- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #4.141
evet canım kimse yazmıyo 2. sayfada oyüzdenHaziran gelinleri ikinc sayfada kalmış
Bütün mobilyalarım geldi sonunda şükürson 26 günüüm cumartesi eşyalarım yerleşcek heycan çok fazla değişik duygular içerisindeyim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sanki böyle kötü birşey olucakmış gibii Allah korusun şeytan dönüyo hrld etrafımızda
merhabalar tatlı telaslarla dolu gunler dıyorum ben bugunlere :) ilerde nasıl hatırlıycaz acabaarkadaslar bişi soracagımm ben kınamı cd laptop la yapıcam. muzıkler konusunda yardımcı olabilir misinz? birde kınada sonradan mı cıkılıyor gene ? ayrıca burdakı cogu arkadasın face i soz konusu ise burdan cok sk bakamıorum sizlere haberlesmek adına orda da haziran gelinleri diye bir grup kurmaya ne dersiniz ? kınada dugunde farklı fikirler bulur yardımlasırız her an gelemıoruım burayaa. işteyken face den en azndan takıp edebilirmmm birbirimize destek olabilirzzz sankim.. hadii haziran gelinleri ne :)))
Haziran gelinleri ikinc sayfada kalmış
Bütün mobilyalarım geldi sonunda şükürson 26 günüüm cumartesi eşyalarım yerleşcek heycan çok fazla değişik duygular içerisindeyim sizde de oluyo mu bilmiyorum ama sanki böyle kötü birşey olucakmış gibii Allah korusun şeytan dönüyo hrld etrafımızda
evet canım kimse yazmıyo 2. sayfada oyüzden
gözün aydın canımaynı yaa bi garip duygular içindeyim ben kötü bişey olcak diye düşünmedim ama sanki başkası evlenicek gibi kendimi alıştıramadım bu duruma
Kizlar Face de dugun telasi diye bir grup var hepimiz oradayiz buyrun gelin sohbetler tam gaz devam :) isteyen olursa linkini atayimevet canım kimse yazmıyo 2. sayfada oyüzden
gözün aydın canımaynı yaa bi garip duygular içindeyim ben kötü bişey olcak diye düşünmedim ama sanki başkası evlenicek gibi kendimi alıştıramadım bu duruma
ohh şimdi rahat rahat düğün gününü bekliyosundur ne güzelçok şükür benim işlerim bitti eşyalar yerleşti ceyizler geldi yerlesti. halılar perdeler geldi . keyfini sürüyorum suan bi kaç ufak tefek essyalar kaldı... rahatladım ki
çok şükür benim işlerim bitti eşyalar yerleşti ceyizler geldi yerlesti. halılar perdeler geldi . keyfini sürüyorum suan bi kaç ufak tefek essyalar kaldı... rahatladım ki
ohh şimdi rahat rahat düğün gününü bekliyosundur ne güzeldarısı başımıza inşallah canım :)
çok şükür benim işlerim bitti eşyalar yerleşti ceyizler geldi yerlesti. halılar perdeler geldi . keyfini sürüyorum suan bi kaç ufak tefek essyalar kaldı... rahatladım ki
maşallah, Allah güle gülle kullanmayı nasip etsin.
Darısı bize inşallah.
Koltuklarım geldi benimde, mobilyalar ve yatak odası hafta sonu gelecek inşallah.
Halı bakamadım henüz o işide halledersem çok şükür diyebilirim :)
Evet canım dediğin gibi yapacağım kalan alana göre küçük halılar bakacağımhalıyı bence mobilyalar gelince bak canım bn o hataya düştüm ölçü aldığım halde mutfak ve oturma odası halısını değiştirmeyi düşünüyorum eşya koyunca farklı durabiliyor çünkü.
canım çok haklısın bende o hataya düşücektim de babam uyardı beni allahtanhalıyı bence mobilyalar gelince bak canım bn o hataya düştüm ölçü aldığım halde mutfak ve oturma odası halısını değiştirmeyi düşünüyorum eşya koyunca farklı durabiliyor çünkü.
Benimde benimdekızlarr düğünüme tam 1 ay kaldıı çok heycanlıyımmm
kızlarr düğünüme tam 1 ay kaldıı çok heycanlıyımmm
Benimde benimdeyerimde duramıyorum
kızlar şurda konuşuyoduk 6 ay var 5 ay var falan diye şimdiyse 1 aycık kaldı nasılçabuk geçti zaman yaaaben şafağı geçtim 1 aydan az kaldı çok garip hisler içerisindeyim
ben internetten yaptırdım (cesarete bakya gönlüme göre gelin ayakkabısı bulamıyorum ben yaa düz beyaz bişey almak da istemiyorum böyle farklı renkli fuşyalı morlu bişi olsun istiyorum ama ayağım taraklı her modelde olmuyor walla sıkınıt geldi
ben internetten yaptırdım (cesarete bak) biraz ayağımı sıktı ilk geldiği zaman ama evde giyiyorum açıldı şimdi rahat resimli falan babet yaptırdım canım ben ama sen onlardan istemiyodun dimi öyle renkli bişey istiyosan gelin ayakkabısı olarak arama çünkü gelin ayakkabılarını genelde beyaz yapıyolar eminim bulursun gönlüne göre
benimde bir ayım kaldı inş. ama heycan kadar streste var basıma ağrılar giriyor sürekli bi sorun olucak diye ödüp kopuyo
hayırlı olsun öncelikle hepimiz inan aynı duygular içerisindeyiz ne yaşayacağımızı karıştırır olduk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?