• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Haziran gelinleri ikinc sayfada kalmış :confused:
Bütün mobilyalarım geldi sonunda şükür :KK37: son 26 günüüm cumartesi eşyalarım yerleşcek :KK36: heycan çok fazla değişik duygular içerisindeyim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sanki böyle kötü birşey olucakmış gibii Allah korusun şeytan dönüyo hrld etrafımızda :rolleyes:
evet canım kimse yazmıyo 2. sayfada oyüzden :KK43:
gözün aydın canım :KK51: aynı yaa bi garip duygular içindeyim ben kötü bişey olcak diye düşünmedim ama sanki başkası evlenicek gibi kendimi alıştıramadım bu duruma

merhabalar tatlı telaslarla dolu gunler dıyorum ben bugunlere :) ilerde nasıl hatırlıycaz acaba :p arkadaslar bişi soracagımm ben kınamı cd laptop la yapıcam. muzıkler konusunda yardımcı olabilir misinz? birde kınada sonradan mı cıkılıyor gene ? ayrıca burdakı cogu arkadasın face i soz konusu ise burdan cok sk bakamıorum sizlere haberlesmek adına orda da haziran gelinleri diye bir grup kurmaya ne dersiniz ? kınada dugunde farklı fikirler bulur yardımlasırız:KK43: her an gelemıoruım burayaa. işteyken face den en azndan takıp edebilirmmm birbirimize destek olabilirzzz sankim.. hadii haziran gelinleri ne :)))

canım ya ismini mi değiştirdin ben çıkaramadım seni :KK42:
ben kına için bir liste yaptım ama mekanda dj olacakmış ben ona flasha atacağım kına esnasında çalacak bikaç şarkı kalanını sen kafana göre takıl diyeceğim. fikir olması açısından söylüyorum ; ben ilk önce 1 saat falan abiyeyle durucam oynanılacak edilecek sonra gidip kaftanımı giyeceğim. arkamda nedimelerle Yeşim Salkım'ın Kına Hecesi adlı şarkısıyla sahneye çıkacağız. oynayacağız. sonra kına yakılırken 'Kınayı Getir Aney' çalacak. o sıra nişanlımda olacğından kına yakma merasiminden sonra bir karşılıklı çiftetelli yapar ardından kopmaya devam ederiz diye düşündüm. çalınabilecek şarkılar arasında Hadise - Evlenmeliyiz , Ringa Ringa , Mezdeke falan düşünüyorum.

Haziran gelinleri ikinc sayfada kalmış :confused:
Bütün mobilyalarım geldi sonunda şükür :KK37: son 26 günüüm cumartesi eşyalarım yerleşcek :KK36: heycan çok fazla değişik duygular içerisindeyim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sanki böyle kötü birşey olucakmış gibii Allah korusun şeytan dönüyo hrld etrafımızda :rolleyes:

gözünüz aydın canım kısmetse benimde haftasonu tamamlanacak gbi duruyor. dün perdelerim takıldı halılarım geldi serilmedi gerçi ama ev az da olsa eve benzedi. heyecan stres t,lkiler bendede fazlasıyla var. geceleri uykularım kaçıyor şöylemi olsun böylemi olsun derken. kötü şeyler düşünme canım Allah yuva kuranın yanındadır.

gözün aydın canım :KK51: aynı yaa bi garip duygular içindeyim ben kötü bişey olcak diye düşünmedim ama sanki başkası evlenicek gibi kendimi alıştıramadım bu duruma

aynenn yaaa diyorum 1 ay kaldı ee neye kaldı sonra diyorum kızm silkelen 1 ay sonra evleniyorsun kendine gel :confused::confused:

Kizlar Face de dugun telasi diye bir grup var hepimiz oradayiz buyrun gelin sohbetler tam gaz devam :) isteyen olursa linkini atayim

çok şükür benim işlerim bitti eşyalar yerleşti ceyizler geldi yerlesti. halılar perdeler geldi . keyfini sürüyorum suan bi kaç ufak tefek essyalar kaldı... rahatladım ki
ohh şimdi rahat rahat düğün gününü bekliyosundur ne güzel :nazar::KK51: darısı başımıza inşallah canım :)

çok şükür benim işlerim bitti eşyalar yerleşti ceyizler geldi yerlesti. halılar perdeler geldi . keyfini sürüyorum suan bi kaç ufak tefek essyalar kaldı... rahatladım ki

gözün aydın canım aşkla kullanın inşallah:21:

ohh şimdi rahat rahat düğün gününü bekliyosundur ne güzel :nazar::KK51: darısı başımıza inşallah canım :)

koskaca bir aminnnn :KK45::KK45:

maşallah, Allah güle gülle kullanmayı nasip etsin.

