• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Canım bende markafoni gibi çok bilindik bir sitede çalışıyorumm :)

bana kalırsa bilmediğin markanın ürünlerini alma bir kaç yıkamada renk veriyor ve güzel olmuyor

sen bunlara bak :)

https://limango.com.tr/kampanya/sarev/
Ben de zaten çeyizime Taç'ın nevresim takımlarını almayı düşünüyorum da.. Markafoni'de bunları görünce çok hoşuma gitti renkler desenler falan çok başarılı.. Hani bi kaç tane misafirlik falan mı alsam diye düşündüm. Ama işte dediğin gibi kumaşı nasıl, solar mı, yıkayınca çeker mi gibi şüpheler oluştu aklımda o yüzden sordum..

Canım en başta zaten ailelere ve kendimizi ayırırız sonra sepete koyacağız salonda en ön masalar en yakınlara rezerve ettirilecek iş yerine bir de komşular uzaktan köylüler falan daha arka masalara yani kardeşler dağıtmaya başlayacak ya da masalara koyacağız sadece sandelye başına bir tane gibi artık kafamızda hesaplayacağız hangisi daha uygun olur diye öyle dağıtacağız :KK76:Aileler çocuklarına versin bir zahmet vallahi hele ki çocuklar en son :KK70:
canım tabiki normali o ama olmuyo işte düşündüğümüz gibi olsa keşke sen genede fazla yaptır derim ben yetmeyince sıkıntı oluyo

ayyy yerin seni de pastanı da ne güzel görünüyor topik jelibon mu var üstündeeeeee???

oo canım hadi gözünaydın insan çok özlüyor değil mi? biz aynı şehirde bazen hafta içi 5 gün hiçç görüşemiyoruz koymuyor ama 2-3 günlüğüne şehir dışına çıkınca geldiğinde hemen görmek istiyorum daha çok özlüyorum psikolojik sanırım :)

benimde nişanımda dağıttığım sabunlar yetmedi :KK43: herkes kapmış ki sadece bayanlara dağıtın dedim arkadaşlara bazıları 2-3 adet istemiş kıramamış bizimkilerde :KK43: kınada oje,ayna,küçük lavanta kesesi dağıtmak planım var. karton hediye poşetleri içinde. nikah düğünde olacağından o zamana yakın düşüneceğim bisikletli şekerler çok hoş oluyor.
ben nişanda yaptırdım bisikletlerden çok tatlı oluyo canım tavsiye ederim :)

aynen benimde nişanda yetmedi eve bile kalmamış düşün allahtan kargoyla işyerime geldiğinde 1 tane çalışma masama koymuştum onuda koymasam hatıra kalmicaktı hiç kendime

bu ojeleri kendimiz alıp yapsak nasıl olur acaba o üstündeki yazıları kendimiz yazabilirmiyiz ki

ben nişanda yaptırdım bisikletlerden çok tatlı oluyo canım tavsiye ederim :)

aynen benimde nişanda yetmedi eve bile kalmamış düşün allahtan kargoyla işyerime geldiğinde 1 tane çalışma masama koymuştum onuda koymasam hatıra kalmicaktı hiç kendime

bu ojeleri kendimiz alıp yapsak nasıl olur acaba o üstündeki yazıları kendimiz yazabilirmiyiz ki

bizim arkadaş kendi yapmıştı canım oje kolay onu yapabiliriz ama diğer şeyler beni zorluo açıkçası ben üşengecim sanırım azcık :(

Ben de zaten çeyizime Taç'ın nevresim takımlarını almayı düşünüyorum da.. Markafoni'de bunları görünce çok hoşuma gitti renkler desenler falan çok başarılı.. Hani bi kaç tane misafirlik falan mı alsam diye düşündüm. Ama işte dediğin gibi kumaşı nasıl, solar mı, yıkayınca çeker mi gibi şüpheler oluştu aklımda o yüzden sordum..

canım ben de bölye çok indirimli bir zamanda 2-3 tane aldım 30-40 tlye falan misafir için yeterli diye düşünüyorum walla o kdr para verip de kırk yılda bir gelecek misafirlere sermeye kıyamam aldığım sarev karaca home nevresimlerini bence al dursun kenarda.

