How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlaaar şifremi unuttuğum için yeni bi hesap açtım daha önceki adımda mukemmell di zaten :-)
Son 33 günüm heycandan ölücem :KK57: annem sürekli ağlıyo kışlık kıyafetlerimi toplayamıyorum bile :cry:
Yatak odam ve yemek odası takımım hariç hepsi geldi halılarım perdelerimde tamam şuan sadece diğerlerini bekliyoruz yatak başlığımın renginde sorun çıkıyo sürekli ama hallettik Allah ın izniyle :KK36: bu hafta sonu bidaha temizlik yapcaz haftaya çeyiz sericez inş nasip olursa :KK36: gelinliğimi 25 mayısda teslim alıcam inş :KK36:

selam canımmmm. o kadar aksilik illaki çıkar dert etme hepimizde var öyle sorunlar :) çoğu şeyi bitirmişsiniz güle güle oturun inşallah :KK36::KK36:

Offff kızlarrr acaip stresliyim ben yaa hiçbişeye yetişemiyorum ev daha allak bullak heryer heryerde akşama kadar işte kafam patlıyor iş çıkışı yerleştirmeye vaktim kalmıyor. salon yok. oturma odası yarım yamalak. yatak odası geldi ama bazası yok ki içine bişeylerimi yerleştiriyim. mutfak masası yok. gelin ayakkabımı bi türlü alamadım. diğer şeyler bitti gibi ama çok sıkıldım ben ya :(

Offff kızlarrr acaip stresliyim ben yaa hiçbişeye yetişemiyorum ev daha allak bullak heryer heryerde akşama kadar işte kafam patlıyor iş çıkışı yerleştirmeye vaktim kalmıyor. salon yok. oturma odası yarım yamalak. yatak odası geldi ama bazası yok ki içine bişeylerimi yerleştiriyim. mutfak masası yok. gelin ayakkabımı bi türlü alamadım. diğer şeyler bitti gibi ama çok sıkıldım ben ya :KK43:
Canım inan senden daha kötü durumdayım evde sadece yatak odası var başka hiç bişey yok :)

Offff kızlarrr acaip stresliyim ben yaa hiçbişeye yetişemiyorum ev daha allak bullak heryer heryerde akşama kadar işte kafam patlıyor iş çıkışı yerleştirmeye vaktim kalmıyor. salon yok. oturma odası yarım yamalak. yatak odası geldi ama bazası yok ki içine bişeylerimi yerleştiriyim. mutfak masası yok. gelin ayakkabımı bi türlü alamadım. diğer şeyler bitti gibi ama çok sıkıldım ben ya :KK43:
Canım hepsi olur inş sıkma canını :KK36:

gelinciklerr hepiniz nerelere kayboldunuz artık kimse girmiyo :KK43:

:rolleyes: Ben buradayım nasılsınız gelinler. Heyecan varmı :oops:

bende buralardayım ajan gibi takip ediyorum kuzumm :KK53::KK53:

ben çok karmaşık duygular içerisindeyim. evde tonlarca eksik var ama artık bir an evvel eve gidip orada yaşamak istiyorum. dün eve evli bir arkadaşımızı çağırdık ilk yemek ziyafetimizi verdik sehpamız koliden sandalyelerimiz kovadan oldu ama çok eğlendik hiç anne baba evine dönmek istemedim :) kafamız toplayamıyorum not alsam bile unutuyorum neler eksik neler değil diye. evle ilgili ufak detaylara takılmayıp düğün ve kınaya odaklandım artık eksik kalmasın diye. artık sürekli bir plan yapmadan haftasonu evde ayaklarımı uzatıp sonra aylak aylak dışarılarda dolanmak istiyorum :mad::mad:

benim artık tamamlandı gibi pek bir şey almıyorum. dolabımın falan silinmesi lazım sadece birde sandalyelerim gelmedi hala bende hep evle ilgilenmek istiyorum ama malesef işe gelmek zorundayım. bu aralar dans kursumu ayarlamam gerekiyor ama enerjim yok

bende buralardayım ajan gibi takip ediyorum kuzumm :KK53::KK53:

ben çok karmaşık duygular içerisindeyim. evde tonlarca eksik var ama artık bir an evvel eve gidip orada yaşamak istiyorum. dün eve evli bir arkadaşımızı çağırdık ilk yemek ziyafetimizi verdik sehpamız koliden sandalyelerimiz kovadan oldu ama çok eğlendik hiç anne baba evine dönmek istemedim :) kafamız toplayamıyorum not alsam bile unutuyorum neler eksik neler değil diye. evle ilgili ufak detaylara takılmayıp düğün ve kınaya odaklandım artık eksik kalmasın diye. artık sürekli bir plan yapmadan haftasonu evde ayaklarımı uzatıp sonra aylak aylak dışarılarda dolanmak istiyorum :mad::mad:
ayy dimi kendi evimiz sevdiğimiz insanla yaşayacağımız ev :KK68: düşündükce bende bi an önce evimde yaşamayı dört gözle bekliyorum
benim daha ev yerleşmedi cumartesi annemin evindeki eşyalarımı çeyizlerimi götürdük 1 kamyon eşya çıktı :KK45: koltuklarım ve sandalyelerim hariç diğer eşyalar geldi bu hafta perde ve beyaz eşyalarda gelcek pazar günüde yerleştirmeye başlicaz bu hafta dans kursuna yazılcaz düğünde konuklara süpriz bişeyler hazılamayı düşünüyoruz bakalım :KK51: daha çok iş var bi yandan işyeride yoğun nasıl yetişcek bilmiyorum :KK43: şu düğün olup bitsede rahata kavuşsak artık

