• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

canım ben ocak ayı başında gittim gelinlikçilere ortalama 3 bin fiyat çıkıyo bide buna duvak ayakkabı taç gelin çiçeği eklenince 3 buçuk oluyo miyaow da gelinlik fiyatları gibi diyince 7 bin gider diye düşündüm ben
gelin ayakkabısı ve damat ayakkabılarınında maşallahı var zaten 300 den aşağı değil 300 benimki tutsa 300 de onunki
düz hesap 7 bin gider diye düşündüm ama damatlıkları araştırmadım hiç
Canım gelinlik ayakkabısı dersen 300 derler tabi :KK70:
Ben de iyi bi yerden aldım gelinliğimi, tabi istediğin modele göre değişiyordur illaki ama damatlıkta o kadar değişmiyor. Ben bi de gelinlik dışındaki şeylerin daha sonra kullanılabilecek şekilde alınması taraftarıyım o yüzden o kadar tutacağını düşünmüyorum tabi tercih.

Ben de iyi bi yerden aldım gelinliğimi, tabi istediğin modele göre değişiyordur illaki ama damatlıkta o kadar değişmiyor. Ben bi de gelinlik dışındaki şeylerin daha sonra kullanılabilecek şekilde alınması taraftarıyım o yüzden o kadar tutacağını düşünmüyorum tabi tercih.
Kesinlikle:D ayakkabıcıya gidin beğendiğiniz rahat beyaz (yada nasıl tercih ediyorsanız) bir ayakkabı alıp çıkın. gelinlik için lafını ağzınıza almayın 100 tl cepte :KK70:kuaförlerin sırf bir duvak tutturup gelin saçını 6 katına yapmaları gibi

canım gelinlik ayakkabısı demeye gerek yok ki gelinlik ayakkabısı olduğu bellidir şu ayakkabı ne kadar dersen senin sorduğun ayakkabının gelinlik ayakkabısı olduğunu bilir satıcı normal düz bişey olmuyo neticede süslü püslü incikli boncuklu bişey oluyo
sen dersen ki düz normal bi ayakkabı giyicem diye ozaman ucuza bulunabilir tabi
bende babet giyicem boyum çok uzun topuklu giymek istemiyorum oyüzden daha ucuza bulabilirim belki ama ortalama bi fiyat söyledim bir iki yerden fiyat sordum şimdiye kadar
gelinlik fiyatları malesef şehirden şehire bile farklılık gösteriyo bende istemem okadar para vermeyi tabiki

Kesinlikle:D ayakkabıcıya gidin beğendiğiniz rahat beyaz (yada nasıl tercih ediyorsanız) bir ayakkabı alıp çıkın. gelinlik için lafını ağzınıza almayın 100 tl cepte :KK70:kuaförlerin sırf bir duvak tutturup gelin saçını 6 katına yapmaları gibi
canım tercih meselesi dediğin gibi düz sıradan bi ayakkabı almak istiyosan istediğin fiyata bulabilirsin
ama kuaför konusunda çok katılmıyorum canım malesef tamam gereğinden fazla alıyolar ama o saç saatlerce dayanıyo normal yaptırdığın saçtan farklı bence

Mutella Mutella toz-pembe toz-pembe ben gelinliğimi 3000 TL ye yaptırıyorum canım..
Neden ben gelinliği bu kadar önemsiyor iken damatlığı ucuza alayım.. :KK70:
Nişanlımın da hakkı kaliteli damatlık giymek :) Pantolonun ceketin duruşu önemli..
Ben bir kere evleniyorum mantığındayım bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi en iyi yapmaya çalışıyorum.
Damatlığı Damat tweenden baktık 2600 TL gömleği aksesuarları ekleyince 3000 TL üstüne çıkıyor.
Bu arada damatlığı kim alıyor :)

Mutella Mutella toz-pembe toz-pembe ben gelinliğimi 3000 TL ye yaptırıyorum canım..
Nişanlımın da hakkı kaliteli damatlık giymek :) Pantolonun ceketin duruşu önemli..
Ben bir kere evleniyorum mantığındayım bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi en iyi yapmaya çalışıyorum.
Damatlığı Damat tweenden baktık 2600 TL gömleği aksesuarları ekleyince 3000 TL üstüne çıkıyor.
tabiki canım tamam 1 kere giyiliyo ama yıllarca onlar üstümüzdeyken çekilen resimlere bakıcaz herkesin gözü bizde olucak 3000 bin makul bi fiyat bence benim kuzenim 3 yıl önce evlendi 5 bin tl ye aldı gelinliğini duvak çiçeği tacı falanda extraydı o bilerek pahalı yere gitti ama bence şuan için 3 bin idealdir

