• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

yok canım bence ayıp olmaz sonuçta sende ona göre ayarlicaksın sayıyı masaları
yada davetiye verdiğin herkesi siz aricaksınız
davetıye vereceklerımız yakın akraba es dost vs.. olacak bende o nedenle not fıkrını gelıstırdım. elden verdıklerımızden masa duzenı ayarlanacagı ıcın gelıp gelmeyeceklerını onceden bıldırmelerını ısteyecegız. o zaman ben koyuyorum davetıyeye notları ;)

davetıye vereceklerımız yakın akraba es dost vs.. olacak bende o nedenle not fıkrını gelıstırdım. elden verdıklerımızden masa duzenı ayarlanacagı ıcın gelıp gelmeyeceklerını onceden bıldırmelerını ısteyecegız. o zaman ben koyuyorum davetıyeye notları :KK66:
benim kuzeniminde otelde yemekliydi düğünü canım ama onlar aradı herkesi tek tek kesin geliyomusunuz diye sen bilirsin iki şekildede olabilir ama pat diye çıkıp gelecek fazla misafirleride düşünerek ayarla herşeyi bence
gönlünce olur umarım :)

zaten bır ay kala falan uzakta olanları ararız her sekılde de ınsanlar bılsın yanı yemeklı oldugunu ona gore gelsınler emek falan yemesınler ve erken gelsınler davetıyeye bıle dugun saatını 19:00 yazdırdım toplanana kadar zaman gecıyor dıye :)

kızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..

Hayırlı olsun canım öncelikle mutluluklar dilerim bence dilden söylemeniz yeterli son 1 hafta 2 hafta kala teyit edersiniz Hoppa

kızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..

canımm bizimde yemekli olacak biz davetiyeye yazdıracağız yemekli olduğunuz ve LCV ekleteceğiz yoksa zor oluyor. ama daha erken değil mi davetiye işini falan ayarlamanız? biz liste çıkardık şöyle bir ama 1-2 ay kala kesinleştirip davetiye bastırmayı planlıyoruz.

kızlar tupperware lerim geldiiii :KK9: birsürü şey aldım geliş fiyatından olunca
evimize geçsekte kullansam diye sabırsızlanıyorum

neler aldın nelerrrrr?? bize de fikir olsun canımmmm
canım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo :KK39:
4 lü sera set aldım oda sebze meyve ve yeşillikler için :KK36:
2 adet duru yağlık aldım :KK37:
serin serin diye kahvaltılık için beyaz kat kat olan bi kap var ondan aldım sucuk peynir gibi şeyleri onun içinde saklicam hemen bozulmasın :KK51:
süper şef aldım küçük boyundan aldım ama orta boyunuda almayı düşünüyorum çok kullanışlı bişey yemek yaparken doğrama derdinden kurtarcak beni :KK73:
vee şeker kaplardan aldım her boyundan 10 lu :KK75: artan yemekleri saklamak için annemde kullanıyo çok çok memnunuz işe yemek getiriyorum çantamda hiç dökülmüyo :KK69:
şimdilik aldıklarım bunlar bu ay bu kadar yeter nasılsa geliş fiyatından diye abartmayayım dimi :KK45: bi kaç istediğim şey daha var onlarıda sonra alıcam artık

canım 5 li oval set aldım bakliyatlar için çok iyi oluyo böceklenmesini engelliyo :KK39:
serin serin diye kahvaltılık için beyaz kat kat olan bi kap var ondan aldım sucuk peynir gibi şeyleri onun içinde saklicam hemen bozulmasın :KK51:
süper şef aldım küçük boyundan aldım ama orta boyunuda almayı düşünüyorum çok kullanışlı bişey yemek yaparken doğrama derdinden kurtarcak beni :KK73:
vee şeker kaplardan aldım her boyundan 10 lu :KK75: artan yemekleri saklamak için annemde kullanıyo çok çok memnunuz işe yemek getiriyorum çantamda hiç dökülmüyo :KK69:
şimdilik aldıklarım bunlar bu ay bu kadar yeter nasılsa geliş fiyatından diye abartmayayım dimi :KK45: bi kaç istediğim şey daha var onlarıda sonra alıcam artık
Canım Tupperware ile bende bazen işe yemek getiriyorum gerçekden hiç dökülmüyor :KK45: Suluğu felanda kullanışlı...

