• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

kesinlikle sizin düğününüz ve kimseye dert değil tabi ben sadece doğrumu anladım diye sordum :) iftarda yemek olayı mantıklı olmuş bizede balayınız ramazana denk gelecek diyen oldu ama sonuçta bizde sizin gibi çok dindar değiliz en nihayetinde Allah katında da resmi olarak da kocam olacak kime ne kiii???

hazırlıklar ne aşamada canım? biz burada kızlarla hemen hemen aynı dönemlerdeyiz hatta ben en gerilerinde bile sayılabilirim ama olsun illaki yetişir diye azcık saldım sanırsam :)

Panikli telaşlı ama çok tatlı aşamada :)

Zaten annem nasıl istiyorsanız diyor ki ramazana kıl oldu aslında nişanlımın ailesi de pek karışmıyor ikimiz aramızda hallediyoruz

Davetiye seçiminde takıldım ben araştırdıkça kafam karışıyor bu yorum sonra yok yok diyorum

Panikli telaşlı ama çok tatlı aşamada :)

Zaten annem nasıl istiyorsanız diyor ki ramazana kıl oldu aslında nişanlımın ailesi de pek karışmıyor ikimiz aramızda hallediyoruz

Davetiye seçiminde takıldım ben araştırdıkça kafam karışıyor bu yorum sonra yok yok diyorum

evet ufak gibi görünüyor ama önemli bir konu davetiye ben bana verilen davetiyelere çok bakardım yani. :)

gelin ayakkabısı bakıyorum bende bu aralar bi tane buldum alıcam sanırım da bi ha gayret diyemedim daha güzelini ya bulursam diye. ahhh şu kararsızlıklarımız :)

evet ufak gibi görünüyor ama önemli bir konu davetiye ben bana verilen davetiyelere çok bakardım yani. :)

gelin ayakkabısı bakıyorum bende bu aralar bi tane buldum alıcam sanırım da bi ha gayret diyemedim daha güzelini ya bulursam diye. ahhh şu kararsızlıklarımız :)

Aynen ikilemler bitmiyor bazen aman ya diye d
salıyorum sonra malum yine :)

Kızlar duvara monte edilen cibinlikleri nasıl buluyorsunuz?
Kraliçe tacı gibi olandan yaptırıcam ama yatak başlığıyla nasıl olur ona karar veremedim.

selam kızlarr nasılsınızz
benim işler çok yoğun eskisi gibi sık giremiyorum topiğe
hazırlıklar devam ediyo gelinlik bindallı ve bindallıdan önce giyeceğim abiyeyi hallettim bindallıyı hazır alıcam gelinlik ve abiye özel dikilicek davetiyeyide modeli kafamda belirledim durmadan çeyiz için alışveriş yapıyorum dün iş çıkışı english home a gittim %50 indirim vardı tantitonide de 100 tl ve üzeri %25 hediye çeki veriyolar bu fırsatları kaçırırmıyım hemen alışveriş yaptım tabiki :KK45: evde yer kalmadı diye annem söylenmeye devam ediyo :KK45: ev bakmayada başladık bu ay içinde halletmeyi düşünüyoruz evi tabi içimize sinen biyer bulabilirsek
mobilyalarım beyaz eşyalarım halılar ve perdeler hala bekliyo ev tutulunca halletcez onlarıda allah nasip ederse gözümde çok büyüyo bunlar daha nikah işlemlerinede başlamadık :KK43: nişanlımında benimde işlerimiz çok yoğun şu sıralar izin alma durumumuz az bakalım yetişmicek diye stres yapıyorum bazen :KK17:

hazırlıklar devam ediyo gelinlik bindallı ve bindallıdan önce giyeceğim abiyeyi hallettim bindallıyı hazır alıcam gelinlik ve abiye özel dikilicek davetiyeyide modeli kafamda belirledim durmadan çeyiz için alışveriş yapıyorum dün iş çıkışı english home a gittim %50 indirim vardı tantitonide de 100 tl ve üzeri %25 hediye çeki veriyolar bu fırsatları kaçırırmıyım hemen alışveriş yaptım tabiki :KK45: evde yer kalmadı diye annem söylenmeye devam ediyo :KK45: ev bakmayada başladık bu ay içinde halletmeyi düşünüyoruz evi tabi içimize sinen biyer bulabilirsek
mobilyalarım beyaz eşyalarım halılar ve perdeler hala bekliyo ev tutulunca halletcez onlarıda allah nasip ederse gözümde çok büyüyo bunlar daha nikah işlemlerinede başlamadık :KK43: nişanlımında benimde işlerimiz çok yoğun şu sıralar izin alma durumumuz az bakalım yetişmicek diye stres yapıyorum bazen :KK17:

canımmm hayırlı olsun yinede birçok şeyi halletmişsin bindallı nası bişey aldın foto varmı? benim kafam çok karışık o konuda bursada birkaç yer varmış kiralıcam ben ama fiyatlar yüksek biraz onlarıda görünce normal bindallı beğenemz oldum :(

