2015 Haziran Gelinleri

ben nışandada kuşak papyon tercih etmiştim çok güzel oluyor. yine öyle yapacağım. bende mavi takım istiyorum. ama koyu mavi olacak

ayy o dahada kafama yattı yaa sadece ceket değişik olabilir değin gibi canım
kenan doğulunun ki gerçekten çok tarz olmuş ama ayakkabı öyle bi renk benimki hayatta giymez
Bence beyaz yerine bej açık kahve tonlarında ayakkabı olur aynı şekilde kemerle ya da kravatla beraber
benim sevdicek zaten klasik ayakkabı giymez zaten nişanda zor giydirdim bide açık renk olusa ayağına sokmaz valla napcam bilemedim bak

canım 700 lira sadece saç için çok fazla zaten
ben 600 tl ye anlaştım saç ve makyaj için
makyaj 350 tl saç 250 tl
bana sadece saç için okadar isteseler bende başka bi yer bakardım

Sen bilirsin ama ben pek sevmiyorum beyaz ayakkabı. sanırım klasik bir gelinim. beyaz ayakkabı çok parlar tüm gün ayaklarına bakarım damadın. benim zevkimce pantolon ve ayakkabı yakın tonlarda olmalı

canım 700 lira sadece saç için çok fazla zaten
ben 600 tl ye anlaştım saç ve makyaj için
makyaj 350 tl saç 250 tl
bana sadece saç için okadar isteseler bende başka bi yer bakardım
seninki uygun olmuş ama çok pahalı yerler var. yuh diyorum içimden. bir yakınım kuaför ne farkı olduğunu sordum. hiç bir şey dedi. sadece duvak takıyorsun. birazda sağlam yapıyorsun. bide tüm gün gelin kaprisi çekiyorsun o kadar

Bej açık kahve yarı klasik ayakkabılar ver bence onlardan giyebilir zaten spor duruyor mavi takımın altına hande ataizininde düğününde var mesela damat giymiş

Sen bilirsin ama ben pek sevmiyorum beyaz ayakkabı. sanırım klasik bir gelinim. beyaz ayakkabı çok parlar tüm gün ayaklarına bakarım damadın. benim zevkimce pantolon ve ayakkabı yakın tonlarda olmalı
beyaz zaten giydiremem ki hem bencede pek hoş olmaz beyaz ayakkabı
aynen yakın tonlarda olmalı yda direk siyah takım siyah ayakkabı alıp kolaya kaçabiliriz valla
saç çok önemli ama makyaj ondanda önemli bence oyüzden ben make up studio ya gidicem özellikle yani bu işte uzman olan bi yer saç için kuaför dışardan gelicek
istediğim yer orasıydı gittim konuştum pazarlık yaptım aralık ayında gittim onunda etkisi var tabi
mutlaka kuaför ve fotoğrafçı erkenden ayarlanmalı son zamanlara kalınca gerçekten fiyatlar baya farkediyo
okadar para vercez çeksinler tabi kaprisimizi ya

kızlar ben evlenirken kendi soyadımı da kullanmak istiyorum ama resmi dairelerde sıkıntı olur diyorlar. ne gibi bir sıkıntı oluyor bilen varmı

Kızlar uzun bi aradan sonra çok şükür kafamı toparlayıp hızla döndüm evlilik telaşına işe başlıcam ve hepsi hızlanacak çok şükür sizler napıyorsunuz

ya bin gelinlik ve damatlıgı 2500 tl ye anlastık.. sakaryadan olan varsa o magazaya gidin derim ..

ya bin gelinlik ve damatlıgı 2500 tl ye anlastık.. sakaryadan olan varsa o magazaya gidin derim ..
canım çok uyguna ayarlamışsın hayırlı olsun
şehirden şehire farklılık gözteriyo fiyatlar antalyada sadece gelinlikler o fiyattan başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…