- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #4.201
Evet canım bu süreçte çiftler ne yazıkki birbirlerine vakit ayıramıyo bizde bunu farkettik ve varsın bazı işlerimiz eksik olsun ama muhabbetimiz mutluluğumuz eksik olmasın dedik birbirimize daha çok zaman ayırmaya başladık bi zamanlar hatırlıyosan depresyona girmiştim hiç bişeyim yetişmicek şu olmadı bu olmadı falan diye kendimi çok kötü hissediyodum işte ozamanlar sadece bu işlere yoğunlaşmıştım ama şimdi tam tersi nişanlımla zaman geçiriyoruz geziyoruz sohbet ediyoruz ve inan artık okadar umursamıyorum eksikleri
müzik olayı nasıl oluyo canım ? giriş müziği, ilk dans müziği, arkasından 1 dans müziği daha ve pasta müziği başka seçmemiz gereken var mı ?
aynen ama ben halen gergin bir gelinim koltukları bir türlü getiremediler sıkıldım artık geçtiğimiz haftadan beri gelecek gün veriyorlar ben tüm planımı ona göre yapıyorum o gün geldiğinde şu gün gelecek diyorlar bende ortada kalıyorum yapılacak işlerim karışıyor inan boş günüm yok hiç yok yani
müzik dediğin gibi canım giriş,ilk dans ve pasta. bunları sadece biz seçtik. birde pastadan sonra gecenin sonlarına doğru 5-6 parça 90'lar türkçe pop çaldırıcaz sonra da güncel pop ve bitiş dedik. aradaki müzikleri onlara bıraktık