• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

ya aslında gözüm gidiyor bazen resimlilere yani çok alacalı bulacalı olmayan daha sadeye yakın modeller hoşuma gitmeye başladı ama işte netten cesaret edemedim topuklu istiyorum ben ayağımda rahat olacak mı denemem lazım mutlaka. yoksa bana kalsa ilk başlarda netten bende alıvercektim ama nişanlım uyardı hiç girme o topa diye. 19 mayısta nasipse gelinliğimi teslim almaya gideceğiz İzmire oradan bakmayı planlıyorum bakalım nasip.
bencede canım topuklu giyceksen mutlaka deneyerek al ben babet giycem oyüzden cesaret ettim en fazla biraz sıkar oda giyince açılır dedim öylede oldu ama topukluda rahat olması çok önemli
az kalmış gelinliğini almaya benim daha bitmedi yarın provaya gidicem bakalım ne halde gelinlik

Tek derdin ayakkabın olsun canım :)

Gelinliği alırken mutlaka bulursun...

toz-pembe toz-pembe şafak aynı :)
Ben hissizim şu aralar pek bir şey hissetmiyorum...

Dün kışlık kıyafetlerimi kaldırdım, annem odama geldi baktı sessizce gitti.. O zaman içim bir burkuldu
sorma canım yaa benim evdeki bütün eşyalar evime taşındı bi baktım annem hüngür hüngür ağlıyo odasında nasıl kötü oldum anlatamam gittim lavaboya bende başladım ağlamaya çok garip duygular bunlar yaa hem seviniyorum sevdiğim insanla evleniyorum diye hemde içimde bi burukluk var ailemden ayılcam diye :KK14:

Tek derdin ayakkabın olsun canım :)

Gelinliği alırken mutlaka bulursun...

toz-pembe toz-pembe şafak aynı :)
Ben hissizim şu aralar pek bir şey hissetmiyorum...

Dün kışlık kıyafetlerimi kaldırdım, annem odama geldi baktı sessizce gitti.. O zaman içim bir burkuldu

bencede canım topuklu giyceksen mutlaka deneyerek al ben babet giycem oyüzden cesaret ettim en fazla biraz sıkar oda giyince açılır dedim öylede oldu ama topukluda rahat olması çok önemli
az kalmış gelinliğini almaya benim daha bitmedi yarın provaya gidicem bakalım ne halde gelinlik

kızlar dün ayakkabımı aldım hemde tam istediğim gibi dantel fuşya :) cuk diye de oturdu umarım 19'unda gelinlik bitmiş olurda teslim alırız artık damat beyin damatlığına odaklanmamız gerekiyor yawrum daha bişeysi yok :) bizimkilerde ben toplandıkça burkuluyor içleri bir yandan sevinçliler bir yandan da ediyle büdü napcaz evde diyip duruyorlar. :(

kızlar dün ayakkabımı aldım hemde tam istediğim gibi dantel fuşya :) cuk diye de oturdu umarım 19'unda gelinlik bitmiş olurda teslim alırız artık damat beyin damatlığına odaklanmamız gerekiyor yawrum daha bişeysi yok :) bizimkilerde ben toplandıkça burkuluyor içleri bir yandan sevinçliler bir yandan da ediyle büdü napcaz evde diyip duruyorlar. :KK43:
sevindim canım bak bulmuşsun ne güzel istediğin gibi aşkla giy :KK68: damatlık çok basit iş canım biz aldık geçen ay zaten hazır oluyo paça boyu falan yapılıyor düğmelerini değiştiriyolar o basit iş :KK45: ben daha bugün gelinlik provasına gidicem geçen haftaydı ertelediler gelinliği en son gördüğümde daha hiç bişeyi yoktu alt ve üst parça birleşmemişti bile yetişir mi acaba ya o_O

sevindim canım bak bulmuşsun ne güzel istediğin gibi aşkla giy :KK68: damatlık çok basit iş canım biz aldık geçen ay zaten hazır oluyo paça boyu falan yapılıyor düğmelerini değiştiriyolar o basit iş :KK45: ben daha bugün gelinlik provasına gidicem geçen haftaydı ertelediler gelinliği en son gördüğümde daha hiç bişeyi yoktu alt ve üst parça birleşmemişti bile yetişir mi acaba ya o_O

yetişir canım aslında bakarsan daha 1 ay var bazı işler için kısa ama bazı işler için uzun bir süreç eğer erteledilerse zaten hazır olsun diye ertelemişlerdir. takma sen kafana sakın.

