How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 Haziran Gelinleri

ne güzel bulmuşsun otelini keşke bende ayarlıyabilsem

canım o kadar kafa yordumki ona bak buna bak artık rüyamda otel falan görmeye başlamıştım sonunda düşündüm ki ne kadar düşünsen o kdr canını sıkıyorsun eşinle nerde olursan ol güzel geçecektir.

kızlar balayı için uygun bi yer arıyorsanız antalya kemer tarafında olimpos a bi bakın derim hem yeşillik içinde hem denizi çok temiz tarihi eserlerle iç içe ağaç evlerde kalıyosunuz fiyat olarakta uygun günlük 80 lira 100 lira falan şahsen ben sevmiyorum otelleri doğayla iç içe olmak daha güzel bence

kızlar balayı için uygun bi yer arıyorsanız antalya kemer tarafında olimpos a bi bakın derim hem yeşillik içinde hem denizi çok temiz tarihi eserlerle iç içe ağaç evlerde kalıyosunuz fiyat olarakta uygun günlük 80 lira 100 lira falan şahsen ben sevmiyorum otelleri doğayla iç içe olmak daha güzel bence
olimpos çok güzel ama bence normal bir tatil için seçilmeli balayında agaç kulubeler hoş değil kesinlikle. tabi herkesin tatil ve herkesin balayı tatil anlayısşı değişiklik gösterir

Kızlarrr ekledim ekledim. Işten çıktım servisteyim yeni bakabildim buraya :) doğru kişiyi eklediniz :)
bal-arisi bal-arisi düğüne kadar sacinin aynisini yaptirmam lazım bayildimmm tatlim. Bi kuafore gittim sacimi sacma sapan bir renk yaptiiiii.

Canımm ben o saçı 11 saatte yaptırdımm :)
Bende çook seviyorum, çevirip renk soranlar bile var.
Sen istanbuldamıydın kuaför adı verebilirimm :)

olimpos çok güzel ama bence normal bir tatil için seçilmeli balayında agaç kulubeler hoş değil kesinlikle. tabi herkesin tatil ve herkesin balayı tatil anlayısşı değişiklik gösterir
babam otelde personel servislerinin müdürlüğünü ve saha sorumluluğunu yapıyo halam otelde şef oyuzden normal tatil için otellere gittim bide antalya gibi bi şehirde yaşıyorum sanırım bende bıkkınlık oldu öyle mekanlar :KK47: nişanlımda bende daha sakin ve doğa içinde yerleri seviyoruz benim gibi düşünenler olabilir diye yazdım Hoppa

Canımm ben o saçı 11 saatte yaptırdımm :)
Bende çook seviyorum, çevirip renk soranlar bile var.
Sen istanbuldamıydın kuaför adı verebilirimm :)
Evet canim istanbuldayim. Valla harika olur ve umarım tesettur kısmı vardır çünkü bulamıyorum hem güzel yapip hem tesettur kismi olan yer:KK12:

Evet canim istanbuldayim. Valla harika olur ve umarım tesettur kısmı vardır çünkü bulamıyorum hem güzel yapip hem tesettur kismi olan yer:KK12:

maalesef tesettür kısmı yok ve çalışanların hepsi erkek :(

Toprak Şeker canım, ben hep oraya gidiyorum, nişan saç ve makyajımı da orada yaptırdım..
Sen düğünde saçını açacak mısın?

kızlar gelinlik işini nasıl yapcaksınız? ne zaman bakmaya gidiceksiniz? yanınızda kimleri götürürsünüz ? ve nişanlınıza düğünden önce göstericek misiniz ?

kızlar gelinlik işini nasıl yapcaksınız? ne zaman bakmaya gidiceksiniz? yanınızda kimleri götürürsünüz ? ve nişanlınıza düğünden önce göstericek misiniz ?

Canım benim kafamda modelim var, annemle giderim nişanlıma da gösterir miyim bilemedim :)
Şubatta bakmaya başlarım Marttada diktirmeye diye düşünüyorum..

maalesef tesettür kısmı yok ve çalışanların hepsi erkek :KK43:

Toprak Şeker canım, ben hep oraya gidiyorum, nişan saç ve makyajımı da orada yaptırdım..
Sen düğünde saçını açacak mısın?

Offf yine ayni durumla karşılaştım. Neden su ombreyi güzel yapan bayan kuaför yok ki :(
Düğünde açık olmucam canim kinada olucam bi de hoşuma gidiyor nisanlima da sürpriz olur :)) düğün hediyesi ;)

Canım benim kafamda modelim var, annemle giderim nişanlıma da gösterir miyim bilemedim :)

Kızlar ben bu haftasonu baktım gelinlikcilere. Yılbaşında fiyatlar artacakmis. Özel dikim yaptiricam. Dikimlerini beğendiğim bir gelinlikci vardi gittiğimde de beni tatmin etti konusmalari. Bu pazar kapora vericez inşaallah nisan gibi de dikime başlanacak:KK8:

aynen yaa bende şubat gibi bakarım diye düşündüm
valla bende kararsızım ama göstermek istemiyorum ya o gün kuaförden almaya geldiğinde görsün saçımla makyajımla :KK68: büyüsü bozulmasın istiyorum

babam otelde personel servislerinin müdürlüğünü ve saha sorumluluğunu yapıyo halam otelde şef oyuzden normal tatil için otellere gittim bide antalya gibi bi şehirde yaşıyorum sanırım bende bıkkınlık oldu öyle mekanlar :KK47: nişanlımda bende daha sakin ve doğa içinde yerleri seviyoruz benim gibi düşünenler olabilir diye yazdım Hoppa
peki bıktığın o otellerden yardım etsen mesela güzel plajlar hangileridir :KK23:

Kızlar ben bu haftasonu baktım gelinlikcilere. Yılbaşında fiyatlar artacakmis. Özel dikim yaptiricam. Dikimlerini beğendiğim bir gelinlikci vardi gittiğimde de beni tatmin etti konusmalari. Bu pazar kapora vericez inşaallah nisan gibi de dikime başlanacak:KK8:
hadii yaa fiyatlar artıcaksa şimdiden bakmak iyi olur aslın bilemedim şimdi

Back