- 5 Mayıs 2015
- 42
- 27
- 3
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.261
Aynen canım gerçekten çok güzel birşey aynı evi aynı yatağı paylaşmak beraber uyumak..canımmmm hoşgeldinn.. benimde bugün ilk iş günüm. harika bir kına ve düğünden , daha da harika bir balayından sonra iş başı yapmak zor oldu ama olsun evlilik güzel şeymiş yaaaaa :)
yaa canımm sormaa bende çok zor geldim işe tatil ne çabuk bitti
nasıl gidiyo evlilik işe başlayınca çok koşturmacalı oluyo işten çık eve git yemek yap etrafı topla çamaşırları yıka as ütüle bi bakıyosun saat 12 olmuş anne evinde ne rahatmışım oysa
ama hepsine değer
Aynen canım gerçekten çok güzel birşey aynı evi aynı yatağı paylaşmak beraber uyumak..
Ama ben çok zorlandım eve alışma konusunda biraz annemi aradım ağladım.. ki annem 5 dk uzaklık da yani ama ne blym çok zorlandım ama şuan alıştım
sorma canım yaa çamaşır ütü yemek temizlik sürekli koşturmaca çalışan bayan olunca ayrı bi zor oluyo ama olsun hepsine değer .. çocuk odasınıda toplarsın yavaştan kullanılmayan bi odaysa sorun olmaz o :)biz cuma döndük balayından daha ilk iş günüm olduğu için nası olacak bilmiyorum ama 3 gündür toparlanamadım kaç posta çamaşır yıkadım ütü yaptım bilmiyorum yani. bir de biz yer bulamadığüımız her ıvı zıvırı çocuk odasına atmıştık orayı nası toplucam bilmiyorum. ama evlilik çok güzelmiş yaa yorulsak bile akşam beraber uyuyoruz ya apayrı oluyor. baba evi rahatlığı ayrıymış ama bunuda anladım yani :)
açıkçası bende bazen kötü oluyorum annem yazlığa gitti düğünden sonra babam çalıştığı için burada kalıyor haftasonları gidiyor yanına adamcağız evde yalnız napıyo fln die aklım kalmıyor değil. dün yemeğe aldım giderken bi garip olduk ikimizde alışıcaz tabi zaman canım en iyi ilaç Allaha şükür bizi çok seven destek olan eşlerimiz yanımızda
sorma canım yaa çamaşır ütü yemek temizlik sürekli koşturmaca çalışan bayan olunca ayrı bi zor oluyo ama olsun hepsine değer .. çocuk odasınıda toplarsın yavaştan kullanılmayan bi odaysa sorun olmaz o :)
merak etme herşey yerini bulur bi şekilde canım :) benim çocuk odam bile yok ben napimyani şu anlık kullanılmıyor tabiki ama ileride çocuk olursa napıcaz o kdr eşyayı hiç bilmiyoruz :):)
merak etme herşey yerini bulur bi şekilde canım :) benim çocuk odam bile yok ben napim2+1 ev yatak odasında bizimle yatar artık
aynen canım tv odası ve salon yaptık ondan çocuk odası falan kalmadıhahaha :)) salon oturma odası ayrı mı yaptınız?
aynen canım tv odası ve salon yaptık ondan çocuk odası falan kalmadı
Amaann allahımmmYa kızlar bir geçen hafta cumadan itibaren mide bulantım kasık ağrım göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve bikere de kasık ağrısında bacak ağrısı yaptı iyice şüphelenmeye başladım kendimden geçen gün test yaptırdık negatif çıktı fakat doktor yeni oluşuyorsa belli olmaz dedi napıcam bilmiyorum..
Ya kızlar bir geçen hafta cumadan itibaren mide bulantım kasık ağrım göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve bikere de kasık ağrısında bacak ağrısı yaptı iyice şüphelenmeye başladım kendimden geçen gün test yaptırdık negatif çıktı fakat doktor yeni oluşuyorsa belli olmaz dedi napıcam bilmiyorum..
Benim 15 gün gecikdi canım düğünden sonra ama ben hep strese yordum bu durumu fakaaat dün gece regl oldum..inanırmısın aynı şeyler bendede var hatta stres olmaya başladım. ama test en az 1 hafta adet gecikmesi olmadan kesin sonuç vermez adet gecikmen var mı? benim daha 10 gün falan var adetime eğer gecikme olursa yapıcam test. midem bulantım ve baş dönmemin yorgunluktan olduğunu , kasık ağrım ve göğüs hassasiyetiminde adet öncesi belirtisi olduğunu düşünüyorum korunduk çünkü ama yinede ufacık da olsa insan şüphe ediyor. siz istiyormusunuz peki?? açıkçası ben daha hiçççç hazır değilim ya
Benim 15 gün gecikdi canım düğünden sonra ama ben hep strese yordum bu durumu fakaaat dün gece regl oldum..
evet adetini bi hafta geçmesi gerekiyormuş canım.. ya bende ilk hazır değilim diyordum ama dün regl olunca içim bi tuhaf oldu çünkü herkes sen büyük ihtimal hamilesin dediler sanırım kendimi de ona alıştırmışım.. ama biz düşünüyoruz bakalım nasip hayırlısı.. Rabbim kimseye aratmasın hayırlısı olsun.. senden de haber bekliyoruz bakalım ama daha varmış gününe hayırlısı olsun.. Bizi de haberdar et..
Benim 15 gün gecikdi canım düğünden sonra ama ben hep strese yordum bu durumu fakaaat dün gece regl oldum..
evet adetini bi hafta geçmesi gerekiyormuş canım.. ya bende ilk hazır değilim diyordum ama dün regl olunca içim bi tuhaf oldu çünkü herkes sen büyük ihtimal hamilesin dediler sanırım kendimi de ona alıştırmışım.. ama biz düşünüyoruz bakalım nasip hayırlısı.. Rabbim kimseye aratmasın hayırlısı olsun.. senden de haber bekliyoruz bakalım ama daha varmış gününe hayırlısı olsun.. Bizi de haberdar et..
Aynen canım Rabbim aratmasın.. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş..ha tabi istiyorsanız o ayrı canım o zaman üzülmen heleki 15 gün gecikip insanlarında demesiyle bu fikre kndini alıştırdıktan sonra regl olman garip hissetirmiştir. hep onu derim Allah gerçekten tam zamanında isteyen herkese nasip etsin çocuk çok çok ayrı bir duygudur mutlaka ama ben hiç hazır değilim eşim birazcık daha istekli benden ama ben daha kendi totomu toplayamıyorum :) nasip kısmet tabiki canım.
valla çok yoruluyorum canım ben yaa işten çık eve koş yemek yap çamaşırları makineye at o sırada sofrayı hazırla yemek pişmiş mi kontrol et yemeği ye sofrayı topla çamaşırları ser duş al yat ertesi gün gene aynı annemin evinde ne rahatmışım meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?