- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.281
yemiyo canım benim eşim o konuda sıkıntılı çok yemek seçiyo kırmızı et hayatta yemiyo öyle buzluktan çıkmış yemeği yemezCanım buzluga yemek koysan epey rahat oluyor.
Ben öyle bir kaç şey hazırladım epey rahat oldu :) Kayınvalidemden de konserve aldım miss :))
Ne zaman geleceği belli değil canım
yemiyo canım benim eşim o konuda sıkıntılı çok yemek seçiyo kırmızı et hayatta yemiyo öyle buzluktan çıkmış yemeği yemez
belli değil miiAllah sabır versin canım yaa çok zor inşallah hemencik geri gelir
Hoşgeldin gelin hanım..
günaydın canım nasılsın :)Kızlar Günaydıııın
Napym canım sabah sabah uykulu bi şekilde işe geldim..günaydın canım nasılsın :)
ya uykusuzluk bende hat safada işe gelirken sabahları eşim bırakıyo ..kendiside işe yetişeceği için ben bi yarım saat erken geliyorum işyerine.... bide sahura kalkıyorum geceleri oyüzden uykusuz oluyorum hepNapym canım sabah sabah uykulu bi şekilde işe geldim..Sen nasılsın
Sahur daha çok sersem gibi yapıyo insanı canım yaya uykusuzluk bende hat safada işe gelirken sabahları eşim bırakıyo ..kendiside işe yetişeceği için ben bi yarım saat erken geliyorum işyerine.... bide sahura kalkıyorum geceleri oyüzden uykusuz oluyorum hep
aynen canım sürekli uykusuz ve halsizim oyüzdenSahur daha çok sersem gibi yapıyo insanı canım ya
evet yarıladık çok şükür :)Az kaldı artık
hoşgeldin canım :)
hoşgeldin canım :)
valla güzel gidiyo ya alıştım ben iyice akşam olsada işten çıkıp evime gitsem diye saatleri sayıyorum
senin nasıl gidiyo canım ?
bu arada ben topik açtım pratik yemekleri paylaşabileceğimiz bi yer desteğini bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-yemek-tarifleri.836288/page-5#post-41635593
hadi ya evde olmak nasıl bi duygu canım ben olsam bütün gün ne pişirsem diye düşünürdüm durmadan pasta börek yapardım heralde :)canım bende alıştım epey.
işten ayrıldım zaten 1 haftadır evdeyim. Allaha şükür herşey yolunda gidiyor.
Topigin hayırlı olsun. Bende bugun düşünüyordum haziran gelinlerinde her gün ne yemeği yapacağımızı ve tarifini paylaşalım diye :)
Bizde diyoruz bizim gelinler nereye kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?