- 5 Aralık 2014
- 2
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #3.201
Bende varım 6 Haziran geliniyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım aramıza hazırlıklar nasıl gidiyoBende varım 6 Haziran geliniyim.
Henüz bakmadık hemen hemen birbirlerine yakın vakko-beymen-Pieercardin gibi firmalar 3 bin civarı falandır tween 1500-2000 TL ye bulmak mümkün, Damat- Sarar en uygunlarından maksimum 1500 TL ye halledilir gibi, Kığılı-Hatemoğlu 1000 TL ye bile çıkmıyor canım herkesin bütçesine göre tabi bu işlerde önemli olan içimize sinmesi tabi ki ben en çok Tweenin modellerini beğeniyorum bir de Sararın sanırım bu ikisinden olur ya da en kötü ihtimal Damattan olurkızlar damatlık baktınız mı? biz hep kendimizi düşünüyoruz sevdicekleride düşünmek lazım dimi ama fiyatları hakkında bilginiz var mı
Bende varım 6 Haziran geliniyim.
Benim sevdicek pek araştırmaz öyle şeyleri iş bana düşüyo o konudadaHenüz bakmadık hemen hemen birbirlerine yakın vakko-beymen-Pieercardin gibi firmalar 3 bin civarı falandır tween 1500-2000 TL ye bulmak mümkün, Damat- Sarar en uygunlarından maksimum 1500 TL ye halledilir gibi, Kığılı-Hatemoğlu 1000 TL ye bile çıkmıyor canım herkesin bütçesine göre tabi bu işlerde önemli olan içimize sinmesi tabi ki ben en çok Tweenin modellerini beğeniyorum bir de Sararın sanırım bu ikisinden olur ya da en kötü ihtimal Damattan olur
Hoşgeldin canım aramıza
hayırlı cumalar canım sanadaaGünaydın herkese hayırlı cumalar
Biz nasipse kuşak ve papyon tercih edeceğiz canım renk olarak kesinlikle siyah düşünüyoruz bakalım inşallahKır düğünü olsaydı açık mavi düşünüyorduk ama salon düğünü o yüzden siyah Haziran ayı çok sıcak olmaz inşallah yaBenim sevdicek pek araştırmaz öyle şeyleri iş bana düşüyo o konudada
ne renk düşünüyosunuz canım ben siyah veya gri olabilir diye geçirdim aklımdan bide papyon mu kravat mı olsun diye kararsızım sanırım ikisinide denetip öyle karar vermek lazım
sıcakta uzun kollu gömlek ceket giycekler ya haksızlık aslında
hayırlı cumalar canım sanadaa
Benim sevdicek pek araştırmaz öyle şeyleri iş bana düşüyo o konudada
ne renk düşünüyosunuz canım ben siyah veya gri olabilir diye geçirdim aklımdan bide papyon mu kravat mı olsun diye kararsızım sanırım ikisinide denetip öyle karar vermek lazım
sıcakta uzun kollu gömlek ceket giycekler ya haksızlık aslında
hayırlı cumalar canım sanadaa
Kır düğünü olcak bizim canım şu benim profil resmimde arka fonda damadın giydiği renk nasıl olur acaba ? pembe kıravat yada papyon taktırırım bide takarsa tabiBiz nasipse kuşak ve papyon tercih edeceğiz canım renk olarak kesinlikle siyah düşünüyoruz bakalım inşallahKır düğünü olsaydı açık mavi düşünüyorduk ama salon düğünü o yüzden siyah Haziran ayı çok sıcak olmaz inşallah ya
Bende varımmm 6 Haziran
Günaydın herkese hayırlı cumalar
dimi yaa hem bide biz bembeyaz olcaz damatlar karalar bağlıyocanım bizimki ya beyaz ya da açık mavi gibi birşey istiyor siyah istemiyor çok demode oldu artık diye ama bakalım belki kesimi modeli çok güzel siyah bulursa o şekilde de alınabilir. ama bence yaz damadı olacak açık renk çok hoş durur
Vallahi canım güzel seçim çünkü kır düğünü havasına onlar gider hatta çok smokin havasında olmazsa daha tarz durur pembe papyon takmasa da mavi ya da ayakkabılarının kemerinin renginden birşeyler takabilirKır düğünü olcak bizim canım şu benim profil resmimde arka fonda damadın giydiği renk nasıl olur acaba ? pembe kıravat yada papyon taktırırım bide takarsa tabi
bizim antalya da ya gene çok sıcak olmasa bile oynarken terleriz mutlaka gerçi benimkinin çok oynayacağını zannetmiyorum ama insan genede kıyamıyo sevdiceğine
Nasılsın canımgünaydın canım sana da hayırlı cumalar :)
ayy çok heycanlandım ben geneeVallahi canım güzel seçim çünkü kır düğünü havasına onlar gider hatta çok smokin havasında olmazsa daha tarz durur pembe papyon takmasa da mavi ya da ayakkabılarının kemerinin renginden birşeyler takabilir
dimi yaa hem bide biz bembeyaz olcaz damatlar karalar bağlıyo
açık mavi düşünmemiştim hiç yaa iyi fikir verdiniz bana
Nasılsın canım
ayy çok heycanlandım ben genee
açık mavi takımın altına beyaz aykkabı mı giymesi gerekir acaba benim sevdicek beyaz ayakkabı giymez ki yaa
Emin ol yok. sadece daha fazla sprey sıkıyorlar. gelin saçı olduğu içinde 600 700 bir güzel çekiyorlar. mesela damat traşı ne farkı var allah aşkına öbür traştan ama gel gör ki 6 liralık traşı 120 liraya yapıyolar. aynı mantık. ayrıca ben normal ayakkabıdan bahsetmiyorum. belki özel yapım değil ama ayakkabıcılarda çok güzel gelin ayakkabıları 150 lira. ama sen ayakkabıcıya gidip ben gelinlik için ayakkabı yaptırcam diyince 300 e de bulamazsın. ama tamam makyaj olailir. hani kullandığın malzemeye bağlı olarak oda yoksa allah aşkına gelin saçına fazla dan takılan tokayla iki fısfıs spreyle 50 liralık saçı 700 e yapıyolar.canım tercih meselesi dediğin gibi düz sıradan bi ayakkabı almak istiyosan istediğin fiyata bulabilirsin
ama kuaför konusunda çok katılmıyorum canım malesef tamam gereğinden fazla alıyolar ama o saç saatlerce dayanıyo normal yaptırdığın saçtan farklı bence
Bence beyaz yerine bej açık kahve tonlarında ayakkabı olur aynı şekilde kemerle ya da kravatla beraberayy çok heycanlandım ben genee
açık mavi takımın altına beyaz aykkabı mı giymesi gerekir acaba benim sevdicek beyaz ayakkabı giymez ki yaa
Geçmiş olsun canım cuma cuma olmamış Bende iyiyim şuanda yoğunum işyerinde ama öğleden sonra sakinleşicem gibiiyiym canım regl oldum olucam acaip sıkıntı var üstümde patlayacak bomba gibiyim :) sinirden gülüorm sabahtan beri:) cuma rehavetide var tabi:)
sen nasılsın????