• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

İnternetten almayı bıraktım gibi yakından görünce sanki daha bir zevkli oluyor canım ama internet kurtarıcı tabi ki Hoppa

canım 6 gün çalıştığım için bir de bazen daha ucuz buluyorum alıyorum mecburen :KK56:

Günaydın kızlar,

hafta sonu maskoya gittiğimizi söylemiştim..
tek kelime ile bayıldımmmmmm... Mobilyalar harikaa..
Ben mobilyalarımı ikeadan alıcaktım, babam istemiyordu kalitesiz buldugunu söylüyordu. Ben şık durdugu için istiyordum. Maskoda imalatçı biriyle tanıştık. Yemek odası ve yatak odasını ikea da begendiğim modelden yapacak.
Fiyatlar biraz daha pahalı tabi ama içimize tam sinecekk.. İstanbul'da olan arkadaşlarımın mutlaka gitmesini öneririm..
Katalogdan ham mobilyaları gösteriyor oradanda begenebiliyorsunuz, yada istediğiniz renk ve modeli yapıyor.

Benim tek sorunum koltuk, chester koltukları begeniyorum bu aralar.
Kullanımı hakkında fikri olan var mı? Salon olacağı için sık sık kullanılmayacak, düğmeleri kopar yada modası çabuk geçer diye biraz çekiniyorum :KK42:

canım chester koltukları ben de çok beğeniyorum ama ancak büyük bir oturma odam olursa oraya alırım diye düşünüyorum çünkü yemek odasını ona göre nasıl döşerim bilemedim. bir de açılır kapanır değil diye yatılı misafir gelirse zor olur diye düşünüyorum.
ama bence düğmeleri falan kopmaz hem de çok şık :KK37:

canım 6 gün çalıştığım için bir de bazen daha ucuz buluyorum alıyorum mecburen :KK56:

canım chester koltukları ben de çok beğeniyorum ama ancak büyük bir oturma odam olursa oraya alırım diye düşünüyorum çünkü yemek odasını ona göre nasıl döşerim bilemedim. bir de açılır kapanır değil diye yatılı misafir gelirse zor olur diye düşünüyorum.

tatlım evet yatak olmuyor ama ben küçük bi oturma odası yapacağım için sıkıntı yok :)

nişanlım yaramaz çocuklar gelir oynarlar kopar diyorr :))

nasıl olur bilmiyorum şu aralar koltuklara çok yöneldim :)

Tabi ki canım kişinin almasına nasıl uygunsa öyle olmalı ne bileyim bu çeyiz işleri zor al al bitmiyor :KK53:
aynen öyle. 15 tane falan zeytinyağlı falan servis etmek için orta tabağı aldım. sanki hala yetmeyecek gibi geliyor :KK17:
en kolayı büyük parçaları almakmış ya küçük küçük bunlar çok uğraştırıyor.

siz sapı plastik olan kahvaltı çkb'larından aldınız mı? benim çok hoşuma gidiyor. tavsiye edebileceğiniz modeller markalar var mı kızlar? cıvıl cıvıl sofralar kurmak için :KK51:

tatlım evet yatak olmuyor ama ben küçük bi oturma odası yapacağım için sıkıntı yok :)

nişanlım yaramaz çocuklar gelir oynarlar kopar diyorr :))

nasıl olur bilmiyorum şu aralar koltuklara çok yöneldim :)

doğru çocuklar kopartabilir :KK53: sen de kızar biber sürersin ağızlarına :-)

bende çok beğeniyorum yaa özellikle patchwork chester koltuklar hayalim :KK68: üçlü olan tek renk tekli olanlar desenli oluncada çok hoş duruyo :KK8: bal-arisi bal-arisi canım sen ne kadara yaptırıcaksın

lugavi lugavi renkli çatal bıçakları tantitoniden alabilirsin, tek tek istediğin renkte çok şeker duruyorlar :)
artık biber mi sürerim, hırpalar mıyım, oturup ağlar mıyım bilemedimm :))))

toz-pembe toz-pembe oo çok iddalıı :) ben daha sade düşünüyorumm :)
Yemek masası, 6 sandalye (sandalyeler çok farklı kraliçe taçlı), tv sehpası ve rafları, büfe yada konsol(ikisinden biri), orta sehpa, 2 tekli koltuk arasına koymak için şık komidin şeklinde ayaklı bir sehpa,kocaman çerçeveli bir ayna için 7000 TL dedi yaklaşık yarım saat pazarlık sonunda nakit 5000 TL ye anlaştık :) Dışarıdada bu fiyata alınabiliyor ama modelleri ben çizmiştim nasıl istediğimi hepsi ona uygun olacağı için fiyatı bize iyi geldi.

