• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

ben kestirmek istesem bile nişanlım sakın kestirme diyo valla nişandan sonra kestirdim hemen farketti kızdı çok karışıyo öyle şeylere işim zor valla bide antalya gibi sıcak bi şehirde bu saçlarla çok zor oluyo benim için
Ayy kıyamam yaa :KK48:
Uzun saç çok zor ama güzel yaa, her ne kadar bu saçlar yüzünden sinüzit olsam hastalıktan kurtulamasam da seviyorum saçlarımııı:oops::nazar:

Çok hoş canım.
Kapalı gelinliklerde kol detaylarını çok seviyorum ben.

canım bu çok güzel ama iyi bi tesettür kuaförü bulman lazım bazıları ne varsa koyuyo çok abartı oluyo ama bu resimdeki çok hoşuma gitti benim

teşekkür ederim kızlar. 2 tane kuaför buldum fiyatları dudak uçuklatır cinsten. 900 Tl diyorlar sadece baş için :KK61:
ben o kadar vermek istemiyorum

lugavi lugavi güzel bir yere gitmek istiyorsan fiyatlar hep öyle :(

Mutella Mutella evet evet rahibe modeli çok hoşuma gidiyor sanırım ben öyle yaptırıcam düğünde saçımı

nehirnil111 nehirnil111 lugavi lugavi teşekkürler kızlar çok daha güzelleri sizin olsun inşallahh :KK68:

toz-pembe toz-pembe 14 Haziran düğün, 1 ay önceden evi tutarız mobilyalar 15 gün içinde geliyormuş halılar tüller derken yetişir diye düşünüyorum.

Kızlar birde çeyiz götürme olayı var, benim çeyizlerim çok dağınık herşeyi bi yere sıkıştırıyorum
Kolilerle mi götüreceksiniz yoksa farklı bi fikriniz var mı?
Bir arkadaşım tüm kolileri pembe tüllere sarmıştı ve fiyonklamıştı üstünede Cerenin Çeyizi yazmıştı :))
Amin canım inşallah:nazar:Ben annemle geçen temizlikte hepsine beyaz büyük hurçlar aldık içine koyduk canım pislenmezlerse eğer dolablarımızın üstüne kaldırdık sadece kırmızı kurdele bağlayıp öyle çıkaracağız beyaz hurç öneririm çok şık evimde de yorganlarımı falan koyar kaldırırım yine kenara hurçlarımı :KK68:hurç yetmez ufak tefeklere gerekirse de beyaz kağıtla kaplayıp öyle kurdele bağlarım şuanda 4 büyük hurcum doldu 2 tane daha dolar gibi:KK53:
Takipteyim kuzum kolay gelsin tebrik ederim :KK54:
kızlar düğünde saçınızı nasıl yaptırmayı düşünüyosunuz benim saçlarım uzun baya salınık olsun istiyorum kır düğünü olcak çiçeklerden taç takıcam ama duvak taksam mı sizce ?
Duvak başta takarsın canım sonra çıkartırsın çiçek taçlara bayılıyorum topiğimde modeller var görmek istersen benim salon düğünü o yüzden dağınık topuz istiyorum ben maalesef kır düğünlerine yakışıyor salık saç çiçek taç:KK23:
Canım ben nişanımda taç takmıştım, özel yaptırdım el çiçeğimle takım aynı şekilde nişanlımın cep çiçeğide.
Sana örnek olabilir, saçımda duruşunuda paylaştım
Maşallah güzel hatun saçın makyajım kendinde ayrı güzel :nazar::KK37:
çok hoş canım ya instagramda bakmıltım çok beğenmiştim bende nişanda çiçekli kemer ve toka yaptırdım tokayo yan tarafına taktırdım saçlarım açıktı gene nişan tepsim kemerim tokam çiçekleri takımdı
Bu topiğimizin kızları da çok güzel maşallah canım :nazar::KK68:
Kır düğününe yakışıyor bence canım ya, gelinlik sadeyse falan.
Ben düşünmüyorum tabi, çok terlerim o saçlarla :KK53:
Ben daha ziyade şu tarz seviyorum;

Benim nişandaki saçım buydu canım.

