• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Aynen canım katılıyorum sana sen ne zaman tutmayı düşünüyodun evi

canım biz şubat sonu mart başı gibi bakmaya başlayacağız nasipse Nisanda tutmuş olmamaız lazım 2 ayda anca yerleşir çünkü. daha da erken tutup kira vermek istemiyoruz

kızlar biz 2+1 düşünüyoruz 100 m2 falan olursa tadından yenmez :KK8:
hem temizliği kolay olur napıcam 3+1 evi :KK74:

ayyy buradanda gördüğüm kadarıyla 2+1'e oldukça sıcak bakmaya başladım hele ki kirada oturacağım için ha ev alsam 3+1 alırım o ayrı. walla bizde temizlik ısınma bu gibi sebeplerden dolayı 2+1 dedik. brde akşama kadar işteyiz zaten

canım biz şubat sonu mart başı gibi bakmaya başlayacağız nasipse Nisanda tutmuş olmamaız lazım 2 ayda anca yerleşir çünkü. daha da erken tutup kira vermek istemiyoruz

ayyy buradanda gördüğüm kadarıyla 2+1'e oldukça sıcak bakmaya başladım hele ki kirada oturacağım için ha ev alsam 3+1 alırım o ayrı. walla bizde temizlik ısınma bu gibi sebeplerden dolayı 2+1 dedik. brde akşama kadar işteyiz zaten
Biz de aynen böyle düşünüyoruz canım kira için. 1 oda yatak odası 1 oda oturma odası olsa günlük, bi de salon var misafir için oh mis yeter de artar bile.

zaten 2 kişi için 3+1 fazla oluyo bi odayı ütü odası falan yapıyolar görüyorum ama ne gerek var ki

Hayatınızın en güzel anlarını, hayatınızın aşkıyla yollarınızı birleştirdiğiniz o mutlu akşamı, klasik bir düğünden öte bir peri masalına dönüştürmek, görkemli ve dillere destan bir düğünle evlenmek isterseniz, Ada Gazinosu İzmir’in en güzel düğün salonunu sizin için hazırlıyor!
Gösterişli ve son moda dekorları, en son teknoloji görüntü, ışık ve sistemleri ile ihtişamlı bir düğün için İzmir düğün salonları arasında uzun uzun düşünmenize lüzum bırakmadan, her şeyiyle mükemmel bir düğün garantisini sizlere vererek ilk tercihiniz olacak olan Ada Gazinosu, harika atmosferi ile de İzmir düğün mekânları arasında fark yaratıyor.

Birbirinden nadide ağaçlarla çevrili alan içerisindeki göl kenarında bulunan Ada Gazinosu, şık dekoru, görsel ayrıntıları ile unutulmayacak düğünlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kaliteli ikramları, deneyimli kadrosu ile kusursuz bir düğün için İzmir’in en güzel düğün salonu olan Ada Gazinosu düğün salonunda, yemekli düğün ve yemeksiz düğün seçenekleri sunuluyor. Ayrıca geniş kapasiteli otoparkı ile misafirlerinize rahat ve güvenli park olanağı tanıyor.

İzmir düğün salonu fiyatları göz önüne alındığında tüm bu hizmetleri uygun fiyatlarla sunup yeni evlenecek çiftlere kolaylık sağlayan Ada Gazinosu, yıllarca konuşulacak güzellikte bir düğüne ev sahipliği yapmanız için sizleri bekliyor!

Güne bomba gibi başladım bu sabah girişimci kadınlar kulübüne konu açmayı planlıyorum yakın zamanda, boş boş oturmak olmuyo evlencez para lazım :KK53:

Sen nasılsın?

ben de işe geldim ne yapayım yoğun bir gün beni bekliyor. biraz deşarj olayım dedim sabah sabah :KK8:

Günaydın kızlar,

hafta sonu maskoya gittiğimizi söylemiştim..
tek kelime ile bayıldımmmmmm... Mobilyalar harikaa..
Ben mobilyalarımı ikeadan alıcaktım, babam istemiyordu kalitesiz buldugunu söylüyordu. Ben şık durdugu için istiyordum. Maskoda imalatçı biriyle tanıştık. Yemek odası ve yatak odasını ikea da begendiğim modelden yapacak.
Fiyatlar biraz daha pahalı tabi ama içimize tam sinecekk.. İstanbul'da olan arkadaşlarımın mutlaka gitmesini öneririm..
Katalogdan ham mobilyaları gösteriyor oradanda begenebiliyorsunuz, yada istediğiniz renk ve modeli yapıyor.

Benim tek sorunum koltuk, chester koltukları begeniyorum bu aralar.
Kullanımı hakkında fikri olan var mı? Salon olacağı için sık sık kullanılmayacak, düğmeleri kopar yada modası çabuk geçer diye biraz çekiniyorum :KK42:

Back