Darısı bize inşallah.
Koltuklarım geldi benimde, mobilyalar ve yatak odası hafta sonu gelecek inşallah.
Halı bakamadım henüz o işide halledersem çok şükür diyebilirim :)

maşallah, Allah güle gülle kullanmayı nasip etsin.

Darısı bize inşallah.
Koltuklarım geldi benimde, mobilyalar ve yatak odası hafta sonu gelecek inşallah.
Halı bakamadım henüz o işide halledersem çok şükür diyebilirim :)

halıyı bence mobilyalar gelince bak canım bn o hataya düştüm ölçü aldığım halde mutfak ve oturma odası halısını değiştirmeyi düşünüyorum eşya koyunca farklı durabiliyor çünkü.

halıyı bence mobilyalar gelince bak canım bn o hataya düştüm ölçü aldığım halde mutfak ve oturma odası halısını değiştirmeyi düşünüyorum eşya koyunca farklı durabiliyor çünkü.
Evet canım dediğin gibi yapacağım kalan alana göre küçük halılar bakacağım

canım çok haklısın bende o hataya düşücektim de babam uyardı beni allahtan:KK51: pazar günü evi yerleştiricez perdelerim de geldi ama hala koltuk ve sandalyelerim yapılıyo bitmedi onlar gelsin halıyı öyle alıcam

ya gönlüme göre gelin ayakkabısı bulamıyorum ben yaa düz beyaz bişey almak da istemiyorum böyle farklı renkli fuşyalı morlu bişi olsun istiyorum ama ayağım taraklı her modelde olmuyor walla sıkınıt geldi

ya gönlüme göre gelin ayakkabısı bulamıyorum ben yaa düz beyaz bişey almak da istemiyorum böyle farklı renkli fuşyalı morlu bişi olsun istiyorum ama ayağım taraklı her modelde olmuyor walla sıkınıt geldi
ben internetten yaptırdım (cesarete bak :KK45: ) biraz ayağımı sıktı ilk geldiği zaman ama evde giyiyorum açıldı şimdi rahat resimli falan babet yaptırdım canım ben ama sen onlardan istemiyodun dimi o_O öyle renkli bişey istiyosan gelin ayakkabısı olarak arama çünkü gelin ayakkabılarını genelde beyaz yapıyolar eminim bulursun gönlüne göre :KK51:

ben internetten yaptırdım (cesarete bak :KK45: ) biraz ayağımı sıktı ilk geldiği zaman ama evde giyiyorum açıldı şimdi rahat resimli falan babet yaptırdım canım ben ama sen onlardan istemiyodun dimi o_O öyle renkli bişey istiyosan gelin ayakkabısı olarak arama çünkü gelin ayakkabılarını genelde beyaz yapıyolar eminim bulursun gönlüne göre :KK51:

ya aslında gözüm gidiyor bazen resimlilere yani çok alacalı bulacalı olmayan daha sadeye yakın modeller hoşuma gitmeye başladı ama işte netten cesaret edemedim topuklu istiyorum ben ayağımda rahat olacak mı denemem lazım mutlaka. yoksa bana kalsa ilk başlarda netten bende alıvercektim ama nişanlım uyardı hiç girme o topa diye. 19 mayısta nasipse gelinliğimi teslim almaya gideceğiz İzmire oradan bakmayı planlıyorum bakalım nasip.

benimde bir ayım kaldı inş. ama heycan kadar streste var basıma ağrılar giriyor sürekli bi sorun olucak diye ödüp kopuyo

benimde bir ayım kaldı inş. ama heycan kadar streste var basıma ağrılar giriyor sürekli bi sorun olucak diye ödüp kopuyo

hayırlı olsun öncelikle hepimiz inan aynı duygular içerisindeyiz ne yaşayacağımızı karıştırır olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin

hayırlı olsun öncelikle hepimiz inan aynı duygular içerisindeyiz ne yaşayacağımızı karıştırır olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin

Tek derdin ayakkabın olsun canım :)

Gelinliği alırken mutlaka bulursun...

toz-pembe toz-pembe şafak aynı :)
Ben hissizim şu aralar pek bir şey hissetmiyorum...

Dün kışlık kıyafetlerimi kaldırdım, annem odama geldi baktı sessizce gitti.. O zaman içim bir burkuldu

Back