damatlığı kız tarafı alır canım ben öyle biliyorum bizdeki adetlerden :cool:

tabiki canım tamam 1 kere giyiliyo ama yıllarca onlar üstümüzdeyken çekilen resimlere bakıcaz herkesin gözü bizde olucak 3000 bin makul bi fiyat bence benim kuzenim 3 yıl önce evlendi 5 bin tl ye aldı gelinliğini duvak çiçeği tacı falanda extraydı o bilerek pahalı yere gitti ama bence şuan için 3 bin idealdir

damatlığı kız tarafı alır canım ben öyle biliyorum bizdeki adetlerden :cool:

iyiymiş :) gerçi artık pek kız erkek tarafı kalmadı :)
canım sen fotografçıyı ayarlamıştın dimi?
bende geçen fuara gittiğimde ayarladım. Bu arada kına elbisem falanda tamam..

iyiymiş :) gerçi artık pek kız erkek tarafı kalmadı :)
canım sen fotografçıyı ayarlamıştın dimi?
bende geçen fuara gittiğimde ayarladım. Bu arada kına elbisem falanda tamam..
ayarladım canım ben baya araştırdım içime sinen bi yer buldum sonunda uygun oldu hem yılbaşından önce ayarladığım için :KK49:
ayy bu ay sonu burdada fuar var canım bende gidicem inşallah çoğu şeyi hallederim ogün
kına elbiseni çok merak ettim hint tarzı istiyodun sen dimi ?

Kesinlikle fuara git canım..
Ben neredeyse her şeyi fuarda hallettim :)
Evet hint konsepti olcak inşallah :KK28:

Kesinlikle fuara git canım..
Ben neredeyse her şeyi fuarda hallettim :)
Evet hint konsepti olcak inşallah :KK28:
ilk defa gidicem canım nasıl oluyo ordan randevu alıp mağazasına mı gidiyosun yoksa orda deneyip direk alıyo musun ?
aşkla giy canımm :KK36: resmi varsa özelden görmek isterim banada fikir olur :KK37:

canım stantları var..
davetiye, çiçek, ayakkabı,fotoğraf vs. bakıp konuşuyorsun.
Gelinlik içinde ben zaten instagram dan takip ediyordum.. Fuarda olacağını da biliyordum.. Gittim konuştuk randevü aldık, randevu günü gelince gidip nasıl istediğimi anlattım ona benzer model vardı duruşuna baktık ölçüler alındı.. İşte böylee :)

Tabiki önemli, her pantolonun ceketin duruşu farklı. İlla ki damatlık alınacak. Biz alamayız valla o kadar pahalı damatlığı :KK70:
Kız tarafı alcak tabi.

Tabiki önemli, her pantolonun ceketin duruşu farklı. İlla ki damatlık alınacak. Biz alamayız valla o kadar pahalı damatlığı :KK70:
Kız tarafı alcak tabi.

Damatlık alınmayacak gibi bir şey mi söyledik biz? Haa tabi evdeki takım elbiselerinden giyecekse o farklı :KK48:
Dediğim gibi herkesin bütçesine göre..
Senin bütçen 1000 TL ye yeter 1000 TL lik alırsın, benim ki 3000 TL ye yeter onu alırım.

Damatlık alınmayacak gibi bir şey mi söyledik biz? Haa tabi evdeki takım elbiselerinden giyecekse o farklı :KK48:
Dediğim gibi herkesin bütçesine göre..
Senin bütçen 1000 TL ye yeter 1000 TL lik alırsın, benim ki 3000 TL ye yeter onu alırım.
Hayır canım ben de öyle bişey söyledin demedim neden gerildin anlamadım? Ben de senin söylediğini söylüyorum. Herkesin bütçesine göre bi damatlık vardır diyorum.
Evdeki takımlarından neden giysin damat olcak adam , alemsin:KK70:
Sadece söylediğiniz rakamlar çok geldi kendimce yorumumu yaptım ben.

