• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

almak istersen geliş fiyatına alırız eltimden canım gönderirim kargoyla başkası olsa uğraşmamda burdakilerle arkadaş gibi olduk dertleşiyoruz falan :KK19:dışardan pahalıya almayın geliş fiyatına gönderirim ben
Ciddi misin canım aklımda bulunsun o zaman sağol ya biraz kredi kartım rahatlayınca haberleşelim :KK19:

valla hersey maddıyat ve zaman ıkılısıne bakıyor aslında.

bızde pek maddıyat yok acıkcası , düğünümüzü benım aılem yapacak masraflar onlara aıt, kına da zaten aynı sekılde özel mekan tutmadık yazlıgımız var orayı kendımız suslucez kına işi o şekilde hallolacak.

bız nısanlımla sadece davetıye,nıkah sekerı,gelınlık,damatlık ve nıkah ve kına elbısesını kendımız alıyoruz.

aılelerde karısmıyor bıze, nısanlımsa bana hıc mudahale etmıyor, aılemın gonlu olsun dıye dugun ısıne gırdık yoksa ben ıstemıyordum o nedenle onlarda organızasyonda bana mudahale etmıyorlar pek. boylelıkle herkes anlayıslı ve bırbırıne destek olunca çözülmeyecek şey yok ..

ama ufak seylerı sımdıden halledın derım.. :KK66:

kesinlikle öyle yani benim nişanlım sağolsun hep benim dürtmemle hareket ettiği için bütün yük bana kalıyor düşünemiyor bazı şeyleri bende saldım açıkçası bu aralar walla bi yerde patlak vercek gibi ama hayırlısı diorm :)

kesinlikle öyle yani benim nişanlım sağolsun hep benim dürtmemle hareket ettiği için bütün yük bana kalıyor düşünemiyor bazı şeyleri bende saldım açıkçası bu aralar walla bi yerde patlak vercek gibi ama hayırlısı diorm :)
erkekler bu tarz seremonılerle ugrasmayı pek sevmıyorlar. gereksız gelıyor , aslında bencede gereksız ama aıleler soz konusu olunca bırd ebenım gıbı "tek" cocuk olunca gonullerı olsun dıye katlanıyorsunuz bazı seylere. eger kı sana karısmıyorsa kendı bıldıgın gıbı yap herseyı, yok su erkek tarafı bu kız tarafı modundaysanız da yap bır lıste ver elıne sen sunları halledeceksın de gerısını o halleder ;)

Kızlar Merhaba bir konuda yardıma çok ihtiyacım var.
Ben 21 yaşındayım 6 yıldır beraber olduğum bir insan var. Bende istiyorum onunla bir Yuvam olsun genç anne olayım. Lakin 25 yaşında bir ablam var ve bu evliliğe karşı çıkacağını syluyor onunda hayatında biri var oncelik onunmus. . Sevdiğim artık evlenelim diyor babama soyleyemedim henüz Antepin bi ilçesinde oturuyor bizde uzun yıllar orda oturduk lakin ailem orayı hiç istemez bu yüzden babama syleyemiyorum lütfen bana bi akıl verin sevdiqimde bnde çok üzülüyorum :KK43:

Kızlar Merhaba bir konuda yardıma çok ihtiyacım var.
Ben 21 yaşındayım 6 yıldır beraber olduğum bir insan var. Bende istiyorum onunla bir Yuvam olsun genç anne olayım. Lakin 25 yaşında bir ablam var ve bu evliliğe karşı çıkacağını syluyor onunda hayatında biri var oncelik onunmus. . Sevdiğim artık evlenelim diyor babama soyleyemedim henüz Antepin bi ilçesinde oturuyor bizde uzun yıllar orda oturduk lakin ailem orayı hiç istemez bu yüzden babama syleyemiyorum lütfen bana bi akıl verin sevdiqimde bnde çok üzülüyorum :KK43:
21 yaşında evlilik için erken değil mi ?...