Bende bu tarz saçları seviyorum kuzum kafamda bir model var düğünde terlerim ben nişanda istemede bile sırılsıklam olmuştum ben tepeden duvak düşünüyorum bakalım istediğim modele göre:KK23:Dış mekan çekimim ama eğer ayarlarsak kına günü olacak kına günü saçımı salık yapacağım hem onunla resmim olacak hem toplu düğün mekanında resmim olmuş olacak:cool:
ben kapalı olduğum için nispeten daha kolay işim :p
ama tesettür gelin başını da güzel yapan kuaför arıyorum hala bulamadım.
daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşayım başım böyle olacak,
yorumlarınızı rica ederiz efenimmm :KK52:Eki Görüntüle 1338522

Güzel bir model canım zarif ve şık inşallah istediğin gibi yaparlar:KK37:

nehirnil111 nehirnil111 Tatlım çok teşekkür ederim yaaa :))

Eşyayı mobilyayı falan geçelim önemli bir detay daha var gelin ayakkabısı!
Şık rahat olmalı gelinliğin altında kalıyor gözükmüyor sakın demeyin, dost başa düşman ayaga bakar.. Düğünümüze bizi süzmek için bile bir çok kişi gelecek :)))

kızlar böyle renkli yapay çiçekler mi güzel olur sizce yoksa bu boncuklu arkası sallanan model mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-16-14-30-46.jpg
    Screenshot_2014-12-16-14-30-46.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG-20141210-WA0003.jpg
    IMG-20141210-WA0003.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 46
nehirnil111 nehirnil111 Tatlım çok teşekkür ederim yaaa :))

Eşyayı mobilyayı falan geçelim önemli bir detay daha var gelin ayakkabısı!
Şık rahat olmalı gelinliğin altında kalıyor gözükmüyor sakın demeyin, dost başa düşman ayaga bakar.. Düğünümüze bizi süzmek için bile bir çok kişi gelecek :)))
ben topuklu ayakkabı giyemiyorum canım ya :110: boyum uzun zaten 1.74 :KK22: babet tarzı bişey alcam ama bu üstüne isim falan zatanlardan olabilir yada çiçeklerle süsleyebilirim kendim silikon tabancasıyla falan yapıştırabilirim diye düşündüm

boncuklu arkası sallanan kötü bence..
o ne öyle salkım saçak saçına dolanacak.. taç istiyorsan çiçekten yaptır ve kafana otursun.
dimi bende öyle düşündüm ama annem görmüş o modeli bi bak diye gönderdi şimdi watsaptan sizede bi sorayım dedim bu çiçekli olanları el çiçeğiyle takım yapıyolar öyle bişey yaptırcam bende

Amin canım inşallah:nazar:Ben annemle geçen temizlikte hepsine beyaz büyük hurçlar aldık içine koyduk canım pislenmezlerse eğer dolablarımızın üstüne kaldırdık sadece kırmızı kurdele bağlayıp öyle çıkaracağız beyaz hurç öneririm çok şık evimde de yorganlarımı falan koyar kaldırırım yine kenara hurçlarımı :KK68:hurç yetmez ufak tefeklere gerekirse de beyaz kağıtla kaplayıp öyle kurdele bağlarım şuanda 4 büyük hurcum doldu 2 tane daha dolar gibi:KK53:

Duvak başta takarsın canım sonra çıkartırsın çiçek taçlara bayılıyorum topiğimde modeller var görmek istersen benim salon düğünü o yüzden dağınık topuz istiyorum ben maalesef kır düğünlerine yakışıyor salık saç çiçek taç:KK23:

Bu topiğimizin kızları da çok güzel maşallah canım :nazar::KK68:

bu hurç olayına benimde kafam yattı yaa valla iyi yapmışsın canım bende senin gibi yapayım bu arada teşekkür ederim o senin kalbinin güzelliği :oops: benimde kır düğünü olcak saçlarımı salıp çiçek taç takarım duvağıda nikahtan sonra çıkartırım rahat rahat oynarım :KK73:

Back