benim artık tamamlandı gibi pek bir şey almıyorum. dolabımın falan silinmesi lazım sadece birde sandalyelerim gelmedi hala bende hep evle ilgilenmek istiyorum ama malesef işe gelmek zorundayım. bu aralar dans kursumu ayarlamam gerekiyor ama enerjim yok
benimde öyle canım işyerinde tadilat var bide o çıktı başıma işleri yetiştirmeye çalışıyoruz bi yandan düğün telaşı yoruldum artık balayını dört gözle bekliyorum .. dans kursuna gidicez bizde dün bi yerle görüştük bu hafta kesinleştirip derslere başlicaz iş çıkışı akşamları gidicez maraton devam ediyo

ayy dimi kendi evimiz sevdiğimiz insanla yaşayacağımız ev :KK68: düşündükce bende bi an önce evimde yaşamayı dört gözle bekliyorum
benim daha ev yerleşmedi cumartesi annemin evindeki eşyalarımı çeyizlerimi götürdük 1 kamyon eşya çıktı :KK45: koltuklarım ve sandalyelerim hariç diğer eşyalar geldi bu hafta perde ve beyaz eşyalarda gelcek pazar günüde yerleştirmeye başlicaz bu hafta dans kursuna yazılcaz düğünde konuklara süpriz bişeyler hazılamayı düşünüyoruz bakalım :KK51: daha çok iş var bi yandan işyeride yoğun nasıl yetişcek bilmiyorum :KK43: şu düğün olup bitsede rahata kavuşsak artık

anaa canım nası bişey yapcaksınız ?? bizde düşünüyoruz aslında nişanlım halkoyunları eğitmenliği yapmıştı bir ara karşılıklı zeybek ve harmandalı oynamayı planlıyoruz daha doğrusu o oynayacak bana biraz gösterecek ben zaten pek hareket yapmıcam erkek genelde etrafında oynuyor ya. kınada düşünüyoruz bide biz onu ben kaftanla içeri girdikten sonra nişanlım efe kıyafetiyle karşımda harmandalı oynayacak. farklı bişey daha olsun isterdim aslında ben vals tango falan ama çok beceriksizim rezil olabiliriz :):) bence niyetine girdiyseniz kesinlikle yapın canım çok güzel bir hatıra kalır. perde evi ev yapıyor gelince çok güzel olur evin. cumartesi gelecekti benimkide ama bi aksesuarında sorun çıkmmş bgn gelicek nasipse. haftasonu da yatakla bazam geldi yerleştirdik hurçlarımızı.

anaa canım nası bişey yapcaksınız ?? bizde düşünüyoruz aslında nişanlım halkoyunları eğitmenliği yapmıştı bir ara karşılıklı zeybek ve harmandalı oynamayı planlıyoruz daha doğrusu o oynayacak bana biraz gösterecek ben zaten pek hareket yapmıcam erkek genelde etrafında oynuyor ya. kınada düşünüyoruz bide biz onu ben kaftanla içeri girdikten sonra nişanlım efe kıyafetiyle karşımda harmandalı oynayacak. farklı bişey daha olsun isterdim aslında ben vals tango falan ama çok beceriksizim rezil olabiliriz :):) bence niyetine girdiyseniz kesinlikle yapın canım çok güzel bir hatıra kalır. perde evi ev yapıyor gelince çok güzel olur evin. cumartesi gelecekti benimkide ama bi aksesuarında sorun çıkmmş bgn gelicek nasipse. haftasonu da yatakla bazam geldi yerleştirdik hurçlarımızı.
oo sen çok şanslısın ozaman nişanlın profesyonelmiş :KK9: bende orta okul ve lise döneminde halkoyunları takımındaydım okulun gerçi futbol koro halkoyunları tiyatro hepsinde parmağım vardı okul zamanlarında :KK45: bizde tango falan olmaz ya halkoyunları tarzında zeybek olabilir onu düşünüyoruz ama dans kursunda ayarlicaz güzel bi karografi .. bizde öyle düşündük güzel bi anı olur inşallah :KK51: ohh ben daha yerleştiremedim evin içinde herşey bi yerde duruyo karmakarışık :KK45: pazar günü gidip yerleştircez eşyaları .. bütün kışlıkları götürmüştüm bugünde kalktım hava yağmurlu giyecek bişey bırakmamışım evde annemin hırkasını aldım üstüme artık :KK45: şemsiyemi bile götürmüştüm kendi evime düşün