Kızlar günaydın.. Bi süredir giremiyorum yoğunum bu aralar.. Markafoni de nevresim takımlarında indirim var. Herşey 39,99 TL. Yalnız hiç duymadığım markalar, o yüzden emin olamadım. Sizce nasıldır bunlar bi fikri olan var mı? Tuareg marka yazana Taç'ın yan ürünü diyorlar ama emin olamadım :KK14:

https://www.markafoni.com/her-sey-3999-tl/cift-kisilik-nevresim-takm/kampanya/33715/
canım ben 2-3 hafta önce aldım markafoniden nevresim takımı güzeldi valla ben pek anlamam da annem baktı kumaşına iyi dedi bende 50 tl ye falan aldım ama markasını hatırlamıyorum bunlarda çok güzelmiş bayıldım desenlere ama benim 6 tane falan nevresim takımım oldu annem yeter artık alma dedi alamıyom daha :KK45:

aynen yaa bende herşeyi son aylara atıyorum ya bakalım inşallah yetişir :KK45:

Biz genelde halletmeye çalışıyoruz ama son 2-3 aya kalacakları hesapladım gibi gelinlik bindallı bunlara ait detaylar davetiye nikah şekeri ev bakma yerleştirme son ayrıntılar :KK49:dayanamaz önceden yine yaparız gibi geliyor ama en azından bunları bırakayım şimdi önümüzde 3 ay içinde yapacaklarımız var :KK16:Fotoğraf işi nikah başvurusu damatlık kuaför randevusu ufak tefek kalan ev aletleri falan belki ucundan evlere de göz gezdiririz:KK23:Aslında pek bir şey kalmamış sanki ya ama ev başlı başına büyük bir bakmaya giriyor:KK70:Tabi ki ne demişler kul kurar kader gülermiş herşey nasip hangi zamanda hayırlı ise işlerimiz o zamanda olsun inşallah:nazar::KK68:

Biz genelde halletmeye çalışıyoruz ama son 2-3 aya kalacakları hesapladım gibi gelinlik bindallı bunlara ait detaylar davetiye nikah şekeri ev bakma yerleştirme son ayrıntılar :KK49:dayanamaz önceden yine yaparız gibi geliyor ama en azından bunları bırakayım şimdi önümüzde 3 ay içinde yapacaklarımız var :KK16:Fotoğraf işi nikah başvurusu damatlık kuaför randevusu ufak tefek kalan ev aletleri falan belki ucundan evlere de göz gezdiririz:KK23:Aslında pek bir şey kalmamış sanki ya ama ev başlı başına büyük bir bakmaya giriyor:KK70:Tabi ki ne demişler kul kurar kader gülermiş herşey nasip hangi zamanda hayırlı ise işlerimiz o zamanda olsun inşallah:nazar::KK68:
biz daha bişey yapamadık canım ya düğün yeri tutuldu işte bi tek
bu cumartesi kuaförde randevum var görüşmeye gidicem fiyat bilgi falan alcam bi kaç fotoğrafçıyla görüştüm fiyat aldım içlerinden biri olcak ama kararlaştırmadım tabi daha fotoğrafın çekileceği mekanı belirlemek var oda ayrı bi sorun :KK47: balayı yerimiz belli oldu gibi ama fiyatı beni düşündürüyo günlük çift kişi 400 liraymış aradım konuştum ama nişanlım orası olsun diye sırarcı büyü ihtimal orda olur balayı evi hemen tutalım diye benimki bende erkenden tutup boşa kira vermeyelim diyorum o konu daha çözülmeyi bekliyo :rolleyes: ama ev tutulmadan da ailelerin eşyaları almaya niyeti yok gibi eve göre alınır eşya diyolar napcam bilemedim oyüzden bende ufak tefek çeyiz eşyalarımı almaya başlicam bide sonra onlarla uğraşmayım

bu cumartesi kuaförde randevum var görüşmeye gidicem fiyat bilgi falan alcam bi kaç fotoğrafçıyla görüştüm fiyat aldım içlerinden biri olcak ama kararlaştırmadım tabi daha fotoğrafın çekileceği mekanı belirlemek var oda ayrı bi sorun :KK47: balayı yerimiz belli oldu gibi ama fiyatı beni düşündürüyo günlük çift kişi 400 liraymış aradım konuştum ama nişanlım orası olsun diye sırarcı büyü ihtimal orda olur balayı evi hemen tutalım diye benimki bende erkenden tutup boşa kira vermeyelim diyorum o konu daha çözülmeyi bekliyo :rolleyes: ama ev tutulmadan da ailelerin eşyaları almaya niyeti yok gibi eve göre alınır eşya diyolar napcam bilemedim oyüzden bende ufak tefek çeyiz eşyalarımı almaya başlicam bide sonra onlarla uğraşmayım

Fotoğrafçı bizim kesin gibi canım sadece son fiyatı sorup anlaşacağız nasipse Ocak girmeden yapalım diyoruz fiyatlar artmasın diye bakalım:KK51:Ben karar verdim dış mekan çekim kına günü olacak düğün günü onun stresiyle uzun saatler çalışamayız dedik fotoğrafçıyla onlar anlattıkça haklı geldi bir de salon düğünü olacak dağınık topuz olacak saçlarım ama hep içimde salık saç vardı yalnız istemede nişanda şahit oldum su gibi terliyorsun heyecan stresten o yüzden saçlarım hemen bozulur zaten o riske giremedim bu yüzden kınada salık saç yapacağım ee yapmışken foto çekimini de o gün yapalım diye konuştuk oradan direk kına yerine geçeriz kaftanı giyerek falan hem düğün salonunda da çekim olacak albüm verecekler falan orada da dağınık topuzla resmim olur iki farklı düğün gibi olur :KK76:Mekan olarak bahçeşehir gölet kapatılmış çekime ama tanıdık varsa yardımcı olabilirler belki şuanlık florya gibi çünkü hem doğa olsun hem deniz kenarı istiyoruz bakalım:oops:

