2015 Haziran Gelinleri

Olsun canım kısmet böyleymiş demek ki modellerini beğendiyseniz aynıdır sonuçta bir de içeriği önemli ne kadar naylon kullanılmış falan
Aynen canım kısmet... Buldum eşyalarımı google amcadan

Bu model beninkinin berjerleri daha açık renk

Yemek odam bu canım ama ben gümüşlüğünü almadım fazla geldi gözüme...

Yatak odamda

Oturma odam için köşe takımım yapılıyor... Bu modelin ölcüleri biraz daha küçüğü... Ona uygunda bir tv ünitesi tasarlandı...

canım hayırlı olsun güle güle kullanın kaça aldınız hepsini?

Hayırlı olsun canım çok ferah şık bir evin olacak açık soft renkler tercih etmişsin

canım hayırlı olsun güle güle kullanın kaça aldınız hepsini?
Canım hepsi 15 bin tuttu birde tv ünitesi ve salon için halı var...
Hayırlı olsun canım çok ferah şık bir evin olacak açık soft renkler tercih etmişsin
Sagol canım darısı sana diyim aldın mı bilmiyorum... Ferah bir ev istiyordum zaten salonum şık,oturma odam rahat olsun diyordum...

Sagol canım darısı sana diyim aldın mı bilmiyorum... Ferah bir ev istiyordum zaten salonum şık,oturma odam rahat olsun diyordum...

gayet iyi canım hayırlı olsun darısı başımıza :)

Evet canım aldık bizde yemek masamız tv sehpamız falan kaldı bir tek birde biz tek oda yaptık çeyiz konumda var resimleri

Selam kızlar epey oldu pek bakamayalı. Hafta sonu gelinliğimi beğendim en kısa zamanda gidip anlaşacağım. beğenmek ne zor işmiş sonunda kafamdan bir sıkıntı daha silindi.
bende tupper almak istiyorum ama ürünlerin altında yazan numaralar ile ilgili herkes faklı şeyler söylüyor. acaba eline geçtiyse plastik numaralarını bize yazar mısın

hepsi çook güzel canım güle güle kullan köşe takımına bayıldımmm

o nasıl oluyo canım altında mı yazıyo. evde şuanda hepsi koliye koyup kaldırdım

aldığınız plastik tabanlı ürünler üzerinde (mesela pet şişe yada yoğurt kabı veya plastik ürünler) genelde altında üçgen içinde rakam yazar bu rakam ürününüzdeki plastiğin kategorisidir. su şişeniz varsa altında 1 yazar bu tek kullanımlık pet şişedir. sağlık için en iyisi 5 olmasıdır. bazı tupper ürünlerinde 7 yazdığını söyleyenler var bu kötü bir rakamdır. yiyeceklerde kullanılmaması gerekiyor. detaylı bilgi için plastik numaraları yazarsanız çıkar. almak istiyorum tupper ama internetten alacağım için emin olamıyorum.

kızlar dün gelinlik baktımm daha önce bakıp aklımda kalan 2 yer vardı dün nişanlım kayınvalidem annem kardeşim nişanlımın teyzesi ve eltim evlilik fuarına gittik orda hiç bi gelinliği beğenmedim davetiye konusunu netleştirebildim sadece bide mobilya konusunda bişeyler netleşti kafamda
ordan çıkınca aklımda kalan o 2 yere gittik normalde nişanlıma göstermek istemiyodum düğüne kadar ama gördü olaylar birden gelişince :) hayranlıkla bakıyodu çok komikti sürekli çok güzel oldun diyip durdu girdiğimiz iki yerdede denediğim modelleri çok beğendim hepsi çok beğendi sözde bana yardımcı olsunlar diye götürdüm ama dahada kafam karıştı ama aklımda netleşti biraz
yani gelinliğimi kınada giyeceğim kabarık abiyemi ve bindallı işini hallettim gibi

anladım canım bilmiyodum öyle bişey olduğunu ama merak ettim eve gidince bakıcam haber veririm sanada

Kızlarr beni bi silkeleyin yaa çeyiz ev hazırlığı modumdan çıkmıştım geri giremiyorum sizde beni unuttuysanız eğer iyice salarım kendimi

canımmm çok sevindimm hayırlı olsunnn inşallah bende bindallı için haftaya bursaya gidicem orada halledicem kısmetse :)

Kızlarr beni bi silkeleyin yaa çeyiz ev hazırlığı modumdan çıkmıştım geri giremiyorum sizde beni unuttuysanız eğer iyice salarım kendimi

yawrucum bende azcık saldım ne yalan diyim haftasonu oldukça yorucu bi gelinlik serüveni atlattığım için şu an kafa dşnliyorum

kızzllaarrrrr gelinlik ayakkabısı olarak fuşya almaya karar verdim birde fuşya el çiçeği :) yıllardır hayalim o yöndeydi zaten araştırma içerisindeyim :)

Bunu bilmiyordum canım teşekkürler dikkat etmeye çalışacağım
Bayağı şey halletmişsin canım zaten herkes kafanı karıştırır çünkü herkes mükemmel olsun istiyorFikirlerin oluşmuş en önemlisi buydu geriye almak kaldı hayırlı olsun herşeyin
Silkelen kız arada gel bak unuturuz hee
kızzllaarrrrr gelinlik ayakkabısı olarak fuşya almaya karar verdim birde fuşya el çiçeği :) yıllardır hayalim o yöndeydi zaten araştırma içerisindeyim :)

Canım içine ne siniyorsa o olmalı gün senin günün sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…