- 26 Aralık 2012
- 8.815
- 8.147
- 248
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #3.181
Canım gelinlik ayakkabısı dersen 300 derler tabicanım ben ocak ayı başında gittim gelinlikçilere ortalama 3 bin fiyat çıkıyo bide buna duvak ayakkabı taç gelin çiçeği eklenince 3 buçuk oluyo miyaow da gelinlik fiyatları gibi diyince 7 bin gider diye düşündüm ben
gelin ayakkabısı ve damat ayakkabılarınında maşallahı var zaten 300 den aşağı değil 300 benimki tutsa 300 de onunki
düz hesap 7 bin gider diye düşündüm ama damatlıkları araştırmadım hiç
KesinlikleCanım gelinlik ayakkabısı dersen 300 derler tabi
Ben de iyi bi yerden aldım gelinliğimi, tabi istediğin modele göre değişiyordur illaki ama damatlıkta o kadar değişmiyor. Ben bi de gelinlik dışındaki şeylerin daha sonra kullanılabilecek şekilde alınması taraftarıyım o yüzden o kadar tutacağını düşünmüyorum tabi tercih.
canım gelinlik ayakkabısı demeye gerek yok ki gelinlik ayakkabısı olduğu bellidir şu ayakkabı ne kadar dersen senin sorduğun ayakkabının gelinlik ayakkabısı olduğunu bilir satıcı normal düz bişey olmuyo neticede süslü püslü incikli boncuklu bişey oluyoCanım gelinlik ayakkabısı dersen 300 derler tabi
Ben de iyi bi yerden aldım gelinliğimi, tabi istediğin modele göre değişiyordur illaki ama damatlıkta o kadar değişmiyor. Ben bi de gelinlik dışındaki şeylerin daha sonra kullanılabilecek şekilde alınması taraftarıyım o yüzden o kadar tutacağını düşünmüyorum tabi tercih.
canım tercih meselesi dediğin gibi düz sıradan bi ayakkabı almak istiyosan istediğin fiyata bulabilirsinKesinlikleayakkabıcıya gidin beğendiğiniz rahat beyaz (yada nasıl tercih ediyorsanız) bir ayakkabı alıp çıkın. gelinlik için lafını ağzınıza almayın 100 tl cepte kuaförlerin sırf bir duvak tutturup gelin saçını 6 katına yapmaları gibi
tabiki canım tamam 1 kere giyiliyo ama yıllarca onlar üstümüzdeyken çekilen resimlere bakıcaz herkesin gözü bizde olucak 3000 bin makul bi fiyat bence benim kuzenim 3 yıl önce evlendi 5 bin tl ye aldı gelinliğini duvak çiçeği tacı falanda extraydı o bilerek pahalı yere gitti ama bence şuan için 3 bin idealdirMutella toz-pembe ben gelinliğimi 3000 TL ye yaptırıyorum canım..
Neden ben gelinliği bu kadar önemsiyor iken damatlığı ucuza alayım..
Nişanlımın da hakkı kaliteli damatlık giymek :) Pantolonun ceketin duruşu önemli..
Ben bir kere evleniyorum mantığındayım bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi en iyi yapmaya çalışıyorum.
Damatlığı Damat tweenden baktık 2600 TL gömleği aksesuarları ekleyince 3000 TL üstüne çıkıyor.
Bu arada damatlığı kim alıyor :)
tabiki canım tamam 1 kere giyiliyo ama yıllarca onlar üstümüzdeyken çekilen resimlere bakıcaz herkesin gözü bizde olucak 3000 bin makul bi fiyat bence benim kuzenim 3 yıl önce evlendi 5 bin tl ye aldı gelinliğini duvak çiçeği tacı falanda extraydı o bilerek pahalı yere gitti ama bence şuan için 3 bin idealdir
damatlığı kız tarafı alır canım ben öyle biliyorum bizdeki adetlerden
ayarladım canım ben baya araştırdım içime sinen bi yer buldum sonunda uygun oldu hem yılbaşından önce ayarladığım içiniyiymiş :) gerçi artık pek kız erkek tarafı kalmadı :)
canım sen fotografçıyı ayarlamıştın dimi?
bende geçen fuara gittiğimde ayarladım. Bu arada kına elbisem falanda tamam..
ilk defa gidicem canım nasıl oluyo ordan randevu alıp mağazasına mı gidiyosun yoksa orda deneyip direk alıyo musun ?Kesinlikle fuara git canım..
