- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.241
günaydın canımm :)Kızlaaar Günaydın
Bugün işimde ki son günüm izne ayrılıyorum
ben de görmüştüm canım bu resmi perden çok güzellkızlar selam
Sakin olun herşey olur.
Düğüne 13 gün kaldı benim davetiyem yok mesela
Keyfimi hiçbir şey bozamaz.. sizlerle evimden bir kare paylaşayımm :)
Martle mukemmeel toz-pembe
Kızlar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
İnşallah hepimiz çok çok mutlu oluruz, hayal ettiğimizden de güze hayatlarımız olur.
Bu süreçte sıkıntılar çektik, yorulduk, üzüldük, karmaşık duygular yaşadık falan filan hepsi geride kaldı.
Elbette eksiklerimiz var herşey mükemmel olmadı ama olsun.. Zamanla herşeyin olacağına inanıyorum ben.
Hepinize gönülden mutluluklar diliyorum.
Evlendikten sonrada grubumuzu unutmayalım. Yine dertleşelim, yine birbirimize akıl verelim.
Şuan biraz duygusallaştım
Evet bugünü saymazsam son 2günaydın canımm :)
ayy senin çok az kaldı yaaa çok heycanlııinşallah çok güzel geçer herşey bizi unutma haberlerini bekliyoruz
günaydın canımm hayırlı cumalar :)Kızlarr günaydın hayırlı cumalar. bekar bir bayan olarak işyerindeki son günüm bugün artık izne ayrılıyorum. son kez baba evinden servise bindim içim bi acayip oldu. babacığım işe başladığım günden beri her sabah tost yapardı bana ben istemesemde kıyamazdı. bugün ayrı hazırladım tostunu dedi ağlamamak için zor tuttum kendimi
günaydın canımm hayırlı cumalar :)
dün akşam bende duygulandım baya babam tutmuş dans müziği araştırmalarına girmiş bizim için telefondan açıp dinletti bana bulduğu müzikleri sonra beni dansa kaldırdı evin içinde dans ettik baya ilk önce baya eğlendim güldüm falan sonra duygulandım bi sessizlik oldu ama hayatın kuralı bu allah utandırmasın rabbim baba evini aratmasın bize mutlu huzurlu bi yuvamız olsun çok şükür ailelerimiz yanımızda gene istediğimiz zaman görebilme şansımız var bu yüzden şükür ediyorum .. evimizde son günlerde hiç neşe yok dedem çok hasta hergün hastaneye götürüyoruz hergün yeni bi test yapılıyo düğününü görebilirim inşallah diyo bi yandan ona üzülüyorum içim hep buruk
dua ediyorum dedem için bol bol inşallah bişey olmicak ama kimsenin neşesi yok düğün evi gibi değil pek kimsede heves kalmadı ama şükür dedeme bişey olmasında inşallah..yaaaa kıyamam Allahım şifasını versin inşallahiçinizi ferah tutun kuzucum inan bak dedeciğin düğününü görecek dua edin bol bol.
kesinlikle doğanın kuralı bu babam böyle hüzünlü olduğundan annem şakasına yaa sen de böyle alıp götürmüştün beni baba evinden nasıl oluyormuş gör bak demişti ki annem farklı şehre gelin geldi. benim ailemle aramdaki mesafe dolmuşla 10 dk :) ama tabi çok farklı oluyor. hepimiz için huzurlu yuvalarımız olur inşallah en önemlisi o yoksa başka bişeyin önemi yok ailelerimizde en çok onu isterler.
dua ediyorum dedem için bol bol inşallah bişey olmicak ama kimsenin neşesi yok düğün evi gibi değil pek kimsede heves kalmadı ama şükür dedeme bişey olmasında inşallah..
evet canım annem hep diyo allah sana anne baba evini aratmasın huzurlu mutlu bi yavan olsun diye en önemlisi de bu zaten..
ya pazartesi nikahım var ama ben daha kıyafet alamadım dün nişanlımla çıktık ona bulduk hemen bişeyler ama ben beğenemedim napcam bilmiyorum nikahı düğünde yapacakların böyle derdi olmuyo ne güzel şimdi bide nikahta ne giycem onun derdine düştüm ben
Bilmiyorum ki canım aslında öyle bişeyler istiyodum ama dün nişanlıma krem pantolon krem keten gömlek aldık spor olcak o biraz oyüzden şöyle bi aksesuar istiyorum saçıma bulabilirsemdüz beyaz dantelli bişi bulursun canım ya başka bir detay kullanıcakmısın dantelli şapka eldiven falan..vs
Bilmiyorum ki canım aslında öyle bişeyler istiyodum ama dün nişanlıma krem pantolon krem keten gömlek aldık spor olcak o biraz oyüzden şöyle bi aksesuar istiyorum saçıma bulabilirsem
Eki Görüntüle 1549907
günaydın kızlar bugün işyerinde son günüm izne ayrılıyorum haftaya bugün kınam ertesi gün düğünüm var zaman ne çabuk geçti anlamadım .. inşallah hepimizin düğünü sorunsuz ve çok güzel geçer .. öpüyorum hepinizi fırsat bulursam girip haberdar ederim durumlardan sizleri
Kızlaaar evli bir bayan olarak geri döndümm
Mükemmel bir kına ve düğün oldu Şükür kazasız belasız atlattım dün tam bir haftalık evliydim herşey çok güzeldi
vee bugün iş başı yaptım bi haftalık tatitilin sonunda
Hepinizden güzel haberler bekliyorum
Bir ömür boyu hepimiz mutlu mesut huzur sağlık içinde yaşayalım inş
yaa canımm sormaa bende çok zor geldim işe tatil ne çabuk bitticanımmmm hoşgeldinn.. benimde bugün ilk iş günüm. harika bir kına ve düğünden , daha da harika bir balayından sonra iş başı yapmak zor oldu ama olsun evlilik güzel şeymiş yaaaaa :)
teşekkür ederiz canım :)22/06/2013 geliniyim dün yıldönümümüzdü
haziran gelini olmak çok güzeldir, hepinizi tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?