hahaha aynen canım 2 ay önce tuttum evi ama dediğin gibi hiç bi faydası olmadı ev düne kadar bomboştu dün yatak odası geldide ev eşya gördü sonunda
evdeki eşyalara kafayı taktım ben şimdi nasıl götürcez diye.. kamyon falan tutmamız lazım birsürü koli var birsürü eşya var bu hafta sonu götürmeyi planlıyoruz bakalım.. ben daha o ayrıntılara giremedim yaa akşam gelnlik provam var olmazsa ordan çıkışta konvoy arabaları için renkli tül alayım .. davetiye için kroki çizmemiz gerek düğün yerinin rahat bulunabilmesi için nişanlım bugün işyerlerindeki mimara çizdircek bakalım bu hafta siparişini veririz heralde modeli falan beğendim krokide hallolursa hemen sipariş vericem artık dağıtmaya başlamam gerek
benim mutfak masam yapılmış küçük yaptırmış nişanlım ilk başta niye okadar küçük dedim ama hak verdim sonra çok yer kaplicaltı büyük olsa tv ünitemde yapıldı ama tv almadık daha nişalımın kuzeni ben hediye alıcam size dedi onun yurt dışından gelmesini bekliyoruz bakalım off off eksikler hiç bitmiyo ya