yetişir canım aslında bakarsan daha 1 ay var bazı işler için kısa ama bazı işler için uzun bir süreç eğer erteledilerse zaten hazır olsun diye ertelemişlerdir. takma sen kafana sakın.
zaten ertelemek için aradıklarında sordum yetişir mi diye merak etmeyin yetişir dedi haziranın ilk haftası teslim edicez dedi bakalım inşallah dediği gibi olur canım :)

Kızlar son 20 günüm :KK17::KK36: dün çeyiz serdik çok güzel oldu şükür bütün eşyalarım yerleşti sonunda :KK6: bugünde gelinliğimi teslim aldık :KK36: herşey gönlümüzce olsun inş :KK36:

günaydın kızlar 1 hafta daha yaklaştık düğünümüze :KK68:
dün evimde ilk misafirlerimi ağırladım :KK48: çeyizlerimi serdik kıyafetleri ütüleyip astık mutfak eşylalarımı yıkadık yerleştirdik kalabalıktık baya sağolsun herkes geldi pasta börek yapmışlar bide kısır yaptık çay demledik evimde ilk yemeğimi vermiş oldum koltuklarım ve sandalyelerim daha bitmediği için herkes yerde oturdu ama çok güzeldi gırgır şamata çok eğlendik ve orda şunu anladım herşey mal mülk eşya değil bi evde huzur olsun mutluluk olsun herşeye bedel :KK51:

kuzum sana rahatla dedim o kdr gelinlik konusunda ama dün bende gelinliğimi teslim alıcam diye gidip alamayınca panik oldum yavaştan. ölçü almışlardı o kadaar ama beli bol olmuş boyu da uzun kaldı. tadilat görücek tekrar elim bomboş döndüm duvak tacımı aldım geldim:) sinirden gülüyorum ya her iş ters gidiyor salon takımı bugün gelcek dediler haftasonuna kaldı darlandam vallahi :mad::mad:

kuzum sana rahatla dedim o kdr gelinlik konusunda ama dün bende gelinliğimi teslim alıcam diye gidip alamayınca panik oldum yavaştan. ölçü almışlardı o kadaar ama beli bol olmuş boyu da uzun kaldı. tadilat görücek tekrar elim bomboş döndüm duvak tacımı aldım geldim:) sinirden gülüyorum ya her iş ters gidiyor salon takımı bugün gelcek dediler haftasonuna kaldı darlandam vallahi :mad::mad:
ayy canım sorma yaa benimde daha koltuklarım bitmedi sinir oluyorum inşallah beklediğime değerde güzel olurlar dans kursuna gidicektik konuşmaya gidemedik daha hergün bişey çıkıyo bi fırsat bulamadık perdelerimde fonlar eksik geldi onlar gelcek daha halılarımı hala alamadım ölçülerini tam almak istiyorum koltuklar olmayınca alamıyorum birsürü eksik var hala :KK43: gelinlik ve kınada giyeceğim abiye de daha bitmedi 25 inde son prova olur ay başı teslim ederiz diyolar ama dedikleri gibi olur inşallah ... sakin olmamız lazım kuzum elimizden başka bişey gelmiyo malesef inşallah hallolucak herşeyimiz :nazar:

