- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
evi ne zaman tutmayı düşünüyosunuz canım biz daha onu kararlaştıramadıkta :S
Canım kolileri beyaz bi kağıtla kaplamayı düşünüyorum, düzgün görünmesi açısından. Parlak bi kağır da olabilir belki, büyük tüllerle de dediğin gibi sarılır beyaz kağıdın üstüne, nazar boncuklarıyla, fiyonklarla süslenir, çok da güzel olurnehirnil111 lugavi teşekkürler kızlar çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh
toz-pembe 14 Haziran düğün, 1 ay önceden evi tutarız mobilyalar 15 gün içinde geliyormuş halılar tüller derken yetişir diye düşünüyorum.
Kızlar birde çeyiz götürme olayı var, benim çeyizlerim çok dağınık herşeyi bi yere sıkıştırıyorum
Kolilerle mi götüreceksiniz yoksa farklı bi fikriniz var mı?
Bir arkadaşım tüm kolileri pembe tüllere sarmıştı ve fiyonklamıştı üstünede Cerenin Çeyizi yazmıştı :))
hepsini kolilemeyiz ama tabi koli yapılanlarda olur şart değil ama süsleriz kırmızı kurdele ile bağlarız fiyonk yaparız. öyle çıkar çeyiz hatta sandığın üstüne bile otururuznehirnil111 lugavi teşekkürler kızlar çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh
toz-pembe 14 Haziran düğün, 1 ay önceden evi tutarız mobilyalar 15 gün içinde geliyormuş halılar tüller derken yetişir diye düşünüyorum.
Kızlar birde çeyiz götürme olayı var, benim çeyizlerim çok dağınık herşeyi bi yere sıkıştırıyorum
Bir arkadaşım tüm kolileri pembe tüllere sarmıştı ve fiyonklamıştı üstünede Cerenin Çeyizi yazmıştı :))
benimde 14 haziranda düğün ama nişanlım hemen tutalım evi diyo evi tuttuktan sonra ona göre eşyaları alırız diyo yüzyüze bi konuşcam bakalım bende düğünden 1 ay önce tutulması taraftarıyımnehirnil111 lugavi teşekkürler kızlar çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh
aynen canım boşa kira vericem oyüzden bu konuyu çözmem lazım zaten vitrin konsol falan istemiyorum sadece yemek masası sandalyeleri olsa yeterMutella M MinikPapatyacik biraz zahmetli şimdiden yapmaya başlayalım bencee :))
Görünüş olarak çok şık olur ama birde onları açarken epey kalabalık olacak kagıtlar tüller ayy heycanlandımm bir ann o an geldi aklıma nasıl olur acaba diyee
Benim kayınvalidem çok hevesli şimdiden düğünde arabaya nasıl havlu takılacak çiçek mi taksak diyor havlu almış süslemiş :))
toz-pembe canım evi şimdi tutarsan kira ödeyeceksin boşuna o zamana kadar vereceğin kira parasıyla bişeyler yaparsın bence çok erken günah olur.
Mobilyaları benim gibi kafanda belirle evi tutunca boyutları uydurmaya çalışırsın, mesela konsol almazsın sığmazsa
aynen canım boşa kira vericem oyüzden bu konuyu çözmem lazım zaten vitrin konsol falan istemiyorum sadece yemek masası sandalyeleri olsa yeter
nişanlımın aile şirketi var canım otel mobilyaları yapıyolar öyle bi durumda onlara yaptırırım zaten evi tuttuktan sonraama misafir takımlarını mutfaga fazla gelenleri nereye koyacaksın.
Çok güzel gümüşlükler var bak bi tane paylaşayım ben buna benzer bişey yaptırıyorum.
