- 9 Haziran 2014
- 1.159
- 975
- 178
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.461
Aynen canım kısmet... Buldum eşyalarımı google amcadanOlsun canım kısmet böyleymiş demek ki modellerini beğendiyseniz aynıdır sonuçta bir de içeriği önemli ne kadar naylon kullanılmış falan
Aynen canım kısmet... Buldum eşyalarımı google amcadan
Eki Görüntüle 1428081
Bu model beninkinin berjerleri daha açık renk
Eki Görüntüle 1428083 Eki Görüntüle 1428084
Yemek odam bu canım ama ben gümüşlüğünü almadım fazla geldi gözüme...
Eki Görüntüle 1428085
Yatak odamda
Eki Görüntüle 1428086
Oturma odam için köşe takımım yapılıyor... Bu modelin ölcüleri biraz daha küçüğü... Ona uygunda bir tv ünitesi tasarlandı...Eki Görüntüle 1428087
Hayırlı olsun canım çok ferah şık bir evin olacak açık soft renkler tercih etmişsinAynen canım kısmet... Buldum eşyalarımı google amcadan
Eki Görüntüle 1428081
Eki Görüntüle 1428085
Yatak odamda
Eki Görüntüle 1428086
Oturma odam için köşe takımım yapılıyor... Bu modelin ölcüleri biraz daha küçüğü... Ona uygunda bir tv ünitesi tasarlandı...Eki Görüntüle 1428087
Canım hepsi 15 bin tuttu birde tv ünitesi ve salon için halı var...canım hayırlı olsun güle güle kullanın kaça aldınız hepsini?
Sagol canım darısı sana diyim aldın mı bilmiyorum... Ferah bir ev istiyordum zaten salonum şık,oturma odam rahat olsun diyordum...Hayırlı olsun canım çok ferah şık bir evin olacak açık soft renkler tercih etmişsin
Canım hepsi 15 bin tuttu birde tv ünitesi ve salon için halı var...
Sagol canım darısı sana diyim aldın mı bilmiyorum... Ferah bir ev istiyordum zaten salonum şık,oturma odam rahat olsun diyordum...
Evet canım aldık bizde yemek masamız tv sehpamız falan kaldı bir tek birde biz tek oda yaptık çeyiz konumda var resimleriCanım hepsi 15 bin tuttu birde tv ünitesi ve salon için halı var...
Sagol canım darısı sana diyim aldın mı bilmiyorum... Ferah bir ev istiyordum zaten salonum şık,oturma odam rahat olsun diyordum...
Bizede uygun geldi canım...gayet iyi canım hayırlı olsun darısı başımıza :)
bende tupper almak istiyorum ama ürünlerin altında yazan numaralar ile ilgili herkes faklı şeyler söylüyor. acaba eline geçtiyse plastik numaralarını bize yazar mısıncanım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo
4 lü sera set aldım oda sebze meyve ve yeşillikler için
2 adet duru yağlık aldım
serin serin diye kahvaltılık için beyaz kat kat olan bi kap var ondan aldım sucuk peynir gibi şeyleri onun içinde saklicam hemen bozulmasın
süper şef aldım küçük boyundan aldım ama orta boyunuda almayı düşünüyorum çok kullanışlı bişey yemek yaparken doğrama derdinden kurtarcak beni
vee şeker kaplardan aldım her boyundan 10 luartan yemekleri saklamak için annemde kullanıyo çok çok memnunuz işe yemek getiriyorum çantamda hiç dökülmüyo
şimdilik aldıklarım bunlar bu ay bu kadar yeter nasılsa geliş fiyatından diye abartmayayım dimibi kaç istediğim şey daha var onlarıda sonra alıcam artık
21 yaşında evlilik için erken değil mi ?...
hepsi çook güzel canım güle güle kullan köşe takımına bayıldımmmAynen canım kısmet... Buldum eşyalarımı google amcadan
Eki Görüntüle 1428081
Eki Görüntüle 1428085
Yatak odamda
Eki Görüntüle 1428086
o nasıl oluyo canım altında mı yazıyo. evde şuanda hepsi koliye koyup kaldırdımSelam kızlar epey oldu pek bakamayalı. Hafta sonu gelinliğimi beğendim en kısa zamanda gidip anlaşacağım. beğenmek ne zor işmiş sonunda kafamdan bir sıkıntı daha silindi.