ayy canım sorma yaa benimde daha koltuklarım bitmedi sinir oluyorum inşallah beklediğime değerde güzel olurlar dans kursuna gidicektik konuşmaya gidemedik daha hergün bişey çıkıyo bi fırsat bulamadık perdelerimde fonlar eksik geldi onlar gelcek daha halılarımı hala alamadım ölçülerini tam almak istiyorum koltuklar olmayınca alamıyorum birsürü eksik var hala :KK43: gelinlik ve kınada giyeceğim abiye de daha bitmedi 25 inde son prova olur ay başı teslim ederiz diyolar ama dedikleri gibi olur inşallah ... sakin olmamız lazım kuzum elimizden başka bişey gelmiyo malesef inşallah hallolucak herşeyimiz :nazar:

artık sakinleştirici passiflora falan mı içsek diyorum :):) ya o kdr gerildim ki dün sinirden ağladım durdum ya. nişanlımın eski çalıştığı mobilya mağazasına yaptırmıştık şimdi sitem ediyorlar ayrıldın bizi ortada bıraktın diye o yüzdenmi savsaklanıyorlar acaba diyoruz artık nişanlımda dün tartıştı adamlarla yapmayacaksanız iptal ediyorum diye yani özendik o kdr ama böyle sıkılacağımızı bilseydim hiç bulaşmazdım. sende aynı durumdasın dimi en kolay hallolacak dediğimiz şey en zoru oldu. kına elbisemde tam anlamıyla bitmemiş zaten. halıları en son al canım zaten 2 güne geliyor bak benim mutfak halım mesela olmadı küçük geldi değiştiricz salon oturma odası nasıl olacak hiç bilmiorm :( sabır diyorum yani

artık sakinleştirici passiflora falan mı içsek diyorum :):) ya o kdr gerildim ki dün sinirden ağladım durdum ya. nişanlımın eski çalıştığı mobilya mağazasına yaptırmıştık şimdi sitem ediyorlar ayrıldın bizi ortada bıraktın diye o yüzdenmi savsaklanıyorlar acaba diyoruz artık nişanlımda dün tartıştı adamlarla yapmayacaksanız iptal ediyorum diye yani özendik o kdr ama böyle sıkılacağımızı bilseydim hiç bulaşmazdım. sende aynı durumdasın dimi en kolay hallolacak dediğimiz şey en zoru oldu. kına elbisemde tam anlamıyla bitmemiş zaten. halıları en son al canım zaten 2 güne geliyor bak benim mutfak halım mesela olmadı küçük geldi değiştiricz salon oturma odası nasıl olacak hiç bilmiorm :KK43: sabır diyorum yani
off off aynen canım yaa benim nişanlımın şirketinde yapılan mobilyalarım geldi yemek masası fortmanto mutfak masası tv ünitesi orta ve zigon sehbaları onlar yaptı getirdiler eve sadece yemek takımımı koymak için konsol kaldı oda yapıldı işyerinde bekliyo ama koltukları ve sandalyeleri başka bi yere yaptırıyoruz oda hala bitmedi önümüzdeki hafta biter demiş adam ... nişanlın işten ayrıldığı için öyle yapıyo olabilirler canım ama sıkma canını sonuçta parasıyla değil mi getirmek zorundalar .. halılar için bende oyüzden bekliyorum koltuklar konmadan almak istemiyorum ama çok geç gelirsede mecbur alcam artık .. daha kına alışverişi var bohça alışverişi var ve televizyonumuzu alamadık daha nişanlımın kuzeni ben alcam ev hediyesi dedi oda yurt dışında onu bekliyoruz gidip kendimiz alsak ayıp olcak çok ısrar etti çünkü ayy böyle eksikleri saydıkca fenalık geldi gene bana 24 günüm kaldı off
bide bizim adetlerde oku diye bişey var duydun mu hiç bilmiyorum davetiye yerine gömlek basma havlu bunlar gönderiliyo akrabalara tanıdıklara... dün annemler almış hepsini ama tek tek poşetleyip kime ne gidicek ayırmamız lazım acayip zaman alan bişey nasıl yetişcek bilmiyorum memlekete gidip dağıtmak gerekiyo bide onları :KK43::KK14:

off off aynen canım yaa benim nişanlımın şirketinde yapılan mobilyalarım geldi yemek masası fortmanto mutfak masası tv ünitesi orta ve zigon sehbaları onlar yaptı getirdiler eve sadece yemek takımımı koymak için konsol kaldı oda yapıldı işyerinde bekliyo ama koltukları ve sandalyeleri başka bi yere yaptırıyoruz oda hala bitmedi önümüzdeki hafta biter demiş adam ... nişanlın işten ayrıldığı için öyle yapıyo olabilirler canım ama sıkma canını sonuçta parasıyla değil mi getirmek zorundalar .. halılar için bende oyüzden bekliyorum koltuklar konmadan almak istemiyorum ama çok geç gelirsede mecbur alcam artık .. daha kına alışverişi var bohça alışverişi var ve televizyonumuzu alamadık daha nişanlımın kuzeni ben alcam ev hediyesi dedi oda yurt dışında onu bekliyoruz gidip kendimiz alsak ayıp olcak çok ısrar etti çünkü ayy böyle eksikleri saydıkca fenalık geldi gene bana 24 günüm kaldı off
bide bizim adetlerde oku diye bişey var duydun mu hiç bilmiyorum davetiye yerine gömlek basma havlu bunlar gönderiliyo akrabalara tanıdıklara... dün annemler almış hepsini ama tek tek poşetleyip kime ne gidicek ayırmamız lazım acayip zaman alan bişey nasıl yetişcek bilmiyorum memlekete gidip dağıtmak gerekiyo bide onları :KK43::KK14:

aa hiç duymadım o adeti desem o_O

ya hep zaten bir kez olcak tam olsun dediğimiz için bu kdr kafa yoruyoruz adetse mutlaka yerine getirilmeli ama detaylar girdikçede yoruluyoruz sıkıntı basıyor. büyükler özendikçe bizlere derdi tasası düşüyor. düğün için ayrıca bohça mı yapıcaksnz canım anlamadm ? biz o topa hiç girmedik ya nişanda yaptık yeter :) aslında bir arkadaşım hiç bohça kına bilmem ne olayına girmemişti en baştan büyüklere demişler biz istemiyoruz ısrarcı olmayın onlara verilecek parayı bize verin diye fıstık gibi yurtdışında balayı yaptılar. o zamanlar demiştim aa olmazmı bohçasız kınasız ama bazende diyorum en güzelini yapmışlar hiç başları ağrımadı :)

Arkadaşlar merhaba kendi dügün hediyelerimi ve eşe dosta tasarım yaparken ki çok severim tasarımı bir mimar olarak kendimi bu işin içinde buldum ve bayilıyorum insanların mutluluğuna ortak olmaya ürünlerimi tasarımlarımi görmek isterseniz instagramdan takipleyin:)) ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar günaydın. gerçekten bu süreçte şunu öğrendim ki birine iş yaptıracaksan azcık dişini göstereceksin. dün nişanlım ya mobilyalar gelir ya da iptal ederim paramı alırım geri noktasına geldi. akşam 8 buçukta paşa paşa getirdiler. gerçi eksikler var henüz kalan da bugün geliyor bir tek tv ünitemiz kaldı geriye. çok yorulduk ama büyüklerimiz doğru söylemiş fazla samimiyet saygısızlık getirirmiş diye eşe dosta çok çok da güvenmemek gerekiyormuş.

Kızlar günaydın. gerçekten bu süreçte şunu öğrendim ki birine iş yaptıracaksan azcık dişini göstereceksin. dün nişanlım ya mobilyalar gelir ya da iptal ederim paramı alırım geri noktasına geldi. akşam 8 buçukta paşa paşa getirdiler. gerçi eksikler var henüz kalan da bugün geliyor bir tek tv ünitemiz kaldı geriye. çok yorulduk ama büyüklerimiz doğru söylemiş fazla samimiyet saygısızlık getirirmiş diye eşe dosta çok çok da güvenmemek gerekiyormuş.
aynen canım fazla samimi olduğun insanlarla iş yapmicaksın nasılsa tanıdık diye savsaklıyolar neyseki çözülmüş çok şükür benim koltuklarda bi gelseydi baya rahatlicam bende

