- 10 Ekim 2012
- 159
- 30
- 73
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Forum ayarlarından imza alanlarını gör kısmını açman gerekiyo sanırım ve evet sanırım kaldırılmışee ben kimsede imza göremiyorum eskiden bu imzalar vardı ama sonra kalktı diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forum ayarlarından imza alanlarını gör kısmını açman gerekiyo sanırım ve evet sanırım kaldırılmışee ben kimsede imza göremiyorum eskiden bu imzalar vardı ama sonra kalktı diye biliyorum
canım çıkış müziği can atilla - rumeli hisarını tavsiye ederim bzim çıkış şarkımız oydu halen dinlerken tüylerim diken diken olur. ilk dans şarkımız özdemir erdoğan pervaneydi. pasta müziğini biz seçmedik salon kafasına göre dımtıslı birşey çaldı ama güzeldi o da pastayı beklerlek oynamıştık :)
Çeyiz topiğin var mı senin, görmek isterizKızlar çeyiz için mudo dan bir kaç şey almıştım.
Bugün geldiler o kadar güzeller kiii :) Mutlaka modunun online sitesini ziyaret edin 3 al 2 öde indirimleri var
Çeyiz topiğin var mı senin, görmek isteriz
Kızlar çeyiz için mudo dan bir kaç şey almıştım.
Bugün geldiler o kadar güzeller kiii :) Mutlaka modunun online sitesini ziyaret edin 3 al 2 öde indirimleri var
ne aldın ne aldıınnn??
Çok güzelll şelerrr :)
Akşam paylaşıcam heyecanlan birazzz :))
hemen bakmak lazıııımCanım çok istediğim bi top şekerlik vardı onu aldım, hayvan figürlü kahve fincaları var fil maymun onlardan aldım, kedili ferforje setler vardı kaşıklığını almıştım digerleri tükenmişti stokta görünce havlulugunu, kupa askılığınıda alıverdim hemen :)
bendee aynı güünnGün adaşım
bende 14 Haziran kızlarr
14 Haziran gelini çok 2015 tee hayırlı olsun canım hangi şehirdesin