- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.401
selam canımm bizde kimsecikler yok sanmıştık nasıl gidiyo hazırlıklarSelam kızlar yazdıklarını takip ediyorum bende buradayım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canımm bizde kimsecikler yok sanmıştık nasıl gidiyo hazırlıklarSelam kızlar yazdıklarını takip ediyorum bende buradayım :)
selam canımm bizde kimsecikler yok sanmıştık nasıl gidiyo hazırlıklar
Canım hazırlıklar aynı..
Şaun pek birşey yaptığım yok..
Ev tutulduktan sonra eşyalar gelecek bekliyoruz :)
ben kına ile ilgili henüz bişey yapmadım valla canım bende araştırsam iyi olcak :)selam kızlarrrr şu aralar deli gibi kına konusuna yoğunlaşmış durumdayım. dağıtılacak hediye kaftan falan araştırıyorum hab,re kafamda yine deli sorulaaarrr :)
ev konusu en büyük sorun zaten canım bi tutsak bi çok şey hallolcak zaten :)Canım hazırlıklar aynı..
Şaun pek birşey yaptığım yok..
Ev tutulduktan sonra eşyalar gelecek bekliyoruz :)
evi tuttuktan sonra asıl koşuşturmaca başlicak gibi bakalım :) bizde mart gibi artık ev konusunu halletmek istiyoruzahh o ev tutulsun zaten hepimiz comolokkooooo durumlarında olacağız gibime geliyor :)
ben kına ile ilgili henüz bişey yapmadım valla canım bende araştırsam iyi olcak :)
ev konusu en büyük sorun zaten canım bi tutsak bi çok şey hallolcak zaten :)
evi tuttuktan sonra asıl koşuşturmaca başlicak gibi bakalım :) bizde mart gibi artık ev konusunu halletmek istiyoruz
Merhaba kızlar yeni katıldım arabıza bende 16 haziranda evlenicem kısmetse kına için yer ayarlamadım daha aranızda yer tutan varmı
hoş geldin hayırlı olsun öncelikle. kına yerini tutsan iyi olur yer bulamayabilirsinMerhaba kızlar yeni katıldım arabıza bende 16 haziranda evlenicem kısmetse kına için yer ayarlamadım daha aranızda yer tutan varmı
canım deneyeceğin gelinlik sayısına göre değişir süre önce bütün gelinliklere baktığını varsayarsak bunlardan 3-4 tanesinide denediğini düşünürsek 1 saat 1 buçuk saat sürebilirkızlar günaydınnnn!
cumartesi izmire gelinlik bakmaya gideceğiz 2 yerden randevu aldım bi yerde denemek bakmak falan tahmini kaç saat sürer sizce? randevuları çakıştırmak istemiyorum gittiğimizdede halletmek istiyorum bir daha git gel vaktim pek olmayacak gibi.
canım deneyeceğin gelinlik sayısına göre değişir süre önce bütün gelinliklere baktığını varsayarsak bunlardan 3-4 tanesinide denediğini düşünürsek 1 saat 1 buçuk saat sürebilir
Günaydın kızlar dün tatildi işe gelmedim bugünde 11 gibi anca gelebildik inşallah erken çıkarız acayip bir kar var sanırım 1 metreye yakın bazı yerlerde
İşe gelmeseydim dikkat ederdim ama burada zor eve gideyim diye çabalarım herhaldeyaa İstanbul öyleymiş burasıda kötü ama gidilmeyecek kadar değil. dikkat edin tatlımmmm
İşe gelmeseydim dikkat ederdim ama burada zor eve gideyim diye çabalarım herhalde
Normale dönmeye çalışcaz artıkhahaahha doğru yani zaten gelmişsin artık çok geç herşey için :)
yok canım bence ayıp olmaz sonuçta sende ona göre ayarlicaksın sayıyı masalarıkızlar merhaba 13. hazıran dugunum 05 hazıran nıkahım olacak ayrı sehırlerde ıkısıde ... bzım dugu yemeklı ama davetıyeye sıgmadıgından not yazdırmadım a4 kagıdına tablo yapıp ufak bır not hazırladım düğünümüz yemeklidir lütfen bizimle irtibata geçiniz lcv şeklinde. bu notları davetiyenin içine koysam ayıp olur mu ki ? son ıkı hafta kala gelenı gelmeyenı netlestırıp masa duzenını ayarlayacagım ..