• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Mutella Mutella canım takılar alındıysa sana sormam en mantıklısı :)
Ben pek takı işinden anlamam nişanda da sen beğen demişlerdi ölesine beğendim. Meğer beğendiğim trabzon bilezikmiş :)) Şimdi onları takınca düz olduğu için üst üste biniyor. Düğün dışında o bilezikleri takmayacağım ama üst üste gelmesi hiç hoşuma gitmiyor.. Düğün de de aynısından alırız dediler bende birley dememiştim. Şimdi bende onları değiştirsem dügünde de bundan alın desem ayıp olur mu diye düşünüyorum ama.. altın işinden anlamadığım için zarar eder mi bilmiyorum. Sonra netten bakınca bileziklerin 22 ayar 20 gr. olduğunu öğrendim. Eş değer bilezikle değiştiriyor mu kuyumcular yoksa üzerine para istiyorlar mı? Üst üste binmeyecek bilezik nasıl olmalı fikriniz var mı kızlar??

aslında en güzeli taktıkları ve takacakları bilezikleri bozdurup tek 1 adet kalınca kelepçe türü birşey yaptırmak benim arkadaşım öyle yaptı şık kalınca bir bilezik aldı hepsini bozdurup hem şıngır çıngır gezmene gerek kalmaz diyor bende sevmiorm kolumda öyle gezmeyi 1 tane olsun tam olsun

Biz ınox tercih ettik canım gri yani fırın belki siyahlı grili olur ama ocak kısmı kesinlikle ınox tercih edeceğim:oops:

Aynı bizim gibi sadece ev için düşündüğümden ne alırsa alsınlar çok dikkat etmiyorum sadece işçiliği az olan makine bileziği olsun yeterli bozdururken zarar etmeyelim:KK53:Annemler burma takacaklar biraz zararlı ama onlara da karışmadım yani :KK16:
canım bende ınox tercih edicem kesinlikle
ben hatta set aldırmayıp onun yerinede bilezik mi aldırsam diye düşünüyorum nasılsa setide takmam bilezik olursa satarken zarar etmemiş olurum
Ben de normalde takmam ama gezmeye giderken falan çok seviyorum, gelin moduna sokuyor insanı. :KK53:
Her ortama uyum sağlamak lazım:KK56:
Beğendiğin modelle değiştir bence.
doğru diyosun canım ben bi düşüneyim bunu

iyiym canım sen nasılsın? ismimi değişirdim ya çok belli oluyor diye gerçi olan olmuştr artık ama neyse :)
benim hem isim hem soyisim belli oluyodu profil resmimdede nişan tepsim vardı her türlü belli oluyodum yani :KK45: dışardan giren insanlarda okuyabiliyo sonuçta canım iyi yaptık değiştirmekle Hoppa

iyiym canım sen nasılsın? ismimi değişirdim ya çok belli oluyor diye gerçi olan olmuştr artık ama neyse :)
Evet canım öyle olmuş ben fark etmedim kusura bakma. İyiyim ben de sabahtan beri beynimdeki göz yaşartan baş ağrısı dışında :KK53:
Direniyorum, hatta çeyiz topiği açıyorum şu an :oops:

canım nasıl üst üste biniyo kafam karıştı :KK64: resmi varmı bileziğin ?
bence içine sinmediyse söyle yada ondan önce bi kuyumcuyla konuş arada fark oluyo mu diye bi sor fark oluyosa bence değişirme sürekli takmicaksan tabi
birikim içinse zarar etmeyin hiç

canım kenarları hafif yuvarlak olsa üstü üste binmez kolda.
Kolumda resmi yok :(

Eklentiler

• Aadsız.png
    Aadsız.png
    121,6 KB · Görüntüleme: 68
canım bende ınox tercih edicem kesinlikle
ben hatta set aldırmayıp onun yerinede bilezik mi aldırsam diye düşünüyorum nasılsa setide takmam bilezik olursa satarken zarar etmemiş olurum
doğru diyosun canım ben bi düşüneyim bunu
Canım ben set istemiyorum mesela onun yerine beşi bir yerde dedik çünkü bozdururken zarar etmesin istiyoruz takmayacağım ev için sonuçta mesela yine aynı tutarlarda olacaksa olsun bilezik az olsun farketmez dedik çünkü setler yarı yarıya zarar bozduramazsın da gerek yok bizim amacımız yatırımlık:cool:

aslında en güzeli taktıkları ve takacakları bilezikleri bozdurup tek 1 adet kalınca kelepçe türü birşey yaptırmak benim arkadaşım öyle yaptı şık kalınca bir bilezik aldı hepsini bozdurup hem şıngır çıngır gezmene gerek kalmaz diyor bende sevmiorm kolumda öyle gezmeyi 1 tane olsun tam olsun

evet canım ama ben öle takıp gezemem :)
yani altın bana çok uzak sadece kolye takıyorum :)

toz-pembe toz-pembe set ve bilezik konusunu bende düşündüm canım.
Bilezikler yatırım amaçlı ama set özel günlerde kullanılır. Yani ben bilezik takmam ama düğünlerde vs. seti takarım.
Set olarakta trabzonu beğeniyorumm :) Trabzon alırlarsa ok alamazlarsa bilezik aldırıcam

canım kenarları hafif yuvarlak olsa üstü üste binmez kolda.
Kolumda resmi yok :KK43:

evet canım ama ben öle takıp gezemem :)
yani altın bana çok uzak sadece kolye takıyorum :)

toz-pembe toz-pembe set ve bilezik konusunu bende düşündüm canım.
Bilezikler yatırım amaçlı ama set özel günlerde kullanılır. Yani ben bilezik takmam ama düğünlerde vs. seti takarım.
Set olarakta trabzonu beğeniyorumm :) Trabzon alırlarsa ok alamazlarsa bilezik aldırıcam
canım dediğin gibi hafif ortası bombeli olsa üst üste gelmez
bence değiştir fiyat farkı olmaz dedi burdaki arkadaşlar bi kuyumcuya sorcam bende fiyat farkı olmazda hepsini aynı model yapcam
trabzon setlerde çok pahalı canım ya komşumuzda bilekliği vardı her taktığında bi teli kopuyodu sürekli yaptırıyodu en sonunda sattı çok gösterişli oluyo gerçekten pahalı bide gerçi bizimkiler alsa hayır demem genede :cool:

canım dediğin gibi hafif ortası bombeli olsa üst üste gelmez
bence değiştir fiyat farkı olmaz dedi burdaki arkadaşlar bi kuyumcuya sorcam bende fiyat farkı olmazda hepsini aynı model yapcam
trabzon setlerde çok pahalı canım ya komşumuzda bilekliği vardı her taktığında bi teli kopuyodu sürekli yaptırıyodu en sonunda sattı çok gösterişli oluyo gerçekten pahalı bide gerçi bizimkiler alsa hayır demem genede :cool:

Bende bir sorayım canım.. Aynı gramda kenarları bombeli olan bir şey bakayım.
Daha öncede duydum koptuğunu. Gerçekten çok güzel duruyorlar.
İleride bozdurmayı düşünmüyorsan alırlarsa bence de ses çıkartma, bende öyle yapacağım :)

Kızlar bide kınada nişandan kalma takılarımı takacak mıyız, yada düğünde takmamız gerek mi eskileri de?
Hiç bir fikrim yok..

Canım ben set istemiyorum mesela onun yerine beşi bir yerde dedik çünkü bozdururken zarar etmesin istiyoruz takmayacağım ev için sonuçta mesela yine aynı tutarlarda olacaksa olsun bilezik az olsun farketmez dedik çünkü setler yarı yarıya zarar bozduramazsın da gerek yok bizim amacımız yatırımlık:cool:
setlerde satarken baya zarar ediliyomuş ya ben genede gittiğimizde bi set beğenicem fiyatını sorucam mesela 5 bin tuttu diyelim onun yerine 2 bilezik alalım dicem zaten nişanda taşlı kaburga model kelepçe taktılar boynuma ince zarif bi kolye alırız düğün için boş kalmamış olur böyle daha mantıklı geliyo bana

İleride bozdurmayı düşünmüyorsan alırlarsa bence de ses çıkartma, bende öyle yapacağım :)

Kızlar bide kınada nişandan kalma takılarımı takacak mıyız, yada düğünde takmamız gerek mi eskileri de?
Hiç bir fikrim yok..
thumb.jpg

canım bu kayınvalidemin bana aldığı ilk bileziğin modeli seninkinede benziyo ama kenarları daha bombeli duruyo buda 23 gram bunda üst üste binmez diye düşünüyorum

ben takılır diye biliyorum canım hem daha kalabalık duruyo biraz gösteriş için takılıyo aslında bende takıcam oyüzden

Hiç bir fikrim yok..

hiçç düşünmedim bende bu konuyu

Eki Görüntüle 1402176
canım bu kayınvalidemin bana aldığı ilk bileziğin modeli seninkinede benziyo ama kenarları daha bombeli duruyo buda 23 gram bunda üst üste binmez diye düşünüyorum

ben takılır diye biliyorum canım hem daha kalabalık duruyo biraz gösteriş için takılıyo aslında bende takıcam oyüzden

Çok güzel canım güle güle kullan.
Evet sade ve hafif bombeli modellere bakacağım en kısa zamanda.
Birde düğünde 5 i 1 yerdeler de güzel duruyor.

Çok güzel canım güle güle kullan.
Evet sade ve hafif bombeli modellere bakacağım en kısa zamanda.
Birde düğünde 5 i 1 yerdeler de güzel duruyor.
aslında set yerine 5 i 1 yerde olabilir nehirnil111 nehirnil111 arkadaşımda söyleyince oda kafama yattı satarken zararda edilmiyomuş görünüş olarakra çok hoş oluyo

setlerde satarken baya zarar ediliyomuş ya ben genede gittiğimizde bi set beğenicem fiyatını sorucam mesela 5 bin tuttu diyelim onun yerine 2 bilezik alalım dicem zaten nişanda taşlı kaburga model kelepçe taktılar boynuma ince zarif bi kolye alırız düğün için boş kalmamış olur böyle daha mantıklı geliyo bana

aslında set yerine 5 i 1 yerde olabilir nehirnil111 nehirnil111 arkadaşımda söyleyince oda kafama yattı satarken zararda edilmiyomuş görünüş olarakra çok hoş oluyo

Düşün derim beşi bir yerdeyi canım çokta güzel duruyor esas gelin gibi :KK70:bende zaten foto çekiminde görünsün diye kibar birşey takıcam set olarak :oops:

Back