oo sen çok şanslısın ozaman nişanlın profesyonelmiş :KK9: bende orta okul ve lise döneminde halkoyunları takımındaydım okulun gerçi futbol koro halkoyunları tiyatro hepsinde parmağım vardı okul zamanlarında :KK45: bizde tango falan olmaz ya halkoyunları tarzında zeybek olabilir onu düşünüyoruz ama dans kursunda ayarlicaz güzel bi karografi .. bizde öyle düşündük güzel bi anı olur inşallah :KK51: ohh ben daha yerleştiremedim evin içinde herşey bi yerde duruyo karmakarışık :KK45: pazar günü gidip yerleştircez eşyaları .. bütün kışlıkları götürmüştüm bugünde kalktım hava yağmurlu giyecek bişey bırakmamışım evde annemin hırkasını aldım üstüme artık :KK45: şemsiyemi bile götürmüştüm kendi evime düşün

ya sorma o dert bendede var mecburen dün yeni evden hırka falan aldım herşeyi götürmüşüm 1 ay böyle olacak canım mecbur. zeybek çok seviyorum ben ya gelin damat karşılıklı çok güzel oluyor bence gönlünüze göre olsun inşallah.

ya sorma o dert bendede var mecburen dün yeni evden hırka falan aldım herşeyi götürmüşüm 1 ay böyle olacak canım mecbur. zeybek çok seviyorum ben ya gelin damat karşılıklı çok güzel oluyor bence gönlünüze göre olsun inşallah.
evet valla ayakkabıların çoğunuda götürdüm koydum napim idare edicez artık mecbur :) çok güzel oluyo ya kimseye söylemicez süpriz olsun herkes bizi dans edecek zannederken biz zeybek oynicaz :KK45:

Benim halk oyunları tarzında olmayacak ya düğün dansı konseptinde olacak ama bakalım. biz ayrı şehirlerdeyiz bakalım nasıl olacak 2-3 güne sıkıştırmak lazım acaba bir insan günde kaç saat dans edebilir. :KK59:

Benim halk oyunları tarzında olmayacak ya düğün dansı konseptinde olacak ama bakalım. biz ayrı şehirlerdeyiz bakalım nasıl olacak 2-3 güne sıkıştırmak lazım acaba bir insan günde kaç saat dans edebilir. :KK59:
canım çok ayrıntılı bişey yapmicaksanız tango vs gibi günde 1 saat 3 günde halledersiniz diye düşünüyorum

merhabalar tatlı telaslarla dolu gunler dıyorum ben bugunlere :) ilerde nasıl hatırlıycaz acaba :P arkadaslar bişi soracagımm ben kınamı cd laptop la yapıcam. muzıkler konusunda yardımcı olabilir misinz? birde kınada sonradan mı cıkılıyor gene ? ayrıca burdakı cogu arkadasın face i soz konusu ise burdan cok sk bakamıorum sizlere haberlesmek adına orda da haziran gelinleri diye bir grup kurmaya ne dersiniz ? kınada dugunde farklı fikirler bulur yardımlasırız:( her an gelemıoruım burayaa. işteyken face den en azndan takıp edebilirmmm birbirimize destek olabilirzzz sankim.. hadii haziran gelinleri ne :)))

Haziran gelinleri ikinc sayfada kalmış :confused:
Bütün mobilyalarım geldi sonunda şükür :KK37: son 26 günüüm cumartesi eşyalarım yerleşcek :KK36: heycan çok fazla değişik duygular içerisindeyim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sanki böyle kötü birşey olucakmış gibii Allah korusun şeytan dönüyo hrld etrafımızda :rolleyes:

merhabalar tatlı telaslarla dolu gunler dıyorum ben bugunlere :) ilerde nasıl hatırlıycaz acaba :p arkadaslar bişi soracagımm ben kınamı cd laptop la yapıcam. muzıkler konusunda yardımcı olabilir misinz? birde kınada sonradan mı cıkılıyor gene ? ayrıca burdakı cogu arkadasın face i soz konusu ise burdan cok sk bakamıorum sizlere haberlesmek adına orda da haziran gelinleri diye bir grup kurmaya ne dersiniz ? kınada dugunde farklı fikirler bulur yardımlasırız:KK43: her an gelemıoruım burayaa. işteyken face den en azndan takıp edebilirmmm birbirimize destek olabilirzzz sankim.. hadii haziran gelinleri ne :)))
canım kına için bende herhangi bi müzik listesi yapmadım ne çalarlarsa onda oynicaz artık :) internetten araştırabilirsin kına müzikleri diye ..
güzel fikirmiş ama benim face im yok belki diğer arkadaşlarla yapabilirsiniz öyle bişey :)

Back