Ben neredeyse her şeyi fuarda hallettim :)
Evet hint konsepti olcak inşallah
Tabiki önemli, her pantolonun ceketin duruşu farklı. İlla ki damatlık alınacak. Biz alamayız valla o kadar pahalı damatlığıMutella toz-pembe ben gelinliğimi 3000 TL ye yaptırıyorum canım..
Neden ben gelinliği bu kadar önemsiyor iken damatlığı ucuza alayım..
Nişanlımın da hakkı kaliteli damatlık giymek :) Pantolonun ceketin duruşu önemli..
Ben bir kere evleniyorum mantığındayım bütçemiz yettiği kadarıyla her şeyi en iyi yapmaya çalışıyorum.
Damatlığı Damat tweenden baktık 2600 TL gömleği aksesuarları ekleyince 3000 TL üstüne çıkıyor.
Bu arada damatlığı kim alıyor :)
Tabiki önemli, her pantolonun ceketin duruşu farklı. İlla ki damatlık alınacak. Biz alamayız valla o kadar pahalı damatlığı
Kız tarafı alcak tabi.
Hayır canım ben de öyle bişey söyledin demedim neden gerildin anlamadım? Ben de senin söylediğini söylüyorum. Herkesin bütçesine göre bi damatlık vardır diyorum.Damatlık alınmayacak gibi bir şey mi söyledik biz? Haa tabi evdeki takım elbiselerinden giyecekse o farklı
Dediğim gibi herkesin bütçesine göre..
Senin bütçen 1000 TL ye yeter 1000 TL lik alırsın, benim ki 3000 TL ye yeter onu alırım.
Hayır canım ben de öyle bişey söyledin demedim neden gerildin anlamadım? Ben de senin söylediğini söylüyorum. Herkesin bütçesine göre bi damatlık vardır diyorum.
Evdeki takımlarından neden giysin damat olcak adam , alemsin
Sadece söylediğiniz rakamlar çok geldi kendimce yorumumu yaptım ben.
o fuara gitmem lazım mutlaka istediğin herşeyi tek bi yere toplamaları çok iyi gerçekten ordan oraya gezip durmak acaba şurayada baksamıydım deme gibi bi durum olmaz davetiyeleri falanda ben ordan ayarlamayı düşünüyorum canımcanım stantları var..
davetiye, çiçek, ayakkabı,fotoğraf vs. bakıp konuşuyorsun.
Gelinlik içinde ben zaten instagram dan takip ediyordum.. Fuarda olacağını da biliyordum.. Gittim konuştuk randevü aldık, randevu günü gelince gidip nasıl istediğimi anlattım ona benzer model vardı duruşuna baktık ölçüler alındı.. İşte böylee :)
Alaycı mı? Şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten çünkü öyle bi amacım yoktu ve üslubumun da alakası yoktu alaycılıkla. Kazıklanmış hissi yaşamanıza gerek yok çünkü almamışsınız daha, küçük tüyolar paylaşmakta da sakınca görmüyorum sonuçta esnaflar evliliği fırsat olarak görüp olduğundan fazla fiyat söyleyebiliyorlar. Demek ki yeterince samimi olmadan samimi konuşmam yanlış anlaşılmış. Gerilmeye gerek yok. Kırılmaya üzülmeye de gerek yok.hani söylediğimiz fiyatlar yüksek gelebilir ama alaycı olman hoş değil sanki kazıklanmış hissi yaratıyosun
bana ayakkabı konusunda tavrın öyle geldi
herkesin kendi bütçesi tatlım oyüzden dahada yorum yapmaya gerek yok bence bu konuda
sizin için olmayabilir ama ben öyle hissettimAlaycı mı? Şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten çünkü öyle bi amacım yoktu ve üslubumun da alakası yoktu alaycılıkla. Kazıklanmış hissi yaşamanıza gerek yok çünkü almamışsınız daha, küçük tüyolar paylaşmakta da sakınca görmüyorum sonuçta esnaflar evliliği fırsat olarak görüp olduğundan fazla fiyat söyleyebiliyorlar. Demek ki yeterince samimi olmadan samimi konuşmam yanlış anlaşılmış. Gerilmeye gerek yok. Kırılmaya üzülmeye de gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?