Hayır canım ben de öyle bişey söyledin demedim neden gerildin anlamadım? Ben de senin söylediğini söylüyorum. Herkesin bütçesine göre bi damatlık vardır diyorum.
Evdeki takımlarından neden giysin damat olcak adam , alemsin:KK70:
Sadece söylediğiniz rakamlar çok geldi kendimce yorumumu yaptım ben.

hani söylediğimiz fiyatlar yüksek gelebilir ama alaycı olman hoş değil sanki kazıklanmış hissi yaratıyosun
bana ayakkabı konusunda tavrın öyle geldi
herkesin kendi bütçesi tatlım oyüzden dahada yorum yapmaya gerek yok bence bu konuda

canım stantları var..
davetiye, çiçek, ayakkabı,fotoğraf vs. bakıp konuşuyorsun.
Gelinlik içinde ben zaten instagram dan takip ediyordum.. Fuarda olacağını da biliyordum.. Gittim konuştuk randevü aldık, randevu günü gelince gidip nasıl istediğimi anlattım ona benzer model vardı duruşuna baktık ölçüler alındı.. İşte böylee :)
o fuara gitmem lazım mutlaka istediğin herşeyi tek bi yere toplamaları çok iyi gerçekten ordan oraya gezip durmak acaba şurayada baksamıydım deme gibi bi durum olmaz davetiyeleri falanda ben ordan ayarlamayı düşünüyorum canım

hani söylediğimiz fiyatlar yüksek gelebilir ama alaycı olman hoş değil sanki kazıklanmış hissi yaratıyosun
bana ayakkabı konusunda tavrın öyle geldi
herkesin kendi bütçesi tatlım oyüzden dahada yorum yapmaya gerek yok bence bu konuda
Alaycı mı? Şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten çünkü öyle bi amacım yoktu ve üslubumun da alakası yoktu alaycılıkla. Kazıklanmış hissi yaşamanıza gerek yok çünkü almamışsınız daha, küçük tüyolar paylaşmakta da sakınca görmüyorum sonuçta esnaflar evliliği fırsat olarak görüp olduğundan fazla fiyat söyleyebiliyorlar. Demek ki yeterince samimi olmadan samimi konuşmam yanlış anlaşılmış. Gerilmeye gerek yok. Kırılmaya üzülmeye de gerek yok.

Alaycı mı? Şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten çünkü öyle bi amacım yoktu ve üslubumun da alakası yoktu alaycılıkla. Kazıklanmış hissi yaşamanıza gerek yok çünkü almamışsınız daha, küçük tüyolar paylaşmakta da sakınca görmüyorum sonuçta esnaflar evliliği fırsat olarak görüp olduğundan fazla fiyat söyleyebiliyorlar. Demek ki yeterince samimi olmadan samimi konuşmam yanlış anlaşılmış. Gerilmeye gerek yok. Kırılmaya üzülmeye de gerek yok.
sizin için olmayabilir ama ben öyle hissettim
gergin değilim üzgünde değilim bu tarz şeylere üzülücek kadar küçükte değilim ama ortada alaycı bi durum olduğunu hissettiysem bunu dile getiririm
burası amacından sapmasın konuda kapansın
teşekkürler canım

gelinlik ve damatlık herkesin bütçesine göre değişir kimi 1000 tlye bulur alır kimi 5000 tlye. ki bence 1 gece bile olsa adı üstünde 1 kız giyilecek eşyayı belki değiştirebilirsin ama gelinliği damatlığı bir daha giyme şansın yok Allah korusun başka sebepler olmadıkça. eğer aileler verecekse veya evlenecek çiftler verecek ve bütçeyi aşmayacaksa kaliteli ve azcık fiyatlı bir şey almak da sakınca görmüyorum

Herkes bütcesine göre uygun gördügünü alır...Bunda bukadar büyütülecek ne bir konu var ne alinılacak birsey var.....Açıkcası bende bir kere giyecegim bir elbiseye yüksek fiyatlar bağlamak istemiyorum....Kaliteli uygun ürünler baktım hep....Hayatimda bir kere kullanacagım bir ürüne sadece etiketi yüzunden ucuk fiyatlar veremem....Bu benim tercihim....Damatligi babam alacak.... Gelinligimi 2014 de 1500 tl anlastik ,begendigim daha once yaptigi isleri gördügüm bir modaevine tanidik vasitasiyla bu fiyata anlastik, istedigim modelin aynisi yapmıs ve gayet basariliydi....Bindallımi 300 tl ye alďim pazarlikla, abiyeye de en fazla 1000 küsür veririm... Ayakkabıyı yaptırıyorum 200 tl ,ic camasiri ve diger ayakkabilar icinde butce 1000 tl...Aldıgim hersey icime sindi önemli olan bu...

Back