Günaydın kızlar... Güzel bir hafta olur bizim için inşallah...
Uzun bir süredir evlilik hazırlıklarına dair hiç birşey yapmıyordum... Bu hafta sonu hızlı döndüm ... Kuaförümü ayarladım.... Mobilyalarımızı aldık, salonumuzun halısını aldık.... Angora marka halı hakkında bir fikriniz var mı?...

Kızlarrr günaydınnn!

gelinlik işimi hallettik çok şükür :KK36::KK36:
Hayırlı olsun canım aşkla giy inşallah:nazar::KK23:
Günaydın kızlar... Güzel bir hafta olur bizim için inşallah...
Uzun bir süredir evlilik hazırlıklarına dair hiç birşey yapmıyordum... Bu hafta sonu hızlı döndüm ... Kuaförümü ayarladım.... Mobilyalarımızı aldık, salonumuzun halısını aldık.... Angora marka halı hakkında bir fikriniz var mı?...

Günaydın canım hayırlı olsun ohh tabi ki halledilir arada dinlenmek gerek :KK49:Çok güzel bayağı iş halletmişsiniz :KK60:Maalesef halı ve perde hakkında sıfır bilgiye sahibim çok bilmem de nasıl alacaksam bende sizlerden destek alırım sanırım :KK16:Mobilyaların varsa resimlerini alırım vallahi canım merak ettim :KK68:

Hayırlı olsun canım aşkla giy inşallah:nazar::KK23:

Günaydın canım hayırlı olsun ohh tabi ki halledilir arada dinlenmek gerek :KK49:Çok güzel bayağı iş halletmişsiniz :KK60:Maalesef halı ve perde hakkında sıfır bilgiye sahibim çok bilmem de nasıl alacaksam bende sizlerden destek alırım sanırım :KK16:Mobilyaların varsa resimlerini alırım vallahi canım merak ettim :KK68:
Baya bir dinlenmiştim... Uzun süreden beri hiç birşey almıyorum... Bende hiç bir fikrim yok model Angoradan begendim ama marka hakkında hiçbir fikrim yok... Canım resim çekmedim ama internetden bulabilirsem bakıyım ....

Baya bir dinlenmiştim... Uzun süreden beri hiç birşey almıyorum... Bende hiç bir fikrim yok model Angoradan begendim ama marka hakkında hiçbir fikrim yok... Canım resim çekmedim ama internetden bulabilirsem bakıyım ....
Tamam canım beklerim :KK68:Kaşmire de bir baksana ben çok beğendim oradan bir iki tane halı hiç bilmem bu işleri mavili kremli turkuazlı açık yeşilli falan düşünüyorum evimize hep ya da bebe pembesi falan soft renkler:KK53:

Tamam canım beklerim :KK68:Kaşmire de bir baksana ben çok beğendim oradan bir iki tane halı hiç bilmem bu işleri mavili kremli turkuazlı açık yeşilli falan düşünüyorum evimize hep ya da bebe pembesi falan soft renkler:KK53:
Biz hepsini bir magazandan aldık çıktık... Satıcı sayesinde halı nasıl aldık anlamadık canım... Sonra eve gelince uyandık niye halıyı şimdi aldık ki dedik...Aklımda kaşmirle Royal vardı hep... Özellikle Royalin halılarını çok begeniyorum...

Biz hepsini bir magazandan aldık çıktık... Satıcı sayesinde halı nasıl aldık anlamadık canım... Sonra eve gelince uyandık niye halıyı şimdi aldık ki dedik...Aklımda kaşmirle Royal vardı hep... Özellikle Royalin halılarını çok begeniyorum...
Olsun canım kısmet böyleymiş demek ki modellerini beğendiyseniz aynıdır sonuçta bir de içeriği önemli ne kadar naylon kullanılmış falan:KK16:

Back