- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
tamam canım bakarım tabi :))Sağol canımm, bak bakalım beğenirsin belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım bakarım tabi :))Sağol canımm, bak bakalım beğenirsin belki
kızlar düğünde saçınızı nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz benim saçlarım uzun baya salınık olsun istiyorum kır düğünü olcak çiçeklerden taç takıcam ama duvak taksam mı sizce ?
Fıstık ya nasıl güzel hatunsun sen maşallah sanaCanım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım
ayy kestirme yaa ben nişandan sonra biraz kırıkları aldırayım diye gittim 1 karış kesti saçımı düğüne kadar uzar diyo bide nişanlında uzun saç seviyosa kestirme toplarlar saçını merak etme senEvet canım çok güzel olur benim de salonda olcak nikahım
Ben de saçlarımı uzattım çok ama ben kına için uzattım
Bizim salon olduğu için açık olmaz keserler sanırım düğün günü, toplayamaz yani bu saçı
Ya canım çok uzun ama ne kuruyor ne toplanıyor boyun kası yaptım valla, hem çok fazla hem de totoma geliyorayy kestirme yaa ben nişandan sonra biraz kırıkları aldırayım diye gittim 1 karış kesti saçımı düğüne kadar uzar diyo bide nişanlında uzun saç seviyosa kestirme toplarlar saçını merak etme sen
Fıstık ya nasıl güzel hatunsun sen maşallah sana
Bayıldım aksesuarlarına da
çok hoş canım ya instagramda bakmıltım çok beğenmiştim bende nişanda çiçekli kemer ve toka yaptırdım tokayo yan tarafına taktırdım saçlarım açıktı gene nişan tepsim kemerim tokam çiçekleri takımdıCanım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım
hayırlı olsun canımmKızlar mutiniz ticarete atıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ar-sabunlar-bakmadan-gecmeyin-ablacim.779212/
kendin rahatsız oluyosan kestir tabi canım sen bilirsin :)Ya canım çok uzun ama ne kuruyor ne toplanıyor boyun kası yaptım valla, hem çok fazla hem de totoma geliyor
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.Çoook teşekkür ederimmm
Düğünde bence açık saç olmaz, toplu olacak ki gelinliğin tüm detayları ortaya çıksın, yani ben öyle düşünüyorum saçım gelinliğimin benim önüme geçmesin :)
önlerini arkaya doğru toplatcam ama arkası açık kalsın istiyorum bende ama tabi düğünden önce prova giderim kuaföre hem toplu denerim hem salınık bende tam karar verebilmiş değişim açıkcasıÇoook teşekkür ederimmm
Düğünde bence açık saç olmaz, toplu olacak ki gelinliğin tüm detayları ortaya çıksın, yani ben öyle düşünüyorum saçım gelinliğimin benim önüme geçmesin :)
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;
hayırlı olsun canımm
kendin rahatsız oluyosan kestir tabi canım sen bilirsin :)
Benim nişandaki saçım buydu canım.önlerini arkaya doğru toplatcam ama arkası açık kalsın istiyorum bende ama tabi düğünden önce prova giderim kuaföre hem toplu denerim hem salınık bende tam karar verebilmiş değişim açıkcası
Rahibe duvak modeli mi canım?Saçın hiç gözükmediği duvagın tepede oldugu modellerde hoşuma gidiyor ama kapalı gibi duruyor o da biraz
Duvak mı elbette takmalısın duvak bence bi gelini en güzel gösteren şey. uzun bir duvağım olsun istiyorumkızlar düğünde saçınızı nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz benim saçlarım uzun baya salınık olsun istiyorum kır düğünü olcak çiçeklerden taç takıcam ama duvak taksam mı sizce ?
ben kestirmek istesem bile nişanlım sakın kestirme diyo valla nişandan sonra kestirdim hemen farketti kızdı çok karışıyo öyle şeylere işim zor valla bide antalya gibi sıcak bi şehirde bu saçlarla çok zor oluyo benim içinSağol canımmm
Ya aslında olmuyorum ama özellikle kışın herkesin paltosuna, düğmesine, fermuarına takılıyor. Toplu taşıma araçları kabus gibi.
Bi de evlendikten sonra nasıl bakıcam bu saçlara ben
Çok hoş canım.ben kapalı olduğum için nispeten daha kolay işim
ama tesettür gelin başını da güzel yapan kuaför arıyorum hala bulamadım.
daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşayım başım böyle olacak,
yorumlarınızı rica ederiz efenimmm Eki Görüntüle 1338522
canım bu çok güzel ama iyi bi tesettür kuaförü bulman lazım bazıları ne varsa koyuyo çok abartı oluyo ama bu resimdeki çok hoşuma gitti benimben kapalı olduğum için nispeten daha kolay işim
ama tesettür gelin başını da güzel yapan kuaför arıyorum hala bulamadım.
daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşayım başım böyle olacak,
yorumlarınızı rica ederiz efenimmm Eki Görüntüle 1338522