aynen canım fazla samimi olduğun insanlarla iş yapmicaksın nasılsa tanıdık diye savsaklıyolar neyseki çözülmüş çok şükür benim koltuklarda bi gelseydi baya rahatlicam bende

günaydın kızlar,

bakın yavaş yavaş herşey yoluna giriyor.
Yatak odası tül perdeleri için bizim perdeci 5 kere geldi. Yapamadı eksik oldu hep dün allaha şükür bitti :)

Mutgafa kombiye tamamen dolap yaptırıyorduk dün geldi oda beyaz yapmış mobilyacı. Mutfak dolaplarım krem rengi kapak gibi bağırıyor orada beyaz beyaz.. Biraz tartıştık nişanlım girdi araya sonuç olarak değişmeyecek öyle kalacak.
Artık lanet olsun dedim. biran önce hazırlıklar bitsin istiyorum.
Çok yoruluyorum birşey yapmasam bile hep yorgunum.

Gelin çiçeğim yok henüz. Kendim yapacağım dedim hala yapamadım. Umarım halledebilirim.
Kına için ayakkabım yok. Yokta yok. Evle bitmiyor ki!
Çeyizim hafta sonu gidecek. Hala kurdelaları bağlanmadı.

günaydın kızlar,

Yatak odası tül perdeleri için bizim perdeci 5 kere geldi. Yapamadı eksik oldu hep dün allaha şükür bitti :)

Mutgafa kombiye tamamen dolap yaptırıyorduk dün geldi oda beyaz yapmış mobilyacı. Mutfak dolaplarım krem rengi kapak gibi bağırıyor orada beyaz beyaz.. Biraz tartıştık nişanlım girdi araya sonuç olarak değişmeyecek öyle kalacak.

Gelin çiçeğim yok henüz. Kendim yapacağım dedim hala yapamadım. Umarım halledebilirim.

kuzum artık evle ilgili ufak tefek şeylere takılmamaya çalışıyorum bende sende öyle yap düğüb ve kınayle ilgili detaylara önem vermekten başka çaremiz yok evin içi bir şekilde hallolur. ki zaten herşeyin bitmiş kuzum senin artık geri kalan vakitte de çiçek ayakkabı falan onlarla ilgilenirsin. bizde daha konvoy arabalarının kurdelelerini bağlıcaz kayınvalidemler bir getiremediler. özel nakış yaptırdılar evdeymiş koşturmaktan vakit bulamamışlar bir türlü hey allam ya annemler ayrı panik biz nişanlımla artık ortada piyon gibi ordan oraya dolanıyoruz :)

kesinlikle trip atıyorlar birde nişanlım ayrıldı diye işler çok yoğunlaşmış falan filan hey allam ya. neyse artık olduğu kadar benimde koltuklarla sandalyeler yok tatlım döşemesi yapılmış ama aldıramamışlar. salon ucu ucuna yerleşicek ufak kaldı ya bakalım nası sığdırcaz

günaydın kızlar,

canım hep aynı şeyler valla illaki bişeyler ters gidiyo benimde solonumda fonları eksik getirmişti perdeci dün getirdi tamamladı allahtan .. dün akşam nişanlımla dans kursuna gittik konuşmaya ordan sonra yemeğe gittik 3 saat falan oturup sohbet ettik bu koşturmacadan birbirimizle sohbet etme fırsatımız bile olmamış onu farkettim hiç düğünle ilgili eksiklerle ilgili konuşmadık sohbet ettik güldük okadar iyi geldiki bütün aksilikleri eksikleri unuttum yeniden enerjimi topladım zaman bi an önce geçsin diye bekliyorum
çiçeğini kendin yapman çok güzel fikir canım kendi el emeğin olur çok iyi düşünmüşsün ama hazır alıcaksan bi an önce siparişini ver benim gelin çiçeğim 2 haftada geldi

Back