Yatak odası içinde, Dolap (iç dizaynı istediğim gibi), 2 komidin, tuvalet masası, yatak başlığı, şifonyer 4000 TL.
Yatak baza olacağı için onu ayrı alacağım.

aynen öyle. 15 tane falan zeytinyağlı falan servis etmek için orta tabağı aldım. sanki hala yetmeyecek gibi geliyor :KK17:
en kolayı büyük parçaları almakmış ya küçük küçük bunlar çok uğraştırıyor.

siz sapı plastik olan kahvaltı çkb'larından aldınız mı? benim çok hoşuma gidiyor. tavsiye edebileceğiniz modeller markalar var mı kızlar? cıvıl cıvıl sofralar kurmak için :KK51:

15 tane mi :KK57:bence artık alma canım :KK53:Küçük detaylar çok uğraştırıyor gerçekten:KK16:
Benimki plastik değil porlanddan aldım 6 kişilik saks mavisi topiğim de görmüş olabilirsin canım plastikten daha iyi o tarzlar bence:D

lugavi lugavi renkli çatal bıçakları tantitoniden alabilirsin, tek tek istediğin renkte çok şeker duruyorlar :)

Yemek masası, 6 sandalye (sandalyeler çok farklı kraliçe taçlı), tv sehpası ve rafları, büfe yada konsol(ikisinden biri), orta sehpa, 2 tekli koltuk arasına koymak için şık komidin şeklinde ayaklı bir sehpa,kocaman çerçeveli bir ayna için 7000 TL dedi yaklaşık yarım saat pazarlık sonunda nakit 5000 TL ye anlaştık :) Dışarıdada bu fiyata alınabiliyor ama modelleri ben çizmiştim nasıl istediğimi hepsi ona uygun olacağı için fiyatı bize iyi geldi.

Yatak odası içinde, Dolap (iç dizaynı istediğim gibi), 2 komidin, tuvalet masası, yatak başlığı, şifonyer 4000 TL.
canım uygunmuş fiyatları gerçekten hemde istediğin gibi yapıcakmış valla sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah :) eviniz hazırmı peki?

Hayırlı olsun canım güle güle kullan merak ettim hayalindeki salonu vallahi sanırım şık ağır birşeyler olacak gibi kraliçe tacı falan:D

canım uygunmuş fiyatları gerçekten hemde istediğin gibi yapıcakmış valla sevindim senin adına darısı benim başıma inşallah :) eviniz hazırmı peki?

Canım evimiz var ama orada oturmayacağız, ikimizin ailesinden de uzak bi yerde ev tutacağız kira alıp oraya vereceğiz :)

Hayırlı olsun canım güle güle kullan merak ettim hayalindeki salonu vallahi sanırım şık ağır birşeyler olacak gibi kraliçe tacı falan:D

Canım aslında ağır değil yani kasvetli saray evi gibi olmayacak.
Canlı renklere beyaz taç yapılacak sandalyelelere şeker şık olacak :)

Sandalye resmini sanırım yükledimmm :KK49:

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 59
resim paylaşmayı bilmiyorum bilsem paylaşırım resmini :)
Canım yorum yazdığın yerde altta dosya yükle diyor pc den kayıtlı dosyayı seç yükle de :KK16:Ya da siteden bakıyorsan resme sağ tıkla resim url sini kopyala de sonra yine yorum yazdığın kısımda smileyin yanındaki yere tıklayıp oraya yapıştır de :KK54:

Canım yorum yazdığın yerde altta dosya yükle diyor pc den kayıtlı dosyayı seç yükle de :KK16:Ya da siteden bakıyorsan resme sağ tıkla resim url sini kopyala de sonra yine yorum yazdığın kısımda smileyin yanındaki yere tıklayıp oraya yapıştır de :KK54:

ekledim tatlım bak bakalım begenecek misin

Back