Sizin neresi oldu canım bizimde balayı yeri belli oldu :nazar:Bizim sadece ikimiz yapacağımız için hangi tarih düşündüysek öyle yaptık ailelere kalınca dediğin gibi ev bekleniyor ya da onların maddi durumu bekleniyor :KK19:Çeyizlerini al benim ufak tefekler kaldı para olmadığı için şuanda alamıyorum bir şey ama eksik bitmez:KK70:

Kuaför randevusu için erken değil mi canım... Ben düğüne 3 ay kala ayarlarım diyordum geçmi olur... Fotografcıyı ayarladık onda bu yılın fiyatları olsun diye :KK48: Mekanı gerçekden zor seçmek en sonunda Ankara Altınpark da karar kıldık ama ben hala emin değilim.... Nişanlım senle çok işim var bu kararsızlıgın yüzünden diyor....:KK45::KK45:

Fotoğrafçı bizim kesin gibi canım sadece son fiyatı sorup anlaşacağız nasipse Ocak girmeden yapalım diyoruz fiyatlar artmasın diye bakalım:KK51:Ben karar verdim dış mekan çekim kına günü olacak düğün günü onun stresiyle uzun saatler çalışamayız dedik fotoğrafçıyla onlar anlattıkça haklı geldi bir de salon düğünü olacak dağınık topuz olacak saçlarım ama hep içimde salık saç vardı yalnız istemede nişanda şahit oldum su gibi terliyorsun heyecan stresten o yüzden saçlarım hemen bozulur zaten o riske giremedim bu yüzden kınada salık saç yapacağım ee yapmışken foto çekimini de o gün yapalım diye konuştuk oradan direk kına yerine geçeriz kaftanı giyerek falan hem düğün salonunda da çekim olacak albüm verecekler falan orada da dağınık topuzla resmim olur iki farklı düğün gibi olur :KK76:Mekan olarak bahçeşehir gölet kapatılmış çekime ama tanıdık varsa yardımcı olabilirler belki şuanlık florya gibi çünkü hem doğa olsun hem deniz kenarı istiyoruz bakalım:oops:

Sizin neresi oldu canım bizimde balayı yeri belli oldu :nazar:Bizim sadece ikimiz yapacağımız için hangi tarih düşündüysek öyle yaptık ailelere kalınca dediğin gibi ev bekleniyor ya da onların maddi durumu bekleniyor :KK19:Çeyizlerini al benim ufak tefekler kaldı para olmadığı için şuanda alamıyorum bir şey ama eksik bitmez:KK70:
ya fotoğraf işini bende düğünden önce veya sonra olsun istedim ama sevdicek istemiyo bende ısrar etmedim :)
bende karar verdim gibi fotoğram için dış çekim mekanına ama alternatif nereler olabilir diye düşünüyorum bi fotğrafçı bana isterseniz 2 ayrı yerdede çekebilirim dedi 1 buçuk saat bi yerde 1 buçuk saat başka bi yerde diye belki öyle yaparım bende antalyada çekim için baya bi mekan olduğu için insan karar veremiyo :KK68:
balayı saklı göl evlerinde olcak canım göl kenarı sessiz sakin kalabalık değil doğayı seviyoruz oyüzden orayı çok beğendik internette sitesi var bakabilirsin hoş bi yer :)
şimdilik bişey demiyorumda şubat gibi falan hala eşyalarım alınmamış olursa başlarım başlarının etini yemeye :KK62: :-)

Kuaför randevusu için erken değil mi canım... Ben düğüne 3 ay kala ayarlarım diyordum geçmi olur... Fotografcıyı ayarladık onda bu yılın fiyatları olsun diye :KK48: Mekanı gerçekden zor seçmek en sonunda Ankara Altınpark da karar kıldık ama ben hala emin değilim.... Nişanlım senle çok işim var bu kararsızlıgın yüzünden diyor....:KK45::KK45:
benim gideceğim kuaför biraz yoğun canım sahibi bi bayan var makyajı o yapıyo oyüzden erkenden ayarlamak istedim malum 14 haziran tam ramazan öncesi olduğu için çok düğün var o gün antalyada sona kalıp dona kalmak istemedim :confused: bende fiyat uygun olsun diye fotoğrafçıyı yılbaşından önce kesinleştircem canım yoksa baya fiyat farkı oluyo :KK45:

Back