• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canımmm çok sevindimm hayırlı olsunnn inşallah bende bindallı için haftaya bursaya gidicem orada halledicem kısmetse :)

yawrucum bende azcık saldım ne yalan diyim haftasonu oldukça yorucu bi gelinlik serüveni atlattığım için şu an kafa dşnliyorum
Ne güzel canım yaa bizim herşey beklemede daha gelinlik bakmadık bile ev eşya derken daha düşünürken bile yoruluyorum sanki daha çoooook var modundayım :KK55:

[QUOTE="

Silkelen kız arada gel bak unuturuz hee :63::KK12::rolleyes:
:KK73:[/QUOTE]
ayy ne çabuk unutuyosunuz öyle o zaman bundan sonra hep burdayımm kii :KK22:

Ne güzel canım yaa bizim herşey beklemede daha gelinlik bakmadık bile ev eşya derken daha düşünürken bile yoruluyorum sanki daha çoooook var modundayım :KK55:

bi gazla bende hadi şunuda yapiyim bunuda derken hafta içi kafam o kdr doluyor ki evdi eşyaydı herşeye üşeniorm mesela bindallıyı ileri bir tarihe atıcam sanırım :) zor geldi gitmek bursaya :)

bi gazla bende hadi şunuda yapiyim bunuda derken hafta içi kafam o kdr doluyor ki evdi eşyaydı herşeye üşeniorm mesela bindallıyı ileri bir tarihe atıcam sanırım :) zor geldi gitmek bursaya :)
neden bursa canım nerde yaşıyorsun bulunduğun şehirde yok mu. burda fikir aşamasında çok yorduk kendimizi nasıl olsun ne renk olsun markası ne olsun derken şimdi çoğumuz tükenmişlik sendromu yaşıyoruz sanırım ;)

neden bursa canım nerde yaşıyorsun bulunduğun şehirde yok mu. burda fikir aşamasında çok yorduk kendimizi nasıl olsun ne renk olsun markası ne olsun derken şimdi çoğumuz tükenmişlik sendromu yaşıyoruz sanırım :KK66:

canım istediğim modeller burda yok bursada 2 yer buldum oraya gidicem kısmetse ben balıkesirde yaşıyorum hep klasik modeller var.

kızlar benım ev duzme derdım zaten yoktu, gelınlık dıkılmeye baslandı, damatlık hazır sadece ayakkabı ve gomlek alınacak. bındallım kınada dagıtılacak hedıyelıktır, el mumu vs.. hazır (sadece kına gunu cerez ve kına alınacak), sadece nıkahım ayrı olacagı ıcın beyaz bır nıkah elbısesı ıle ona uygun bır ayakkabı ve kına ıcın sıfon uzun bır elbıse alacagım. kuaforu de ayarladım. bır tek dıs cekım ısı kaldı onda da kararsızım ?

dugun gunu yaptırmak mı daha ıyı olur, sonra yada oncemı ? dugn gunu olmazsa ıkı kez kuafore gıt gel hazıran telası olacak o da cok yorar benı...

napsam kı ? :)

kızlar benım ev duzme derdım zaten yoktu, gelınlık dıkılmeye baslandı, damatlık hazır sadece ayakkabı ve gomlek alınacak. bındallım kınada dagıtılacak hedıyelıktır, el mumu vs.. hazır (sadece kına gunu cerez ve kına alınacak), sadece nıkahım ayrı olacagı ıcın beyaz bır nıkah elbısesı ıle ona uygun bır ayakkabı ve kına ıcın sıfon uzun bır elbıse alacagım. kuaforu de ayarladım. bır tek dıs cekım ısı kaldı onda da kararsızım ?

dugun gunu yaptırmak mı daha ıyı olur, sonra yada oncemı ? dugn gunu olmazsa ıkı kez kuafore gıt gel hazıran telası olacak o da cok yorar benı...

Hayırlı olsun canım herşeyin gönlünce olur inşallah:nazar: Biz düğün günü yaptıracağız nasipse düğün günü yapılacak saç makyaj gibi diğer günlerde aynı özenli olacağını düşünmedim bir de ayrıca yorulmak istemedim bir kere de olsun çıksın diye baktık biz olaya:cool:

Hayırlı olsun canım herşeyin gönlünce olur inşallah:nazar: Biz düğün günü yaptıracağız nasipse düğün günü yapılacak saç makyaj gibi diğer günlerde aynı özenli olacağını düşünmedim bir de ayrıca yorulmak istemedim bir kere de olsun çıksın diye baktık biz olaya:cool:
pekı ne kadara anlastınız canım ? benım dugunum bandırma da olacak ordada bu ısı yapan cok fazla yer yok ortalama fıyatlar 600 cıvarı falan.. nıkahımızdada nıkah daıresınde oranın anlaşmalı fotografcısı çekim yapacak. sonra gelen mısafırlerle salon dısında kendımız bol bol fotograf cektırmeyı dusunuyoruz :) (zaten nıkah daıresı yemyeısl bır parkın ıcınde )