Çok haklısın valla şimdiden başlamak lazımMutella M MinikPapatyacik biraz zahmetli şimdiden yapmaya başlayalım bencee :))
Görünüş olarak çok şık olur ama birde onları açarken epey kalabalık olacak kagıtlar tüller ayy heycanlandımm bir ann o an geldi aklıma nasıl olur acaba diyee
Benim kayınvalidem çok hevesli şimdiden düğünde arabaya nasıl havlu takılacak çiçek mi taksak diyor havlu almış süslemiş :))
toz-pembe canım evi şimdi tutarsan kira ödeyeceksin boşuna o zamana kadar vereceğin kira parasıyla bişeyler yaparsın bence çok erken günah olur.
Mobilyaları benim gibi kafanda belirle evi tutunca boyutları uydurmaya çalışırsın, mesela konsol almazsın sığmazsa
hayırlı olsun canımKızlar mutiniz ticarete atıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-sabunlar-bakmadan-gecmeyin-ablacim.779212/
Sağol canımm, bak bakalım beğenirsin belkihayırlı olsun canım
nişanlımın aile şirketi var canım otel mobilyaları yapıyolar öyle bi durumda onlara yaptırırım zaten evi tuttuktan sonra
bende en azından evi tutmadan önce koltuk takımlarını alalım diyorum misafir odasında evi tuttuktan sonra yerleştiririm yer kalırsa aynalı bi konsol yaptırabilirim yemek masasının arkasına
Ahahaha ay çok şekerİnşallah herşey gönlümüzce olur fatmaglcüm :)
Muticim ya evet olsa ve hemen bitse dimi :)
Ben çok heycanlanıyorum nasıl olacak yetişecek mi çok eksiğimiz olacak mı, evimiz hayat ettiğimiz gibi olacak mı falan diye.. Sabah işe geliyorum başlıyorum araştırmaya, akşam işten çıkıyorum nişanlımla birlikte sabah araştırdıklarıma bakmaya gidiyoruz :) Allahtan nişanlımda hevesli geçen halı bakalım diyor, ne halısı dedim ee halı almayacak mıyız diyor :) daha koltuk yok bişey yok halı alacak mış :))
kızlar düğünde saçınızı nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz benim saçlarım uzun baya salınık olsun istiyorum kır düğünü olcak çiçeklerden taç takıcam ama duvak taksam mı sizce ?
benimkide çalışıyo hergün mesaide yetişmesi gereken işleri var oyuzden bi pazar günümüz var nasıl yetişcek bilmiyorum herkes yetişir stres yapma diyo ama bide gelin bana sorun :) ay bu işler çok heycanlı ya ama değer valla herşeyeİnşallah herşey gönlümüzce olur fatmaglcüm :)
Muticim ya evet olsa ve hemen bitse dimi :)
Ben çok heycanlanıyorum nasıl olacak yetişecek mi çok eksiğimiz olacak mı, evimiz hayat ettiğimiz gibi olacak mı falan diye.. Sabah işe geliyorum başlıyorum araştırmaya, akşam işten çıkıyorum nişanlımla birlikte sabah araştırdıklarıma bakmaya gidiyoruz :) Allahtan nişanlımda hevesli geçen halı bakalım diyor, ne halısı dedim ee halı almayacak mıyız diyor :) daha koltuk yok bişey yok halı alacak mış :))
aa bak o olabilir ya ben hiç düşünmemiştim duvaksız gelin mi olur diyorum bi yandanda saçlarım açık olcak çiçekten taç olcak bide duvak olursa zor olur diyodum ama bende nikahtan sonra çıkarayım ozaman benim nikahta düğünde kıyılcakBenim arkadaşım da kır düğününde saçlarını açık bırakmıştı, taç takmıştı aynı şekilde, duvak taktı ama nikahtan sonra çıkardı duvağı. Ben de nikahtan sonra çıkarmayı düşünüyorum ama kır düğünü olmıcak benim ve saçlarım da açık olmıcak.
Evet canım çok güzel olur benim de salonda olcak nikahımaa bak o olabilir ya ben hiç düşünmemiştim duvaksız gelin mi olur diyorum bi yandanda saçlarım açık olcak çiçekten taç olcak bide duvak olursa zor olur diyodum ama bende nikahtan sonra çıkarayım ozaman benim nikahta düğünde kıyılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?