güle güle kullan kuzum cicilerini benim artık aldıklarım ofiste duruyor eve götürmeye korkuyorum :) kısmetse ev tutunca götürcm bakmaya başladığınız iyi olmş canım ancak bencede bizim gibi mobilyayı halletmeyenler için anca yani :) gerçi bizimkilerin işinden dolayı tuzumuz kuru diye rahatlık ediyoruz ama patlamaz umarım :) pazar günü salonu kafamızda az çok tasarladık evin salonuna göre netleşick gidip parasını verme kalıcak. asıl perde ve halı işi gözümde büyüyor yaa heleki perde hiççç anlamadığım bi konu nası olck bilmiorm kira evi birde herşeyde olmaz :(

canımmm hayırlı olsun yinede birçok şeyi halletmişsin bindallı nası bişey aldın foto varmı? benim kafam çok karışık o konuda bursada birkaç yer varmış kiralıcam ben ama fiyatlar yüksek biraz onlarıda görünce normal bindallı beğenemz oldum :KK43:

güle güle kullan kuzum cicilerini benim artık aldıklarım ofiste duruyor eve götürmeye korkuyorum :) kısmetse ev tutunca götürcm bakmaya başladığınız iyi olmş canım ancak bencede bizim gibi mobilyayı halletmeyenler için anca yani :) gerçi bizimkilerin işinden dolayı tuzumuz kuru diye rahatlık ediyoruz ama patlamaz umarım :) pazar günü salonu kafamızda az çok tasarladık evin salonuna göre netleşick gidip parasını verme kalıcak. asıl perde ve halı işi gözümde büyüyor yaa heleki perde hiççç anlamadığım bi konu nası olck bilmiorm kira evi birde herşeyde olmaz :KK43:
çok sağol canım bindallıyı almadım daha yani evde değil zaten aysira dan alcam model falan belirledim denedim karar verdim şimdiden evde bekletmenin bi mantığı yok dedim ben dayanamam giyerim onu hergün :KK45: şaka falan bi yana her gelen görmek isticek hadi bi giy dicek daha çok var ortada gezmesine gerek yok bence adsız.JPG
bindallımda bu canım
mobilya konusu kafamda bi kaç model belirledim allahtan.. ev tutulunca gidip eve uygun olanlarını almak kalıyo ee halı perde zaten mecbur eve göre alınıyo canım yani eve bakıyo herşey ev işini bi halletsek gerisi kendiliğinden gelir zaten

çok sağol canım bindallıyı almadım daha yani evde değil zaten aysira dan alcam model falan belirledim denedim karar verdim şimdiden evde bekletmenin bi mantığı yok dedim ben dayanamam giyerim onu hergün :KK45: şaka falan bi yana her gelen görmek isticek hadi bi giy dicek daha çok var ortada gezmesine gerek yok bence Eki Görüntüle 1439641
bindallımda bu canım
mobilya konusu kafamda bi kaç model belirledim allahtan.. ev tutulunca gidip eve uygun olanlarını almak kalıyo ee halı perde zaten mecbur eve göre alınıyo canım yani eve bakıyo herşey ev işini bi halletsek gerisi kendiliğinden gelir zaten

aynen kuzucum eve göre hepsi Allah gönlümüze göre versin canım. Bindallın çok güzelmiş Allah içine sindirsin...

çok sağol canım bindallıyı almadım daha yani evde değil zaten aysira dan alcam model falan belirledim denedim karar verdim şimdiden evde bekletmenin bi mantığı yok dedim ben dayanamam giyerim onu hergün :KK45: şaka falan bi yana her gelen görmek isticek hadi bi giy dicek daha çok var ortada gezmesine gerek yok bence Eki Görüntüle 1439641
bindallımda bu canım

Canım güle güle giy...Bindallımız ayni:KK45:
20150119_190129.jpg

Kızlar duvara monte edilen cibinlikleri nasıl buluyorsunuz?
Kraliçe tacı gibi olandan yaptırıcam ama yatak başlığıyla nasıl olur ona karar veremedim.
Maalesef bilmiyorum canım mobilyacılara bir sorsan :KK68:Çok güzel ama biz modern almasaydık düşünüyordum nişanlım ne kadar istemese de :KK59:

bindallımda bu canım
Canım bir çok işini halletmişsin bence önemli olan nikah tarihi o olduktan sonra gerileri halledilir kendini sıkma elbet yetişecek benimde gelinlik damatlık bindallı diğer eksikler davetiye falan yok ortada:KK53:
Canım güle güle giy...Bindallımız ayni:KK45:
Eki Görüntüle 1440101
Nereden aldınız ne kadara çok güzel ya :oops:

Maalesef bilmiyorum canım mobilyacılara bir sorsan :KK68:Çok güzel ama biz modern almasaydık düşünüyordum nişanlım ne kadar istemese de :KK59:

Canım bir çok işini halletmişsin bence önemli olan nikah tarihi o olduktan sonra gerileri halledilir kendini sıkma elbet yetişecek benimde gelinlik damatlık bindallı diğer eksikler davetiye falan yok ortada:KK53:

Nereden aldınız ne kadara çok güzel ya :oops:
nikah tarihini de şu 2 hafta içinde halletmeyi düşünüyoruz canım inşallah .. bi yandanda annem düğünde kıyılsın nikah diyo bilmiyorum oyüzden tarih konusunda da kararsızım

Back