hayırlı olsun canım çoğu şeyi halletmişsin :nazar: ben düğün günü ayarladım çekimi gelinliği giy çıkar tekrar kuaföre git falan birsürü uğraş istiyo hem düğünüm akşam olcak fotoğraf çekimini gündüz hallederiz aradan çıkar tabi bazı çiftler daha sonrayada bırakabiliyor ama ben düşünmedim bile sende bütün olasılıkları düşün kendinize uygun kararı verirsin
gönlünce olur inşallah canım :KK19:

kızzllaarrrrr gelinlik ayakkabısı olarak fuşya almaya karar verdim birde fuşya el çiçeği :) yıllardır hayalim o yöndeydi zaten araştırma içerisindeyim :)

yavruş harika fikir.
bende morlu çiçek yaptırıcam ayakkabıda risk almadım ama belime baglanan kurdelada mor olacak.

pekı ne kadara anlastınız canım ? benım dugunum bandırma da olacak ordada bu ısı yapan cok fazla yer yok ortalama fıyatlar 600 cıvarı falan.. nıkahımızdada nıkah daıresınde oranın anlaşmalı fotografcısı çekim yapacak. sonra gelen mısafırlerle salon dısında kendımız bol bol fotograf cektırmeyı dusunuyoruz :) (zaten nıkah daıresı yemyeısl bır parkın ıcınde )
380 TL tuttu canım düğün mekanında nikah istedik bu sebepten dolayı herşeyi içinde ama bölgeye göre değişiyor 600 TL tutan arkadaşlarımızda var belediyeden belediyeye fark ediyor sanırım :KK51:Fotoğrafçımız dış mekan çekim için anlaşıldı sadece düğün mekanının kendine ait bir fotoğrafçısı varmış orada da ayrıca çekilecek sanırım bir sürü albümümüz olacak inşallah:nazar:Fotoğrafçımızda 800 TL son aylardan faydalandık 2014 bitmeden:KK51:

380 TL tuttu canım düğün mekanında nikah istedik bu sebepten dolayı herşeyi içinde ama bölgeye göre değişiyor 600 TL tutan arkadaşlarımızda var belediyeden belediyeye fark ediyor sanırım :KK51:Fotoğrafçımız dış mekan çekim için anlaşıldı sadece düğün mekanının kendine ait bir fotoğrafçısı varmış orada da ayrıca çekilecek sanırım bir sürü albümümüz olacak inşallah:nazar:Fotoğrafçımızda 800 TL son aylardan faydalandık 2014 bitmeden:KK51:
bızım nıkahta ayrı cekılecek zaten anlasmalı fotografcısı var nıkah daıresının (secılen 5 adet fotograftan ıkıser nüsha verecekler bıze+nıkah kıyılırken merdıvenden ınıs ve nıkah sonuna kadar olan evrenın hd kamera goruntusu olacak) fiyatta 150 tl , Bursada olacak) salon dısında kendı makınemızle cekılecegız gelen es dost akrabayla...

düğünümüz ayrı yerde oranın kendı fotografcısı ve kameramanı var dugun esnasında çekim için.

ben sadece dış çekim için bir yer ayarlamak ıstıyorum ama bütçemiz çok sınırlı herseyı borç harc yapıyoz 500 den fazla da vermek ıstemıyom acıkcası :( kararsızım acaba kendımız mı yapsak dıs cekımı bıle dıye dusunuyorum profesyonel makınemız ve kameramız var , etrafta guzel mekanlarda var manzarası hos olan yerler :D

bızım nıkahta ayrı cekılecek zaten anlasmalı fotografcısı var nıkah daıresının (secılen 5 adet fotograftan ıkıser nüsha verecekler bıze+nıkah kıyılırken merdıvenden ınıs ve nıkah sonuna kadar olan evrenın hd kamera goruntusu olacak) fiyatta 150 tl , Bursada olacak) salon dısında kendı makınemızle cekılecegız gelen es dost akrabayla...

düğünümüz ayrı yerde oranın kendı fotografcısı ve kameramanı var dugun esnasında çekim için.

ben sadece dış çekim için bir yer ayarlamak ıstıyorum ama bütçemiz çok sınırlı herseyı borç harc yapıyoz 500 den fazla da vermek ıstemıyom acıkcası :KK43: kararsızım acaba kendımız mı yapsak dıs cekımı bıle dıye dusunuyorum profesyonel makınemız ve kameramız var , etrafta guzel mekanlarda var manzarası hos olan yerler :KK70:
Yapılabilir neden yapılmasın ama heyecan var stres falan bir de fotografçılar rahatlatıyor insanı falan gerçekten profosyonellerse eğer resimlerde oynamalar falan oluyor fark ediyor normal kamera çekimlerine göre yani :KK39:ama 500 TL ye bulunabilir bir araştırmak gerek olmadı siz kendiniz çekersiniz:KK60:

Back