canımm bizimde yemekli olacak biz davetiyeye yazdıracağız yemekli olduğunuz ve LCV ekleteceğiz yoksa zor oluyor. ama daha erken değil mi davetiye işini falan ayarlamanız? biz liste çıkardık şöyle bir ama 1-2 ay kala kesinleştirip davetiye bastırmayı planlıyoruz.
bızım nıkahımız ve dugunumuz ayrı şehirlerde ben Bursada yasıyorum burada sade bır nıkah yapacagız. dugunu benım memlekette yapacagız ben dugun organızasyonu ıle pek ılgılenemıyorum o nedenle ufak seylerı oncesınden halledıp son dakikaya bırsey bırakmak ıstemedım (nıkah sekerı, davetıye, kınalık alınacaklar vs gıbı) çalıştıgım ıcın cmtesı dısında gezecek zamanım da yok :(

davetlı lıstemız hazır , sehır dısına yollanacak davetıyelerı kendım yollayacagım, memlekettekılerı aılem dagıtacak, buradakılerı de elden verecegız.. son bır ay herseyın netelsmesı lazım kı ben memlekete gıttıgımde bırkaç gun ıcınde masa duzenı, kesın yemek menusu ve oturma planını ayarlayayım dugunden once bes gunum olacak sadece vs .

bızım nıkahımız ve dugunumuz ayrı şehirlerde ben Bursada yasıyorum burada sade bır nıkah yapacagız. dugunu benım memlekette yapacagız ben dugun organızasyonu ıle pek ılgılenemıyorum o nedenle ufak seylerı oncesınden halledıp son dakikaya bırsey bırakmak ıstemedım (nıkah sekerı, davetıye, kınalık alınacaklar vs gıbı) çalıştıgım ıcın cmtesı dısında gezecek zamanım da yok :KK43:

davetlı lıstemız hazır , sehır dısına yollanacak davetıyelerı kendım yollayacagım, memlekettekılerı aılem dagıtacak, buradakılerı de elden verecegız.. son bır ay herseyın netelsmesı lazım kı ben memlekete gıttıgımde bırkaç gun ıcınde masa duzenı, kesın yemek menusu ve oturma planını ayarlayayım dugunden once bes gunum olacak sadece vs .

haklısın canım aslında ufak gibi görünen ama çok yoran detaylar oluyor Allah yardımcımız olsun

Canım harika güle güle kullann :)

Ne kadara aldın bunların hepsini..
Ben sana özelden istediklerimi yazayım bir fiyat al bana olur mu :)

haklısın canım aslında ufak gibi görünen ama çok yoran detaylar oluyor Allah yardımcımız olsun
valla hersey maddıyat ve zaman ıkılısıne bakıyor aslında.

bızde pek maddıyat yok acıkcası , düğünümüzü benım aılem yapacak masraflar onlara aıt, kına da zaten aynı sekılde özel mekan tutmadık yazlıgımız var orayı kendımız suslucez kına işi o şekilde hallolacak.

bız nısanlımla sadece davetıye,nıkah sekerı,gelınlık,damatlık ve nıkah ve kına elbısesını kendımız alıyoruz.

aılelerde karısmıyor bıze, nısanlımsa bana hıc mudahale etmıyor, aılemın gonlu olsun dıye dugun ısıne gırdık yoksa ben ıstemıyordum o nedenle onlarda organızasyonda bana mudahale etmıyorlar pek. boylelıkle herkes anlayıslı ve bırbırıne destek olunca çözülmeyecek şey yok ..

ama ufak seylerı sımdıden halledın derım.. ;)

Aynen canım peynir felan bozulmuyor... Annem evde kullanıyor çok memnun... Bende o memnuniyetle çeyize almıştım... İyikide almışım diyorum.
bende iyikide aldım diyorum gerçekten çok işime yarayacak şeyler sonuçta çalışıyoruz sebzeler meyveler bakliyatlar yaptığımız yemekler kahvaltılık ürünler hemen bozulmaması açısından çok önemli

bende iyikide aldım diyorum gerçekten çok işime yarayacak şeyler sonuçta çalışıyoruz sebzeler meyveler bakliyatlar yaptığımız yemekler kahvaltılık ürünler hemen bozulmaması açısından çok önemli
Gerçekten öyle... Kahvaltılıklarından almadım ben alsammı ki diye hep düşünüyorum...

kızlar tupperware lerim geldiiii :KK9: birsürü şey aldım geliş fiyatından olunca
evimize geçsekte kullansam diye sabırsızlanıyorum

Canım hayırlı olsun güle güle kullan cicilerini :nazar:Çok iyi olduklarını duydum herkes diyorsa vardır bir bildiklerini :KK68:

Gerçekten öyle... Kahvaltılıklarından almadım ben alsammı ki diye hep düşünüyorum...
peynirler falan hemen bozuluyo canım normalde ben oyüzden aldım peynir sucuk falan onun içine koyucam bi haftasonu adamakıllı evde kahvaltı yapıcaz zaten hemencik bozulmasın

Back