2015 Haziran Gelinleri

ya canım sen hızlısın baya stres yapmana gerek yok ben daha hiç bişey yapmadım sadece düğün yerimiz tutuldu
ben nasıl yetiştircem asıl yaa burdaki yorumları okuyunca çok geç kalmış hissettim kendimi

bende bazen geç kaldığımızı düşünüp panikliyorum ama düşünce aslında geç kalmış değiliz.

En önemlisi düğün yerini ayarlamak, zaten sonra nikah tarihi alınıyor.
Düğüne 2 - 3 ay kala gelinlik provaları başlar o arada evler tutulur eşyalar alınır. (Bu arada eşya bakmaya başladım, beğenemiyorummm :) )

diye düşünüyorum ama çok mu rahatım ?

valla canım ben daha bişey bakmaya bile başlamadım ya asıl ben rahatmışım burdaki yorumları görünce panik oldum resmen

oooo güle güle huzurla kullan canım senin evin baya eğlenceli olacak sanırım :)

ayy bende haziran gelini olcam allah nasip ederse kızlar haziran 14 te Antalya da
Antalya dan başka kimler varr ?????

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...

Benim paniğim herkese yayıldı galiba Tamam kızlar sakin olun hazirana çok var ama çok fazla da sakinliğe yer yok, kıpırdanın biraz çünkü çooooooookkkkkk işimiz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

Benim paniğim herkese yayıldı galiba Tamam kızlar sakin olun hazirana çok var ama çok fazla da sakinliğe yer yok, kıpırdanın biraz çünkü çooooooookkkkkk işimiz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr

Cnım ben bugun çok rahatım, sanırım cuma'dan kaynaklı..
hafta sonu çeyizlerimi dökücem ortaya ne var ne yok bir bakayım eksik listesi çıkarayım hafta başı paniklemeye başşlarım :))

Öyle umuyorum canım :)

Kızlar bu arada ne iş yapıyorsunuz yada çalışıyor musunuz?

ben çalışıyorum canım ithalat uzmanıyım ve sadece pazar günü tatil olduğu için çok sıkışacağım gibi gözüküyor.
sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?

Öyle umuyorum canım :)

Kızlar bu arada ne iş yapıyorsunuz yada çalışıyor musunuz?

ben özel bir şirkette çalışıyorum satınalma bölümünde bu yüzden birşeyler almayı çoookkk sewiormm :) sen?

yaa ben normalde aşırı ötesi panik bir insanımdır hatta nişanlım bu huyumu hiçç sevmez ama şu an hiç birşey yapmıorm plan bile yapmıyorm ahh ahh ortada ev olaydı şimdiden içinden çıkmaz hergün bir eşya yerleştirirdim de işte belirsizlikten ötürü elim bişeye gitmior

ben çalışıyorum canım ithalat uzmanıyım ve sadece pazar günü tatil olduğu için çok sıkışacağım gibi gözüküyor.
sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?

canım sonunda imzaları görebiliyorum bir yerden kapatmışım zamanında bende yaptım sonuna kadar geldim ama profilimizde bir yere birşeyi yapıştırıyorduk neydi o

canım sonunda imzaları görebiliyorum bir yerden kapatmışım zamanında bende yaptım sonuna kadar geldim ama profilimizde bir yere birşeyi yapıştırıyorduk neydi o

canım dün tarif ederken ben de değiştireyim dedim ama bi baktım o linkin yapıştırılacağı sayfa site yenilemesinden dolayı durdurulmuş. dün verdiğim linkte nereye yapıştırılacağı yazıyordu linki tekrar atıyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.124346/

evet site yenilemesi falan dedi de demek herkeste bu şekilde çıkmış bnde mi sorun var dedim :) kısmet değilmiş artıkın ne yapalım :) aYYY bugün bitsede uyusak bi düğünümüze 1 gün daha yaklaşsak.

kızzzlaaaarrrr facebook , instagram hesaplarınız falan var mı? varsa isimlerinizi bana özelden mesaj atsanıza ekleyelim birbirimizi

Bende çok rahatım oh sadece salonlar tutuldu bide klasik çeyiz alıyom ufaktan ufaktan bu aralar balayına odaklandım takıldım bulamıyorum. bulduğum yerler burası iyiymiş diyorum hop yorumlar felaket herkesin beğendiği oteller çok pahalı siz neler yaptınız ortalama bütçem 2000 falan.

şafak 176

sizin kaç kızlar

M MinikPapatyacik Bende balayı bakıyorum ama yok yok yok

Martle canım sen kızları ekle ben senden bulur eklerimm :))

Bu arada bende çalışıyorum çook bilindik bi e- ticaret sitesinde takım lideriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…