bende tupper almak istiyorum ama ürünlerin altında yazan numaralar ile ilgili herkes faklı şeyler söylüyor. acaba eline geçtiyse plastik numaralarını bize yazar mısın
Çok teşekürler canım... Bende çok begendim canım ...hepsi çook güzel canım güle güle kullan köşe takımına bayıldımmm
anladım canım bilmiyodum öyle bişey olduğunu ama merak ettim eve gidince bakıcam haber veririm sanadaaldığınız plastik tabanlı ürünler üzerinde (mesela pet şişe yada yoğurt kabı veya plastik ürünler) genelde altında üçgen içinde rakam yazar bu rakam ürününüzdeki plastiğin kategorisidir. su şişeniz varsa altında 1 yazar bu tek kullanımlık pet şişedir. sağlık için en iyisi 5 olmasıdır. bazı tupper ürünlerinde 7 yazdığını söyleyenler var bu kötü bir rakamdır. yiyeceklerde kullanılmaması gerekiyor. detaylı bilgi için plastik numaraları yazarsanız çıkar. almak istiyorum tupper ama internetten alacağım için emin olamıyorum.
Çok teşekkür ederim. Bende haberini alır almaz siparişimi vereceğimanladım canım bilmiyodum öyle bişey olduğunu ama merak ettim eve gidince bakıcam haber veririm sanada
kızlar dün gelinlik baktımm daha önce bakıp aklımda kalan 2 yer vardı dün nişanlım kayınvalidem annem kardeşim nişanlımın teyzesi ve eltim evlilik fuarına gittik orda hiç bi gelinliği beğenmedim davetiye konusunu netleştirebildim sadece bide mobilya konusunda bişeyler netleşti kafamda
ordan çıkınca aklımda kalan o 2 yere gittik normalde nişanlıma göstermek istemiyodum düğüne kadar ama gördü olaylar birden gelişince :) hayranlıkla bakıyodu çok komikti sürekli çok güzel oldun diyip durdugirdiğimiz iki yerdede denediğim modelleri çok beğendim hepsi çok beğendi sözde bana yardımcı olsunlar diye götürdüm ama dahada kafam karıştı ama aklımda netleşti biraz
yani gelinliğimi kınada giyeceğim kabarık abiyemi ve bindallı işini hallettim gibi
Kızlarr beni bi silkeleyin yaa çeyiz ev hazırlığı modumdan çıkmıştım geri giremiyorum sizde beni unuttuysanız eğer iyice salarım kendimi
Bunu bilmiyordum canım teşekkürler dikkat etmeye çalışacağımaldığınız plastik tabanlı ürünler üzerinde (mesela pet şişe yada yoğurt kabı veya plastik ürünler) genelde altında üçgen içinde rakam yazar bu rakam ürününüzdeki plastiğin kategorisidir. su şişeniz varsa altında 1 yazar bu tek kullanımlık pet şişedir. sağlık için en iyisi 5 olmasıdır. bazı tupper ürünlerinde 7 yazdığını söyleyenler var bu kötü bir rakamdır. yiyeceklerde kullanılmaması gerekiyor. detaylı bilgi için plastik numaraları yazarsanız çıkar. almak istiyorum tupper ama internetten alacağım için emin olamıyorum.
Bayağı şey halletmişsin canım zaten herkes kafanı karıştırır çünkü herkes mükemmel olsun istiyorkızlar dün gelinlik baktımm daha önce bakıp aklımda kalan 2 yer vardı dün nişanlım kayınvalidem annem kardeşim nişanlımın teyzesi ve eltim evlilik fuarına gittik orda hiç bi gelinliği beğenmedim davetiye konusunu netleştirebildim sadece bide mobilya konusunda bişeyler netleşti kafamda
ordan çıkınca aklımda kalan o 2 yere gittik normalde nişanlıma göstermek istemiyodum düğüne kadar ama gördü olaylar birden gelişince :) hayranlıkla bakıyodu çok komikti sürekli çok güzel oldun diyip durdugirdiğimiz iki yerdede denediğim modelleri çok beğendim hepsi çok beğendi sözde bana yardımcı olsunlar diye götürdüm ama dahada kafam karıştı ama aklımda netleşti biraz
yani gelinliğimi kınada giyeceğim kabarık abiyemi ve bindallı işini hallettim gibi
Silkelen kız arada gel bak unuturuz heeKızlarr beni bi silkeleyin yaa çeyiz ev hazırlığı modumdan çıkmıştım geri giremiyorum sizde beni unuttuysanız eğer iyice salarım kendimi
kızzllaarrrrr gelinlik ayakkabısı olarak fuşya almaya karar verdim birde fuşya el çiçeği :) yıllardır hayalim o yöndeydi zaten araştırma içerisindeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?