• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar selammm fikrinize ihtiyacım var
kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ?
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429940 Eki Görüntüle 1429941 Eki Görüntüle 1429942 Eki Görüntüle 1429943 Eki Görüntüle 1429944
Canım hepsi çok güzel şahsen seçim yapmak zor ben seçemem sanırım :oops:İlk 1 diye adlandırdığın bölüm daha güzel geldi gözüme ama:21:

Canım hepsi çok güzel şahsen seçim yapmak zor ben seçemem sanırım :oops:İlk 1 diye adlandırdığın bölüm daha güzel geldi gözüme ama:21:
dimii yaa bende bayıldım hepsine daha birsürü varda bu kadara indirebildim seçeneği ancak
kır düğünü olcak bide tam istediğim tarzdalar seçmek çok zor olcak :KK51:

dimii yaa bende bayıldım hepsine daha birsürü varda bu kadara indirebildim seçeneği ancak
kır düğünü olcak bide tam istediğim tarzdalar seçmek çok zor olcak :KK51:
Canım ayakkabına ya da el çiçeğine göre karar verebilirsin kuşağına göre falan en azından kombinlemiş olursun:KK16:

kuzenimin arkadaşı yurt dışında yaşıyo ablası taç satıyomuş modelleri gördüm bayıldım kuzenim aracılığıyla arkadaşıyla konuştum modeli beğen ben kargoyla gönderirim dedi çok mutlu oldumm ama seçemiyorum bi türlü bana kalsa hepsini alırım ama fiyatlarda biraz ucuk bide euro olarak ödeyeceğim için malum biraz pahalıya denk geliyo birsürü model var bazılarını göstericem size sizce hangisi güzel ? Eki Görüntüle 1429940 Eki Görüntüle 1429941 Eki Görüntüle 1429942 Eki Görüntüle 1429943 Eki Görüntüle 1429944

canım benim gelinliği aldığım yerden el çiçeği ve tacını hediye verdi kız takım olarak onu da deneyebilirsin alacağın zaman sor canım boşuna para verme bence yoksa bende alıcaktım ama gerek kalmadı.

canım benim gelinliği aldığım yerden el çiçeği ve tacını hediye verdi kız takım olarak onu da deneyebilirsin alacağın zaman sor canım boşuna para verme bence yoksa bende alıcaktım ama gerek kalmadı.
canım vericek zaten hatta tacı özel gelinliğe göre yapıcak ama böylesini yapamaz bence ben istememiştim gelinlikçiden alcam ayrı diye ama zaten hediye dedi

Back