- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.521
Nasılsın canımGünaydın gelincik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın canımGünaydın gelincik
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin bu mübarek günde
Nasılsın canımaminn canım günaydıınnnn:)
Nasılsın canım
İyiyim bende canım henüz bakmadım kına işine kafamda oluşturdum ama nedimeler için sanırım taç mendil şakira kemeri el mumu zil falan alırımiyiym canım bugün kına için bişiler aldım nedimeler için internetten baya araştırdım ama güzel şeyler çıktı. kınaya gelecek kişilerin daha net sayısı belli oluncada hediyelikleri sipariş edeceğim. kafam rahatladı azcık baya araştırmadaydım:)
sen nasılsınn?
İyiyim bende canım henüz bakmadım kına işine kafamda oluşturdum ama nedimeler için sanırım taç mendil şakira kemeri el mumu zil falan alırım
Hediyelik ben kına ve çerez düşünüyorum başkaya gerek yok oynamak için kullanacaklarımız nedimelere kalır zaten klasik kına hediyeleri yeter diyorum ama bakalımaynen bende canım taç el bilekliği ve el mumu aldım
Hediyelik ben kına ve çerez düşünüyorum başkaya gerek yok oynamak için kullanacaklarımız nedimelere kalır zaten klasik kına hediyeleri yeter diyorum ama bakalım
Canım magnet yapılırda herkesin buzdolabı üzerinde resminiz bilmem özel olmalı ben magneti çocuk doğum günlerinde falan en fazla kulanırım herhaldeaynen aynen yaa sözde nişanda çok güzel hediyeler dağıttm walla yeter o kdr para harcayamayacağım adet yerini bulsun işte :) belki magnet yaptırırım diyorm nette buldum 1 tane 0,50 kuruş tanesi
Canım magnet yapılırda herkesin buzdolabı üzerinde resminiz bilmem özel olmalı ben magneti çocuk doğum günlerinde falan en fazla kulanırım herhalde
Anladım canım inşallah içine sinen şeyler oluryok yaa resim olmucak isim sadece değişik geldi bana ama bakalım düşünücem daha
Günaydın canım... Evet gün geçtikçe yaklaşıyoruz biran önce gelsin istiyorum...günaydın gelincikler şubatı da devirdik düğüne adım adım yaklaşıyoruz
bende bende annemde dört gözle bekliyo gitmemi evin heryerinde benim çeyizler var bi gitsem ev boşalcak bayaGünaydın canım... Evet gün geçtikçe yaklaşıyoruz biran önce gelsin istiyorum...
aynen canımm herşey nasıl yetişcek diye telaş var içimde ama çabucakta o gün gelsin istiyorumGünaydın kızlar çok az kaldı yaaa çok heyecanlı günler aksa da eşlerimize kavussak
Aynen bizdede bir oda zaten benim eşyalarla dolu... Sadece wc ,banyo ve nutfakda çeyizim yokmuş... Büyük bir kaçtane eksiğim kaldı aldırmıyor evde yer yok diyebende bende annemde dört gözle bekliyo gitmemi evin heryerinde benim çeyizler var bi gitsem ev boşalcak baya
evet ya ütü masası kirli sepeti falan büyük diye almıyo annem nereye koycaz diyoAynen bizdede bir oda zaten benim eşyalarla dolu... Sadece wc ,banyo ve nutfakda çeyizim yokmuş... Büyük bir kaçtane eksiğim kaldı aldırmıyor evde yer yok diye
Ben gidince odalar değişecek , yeni düzenlemeler yapacakmış... Öyle diyincede içim bir tuhaf oluyor...evet ya ütü masası kirli sepeti falan büyük diye almıyo annem nereye koycaz diyo