• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Evet canım hatta benim var anannem hacdan getirmişti bir bakalım küpeleride duruyordu onları takım halinde takarım uğur getirir:nazar: 2 tane arkadaşım taktı inci çok şık zarif duruyor:KK68:

Hemen bakıyorum:KK55::KK16:
bende de çok var inci set 3 set vardır hiç kullanılmamış bende onlara bakayım sizinde fikrinizi alırım resimlerini çekeyimde eve gidince :KK55:

ya işte takmam ki ben onları sevmem yani ilk aldığının modeli şöyle kalın bişey bide yanyana çok kaba durur ben ev alırken falan bozdururum yatırım amaçlı yani Eki Görüntüle 1402123
Canım benim bileziklere benziyor.... İki tanede farklı model var.... Ben takmayı düşünmediğim için degiştirmeye gerek görmedim....

Mutella Mutella canım takılar alındıysa sana sormam en mantıklısı :)
Ben pek takı işinden anlamam nişanda da sen beğen demişlerdi ölesine beğendim. Meğer beğendiğim trabzon bilezikmiş :)) Şimdi onları takınca düz olduğu için üst üste biniyor. Düğün dışında o bilezikleri takmayacağım ama üst üste gelmesi hiç hoşuma gitmiyor.. Düğün de de aynısından alırız dediler bende birley dememiştim. Şimdi bende onları değiştirsem dügünde de bundan alın desem ayıp olur mu diye düşünüyorum ama.. altın işinden anlamadığım için zarar eder mi bilmiyorum. Sonra netten bakınca bileziklerin 22 ayar 20 gr. olduğunu öğrendim. Eş değer bilezikle değiştiriyor mu kuyumcular yoksa üzerine para istiyorlar mı? Üst üste binmeyecek bilezik nasıl olmalı fikriniz var mı kızlar??
Bombeli bileziklere bak canım onlar üstüste binmiyor.....

Canım benim bileziklere benziyor.... İki tanede farklı model var.... Ben takmayı düşünmediğim için degiştirmeye gerek görmedim....
bende takmam canım düğünden sonra ramazan giriyo ramazan bayramında büyüklerin yanına el öpmeye falan giderken takarım yeni gelin olduğum için zaten ev alacağımız zaman satıcam ozamana kadar bayramda falan takarım

Mutella Mutella canım takılar alındıysa sana sormam en mantıklısı :)
Ben pek takı işinden anlamam nişanda da sen beğen demişlerdi ölesine beğendim. Meğer beğendiğim trabzon bilezikmiş :)) Şimdi onları takınca düz olduğu için üst üste biniyor. Düğün dışında o bilezikleri takmayacağım ama üst üste gelmesi hiç hoşuma gitmiyor.. Düğün de de aynısından alırız dediler bende birley dememiştim. Şimdi bende onları değiştirsem dügünde de bundan alın desem ayıp olur mu diye düşünüyorum ama.. altın işinden anlamadığım için zarar eder mi bilmiyorum. Sonra netten bakınca bileziklerin 22 ayar 20 gr. olduğunu öğrendim. Eş değer bilezikle değiştiriyor mu kuyumcular yoksa üzerine para istiyorlar mı? Üst üste binmeyecek bilezik nasıl olmalı fikriniz var mı kızlar??

E ben bunu görmemişim çok pardon :oops:
Canım eğer işçilik yoksa, çok işlemeki, çok detaylı bilezikler değilse ya birebir değiştiriyorlar ya da çok az bi fark oluyor.
Benim bileziklerim buna benziyor, üstü biraz daha hareketli, bu şekilde bombeli olanlar üst üste binmiyor. 5 tanesini aynı anda taktım gayet nizami durdular.
bilezik-modelleri-22-ayar.jpg

E ben bunu görmemişim çok pardon :oops:
Canım eğer işçilik yoksa, çok işlemeki, çok detaylı bilezikler değilse ya birebir değiştiriyorlar ya da çok az bi fark oluyor.
Benim bileziklerim buna benziyor, üstü biraz daha hareketli, bu şekilde bombeli olanlar üst üste binmiyor. 5 tanesini aynı anda taktım gayet nizami durdular.
Eki Görüntüle 1402574

canım sen görene kadar durumu çözdük :)
yinede teşekkür ederimm güle güle kullan sende inşallahh

kızlar damatlık baktınız mı? biz hep kendimizi düşünüyoruz sevdicekleride düşünmek lazım dimi ama :KK45: fiyatları hakkında bilginiz var mı

Evet canım baktık biz..
Bir gelinlik fiyatı neredeyse.. Damattan baktık :KK43:
babamla annemin düğün resimlerine bakmıştık babamın beyaz bi damatlığı vardı kırmızı papyonu vardı bide :KK45: sana almaya gerek yok babamın damatlığını giy dedim olur diyo garibim ya :KK74:
cidden okadar var mı ya gelinlikle damatlık bi 7 bin tutcak ozaman :KK43: bide kına için abiye ve bindallı gircek işin içine 10 bin kafadan gider ay ne masraflı iş bunlar cidden ya
hani eve eşya alsam o paraya içim gitmez ama 1 gün kullanıyosun sonra bi işe yaramıyo olması can sıkıcı :KK14:

babamla annemin düğün resimlerine bakmıştık babamın beyaz bi damatlığı vardı kırmızı papyonu vardı bide :KK45: sana almaya gerek yok babamın damatlığını giy dedim olur diyo garibim ya :KK74:
cidden okadar var mı ya gelinlikle damatlık bi 7 bin tutcak ozaman :KK43: bide kına için abiye ve bindallı gircek işin içine 10 bin kafadan gider ay ne masraflı iş bunlar cidden ya
hani eve eşya alsam o paraya içim gitmez ama 1 gün kullanıyosun sonra bi işe yaramıyo olması can sıkıcı :KK14:

Evet canım ucuzları da var aslında ama ne bileyim..
Bir damatlık alalım sırayla bizimkilere giydirelim haziran damatları olarak :KK73:

Evet canım ucuzları da var aslında ama ne bileyim..
Bir damatlık alalım sırayla bizimkilere giydirelim haziran damatları olarak :KK73:
hahah olur valla canım sizinde 14 hazirandı dimi ozaman olmaz aynı güne denk geliyo :KK45: sonra demesinler 1 tane gelinlik alalım sizde sırayla giyin diye benimki çakal valla ondan beklerim böyle bi cevap :KK45:

naptınız kızlar ya geçen sene 1500 e alındı damatlıklar oda en pahalısı abartmaya gerek yok bence gelinlikte de damatlıkta da
ben fiyatlarını bilmiyorum canım hiç araştırmadım bakan alan var mı diye sordum
en pahalı yere gitmeyiz zaten 1500 se normalmiş fiyatlar

Evet kızlar o kadar da abartmaya gerek yok. Gelinlik ne kadar ki toplam 7 bin tutacak. 2.400'e aldık biz.
canım ben ocak ayı başında gittim gelinlikçilere ortalama 3 bin fiyat çıkıyo bide buna duvak ayakkabı taç gelin çiçeği eklenince 3 buçuk oluyo miyaow da gelinlik fiyatları gibi diyince 7 bin gider diye düşündüm ben
gelin ayakkabısı ve damat ayakkabılarınında maşallahı var zaten 300 den aşağı değil 300 benimki tutsa 300 de onunki
düz hesap 7 bin gider diye düşündüm ama damatlıkları araştırmadım hiç

Back