdi de inanmazdım. Kek pasta olayı çok küçüklükten geliyo ama yemek de oluyomuş bunu fark ettim geçenlerde.

Nişanlımın ailesi yurt dışına gitti 9 günlüğüne, çocuk işte direk bize geliyodu haliyle yemeğe. Her gün ayrı bi menü oluşuverdi kafamda. Çok da güzel oldu valla. İş başa düşünce, insanın içinden gelince oluyor hiç takma kafanı. Normalde hiç yemek yapmam, bilmem hatta yemem :KK53:

Canım özlem değilde böle farklı bir his..
Mesela nişanlanınca da o olmuştu, benim nişanlım iş için devamlı yurtdışına çıkıyor sevgiliyken özlüyordum ama çok ciddi değildi. Nişanlandıktan sonra çok fazla duygusal bag oldu farklı hisler var tarif edemediğim :cry:

Benimde hediye fikirlerim var yastık yapacağım bende içerisi saten renkli dışı dantel çok güzel oluyorlar.. Bir yastıkla :))
O yastıklardan kayınvalidem de bana yaptırıyor. Çok hoşuma gidiyor uzun eski yastıklar :)

aa evet yastık da hoş bir fikir olabilir canım. yaa asıl o duygu evlenince çok farklı olacak Ablam derdi eniştem iş seyahatine gittiğinde salonun ortasında fırlatıp attığı çorabın yokluğu bile koyuyor insana diye :)

Canım benimm, hepsi olur merak etme. İş başa düşünce öğrenirsin derlerdi de inanmazdım. Kek pasta olayı çok küçüklükten geliyo ama yemek de oluyomuş bunu fark ettim geçenlerde.

Nişanlımın ailesi yurt dışına gitti 9 günlüğüne, çocuk işte direk bize geliyodu haliyle yemeğe. Her gün ayrı bi menü oluşuverdi kafamda. Çok da güzel oldu valla. İş başa düşünce, insanın içinden gelince oluyor hiç takma kafanı. Normalde hiç yemek yapmam, bilmem hatta yemem :KK53:

ayy darısı başıma walla :)

Kızlar günaydın.. Bi süredir giremiyorum yoğunum bu aralar.. Markafoni de nevresim takımlarında indirim var. Herşey 39,99 TL. Yalnız hiç duymadığım markalar, o yüzden emin olamadım. Sizce nasıldır bunlar bi fikri olan var mı? Tuareg marka yazana Taç'ın yan ürünü diyorlar ama emin olamadım :KK14:

https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/cift-kisilik-nevresim-takm/kampanya/33715/

Canım bende markafoni gibi çok bilindik bir sitede çalışıyorumm :)

bana kalırsa bilmediğin markanın ürünlerini alma bir kaç yıkamada renk veriyor ve güzel olmuyor

sen bunlara bak :)

https://limango.com.tr/kampanya/sarev/

Back