How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Gelinleri

canım kına için ben yeri de organizasyon şirketini de tuttum. benim kınamda da 3 tane bayan dansçı eşlik edecek kına boyunca. özellikle mekana girerken falan çok güzel gözüküyor :KK68:
sana da öneririm. bir sürü video izledim çok hoşuma gitti

yaa ne güzel hayırlı olsun bizim buralarda böyle organizayon işi zor olur çok ekstra ücret istiyorlar. sen ne kadar anlaştın?

yaa ne güzel hayırlı olsun bizim buralarda böyle organizayon işi zor olur çok ekstra ücret istiyorlar. sen ne kadar anlaştın?
canım ben mekan + organizasyon için 1700e anlaştım.
paket içeriği şu şekilde

• PAKETİMİZ 120 KİŞİYİ KAPSAR,
  • 3 KİŞİLİK BAYAN KINA EKİBİ
  • KINA TAHTI VE ŞARK KÖŞESİ
  • MASA – SANDALYE SÜSLEMESİ
  • GELİN HANIM’A KAFTAN/BİNDALLI
  • HOŞGELDİN KARŞILAMASI VE LOKUM İKRAMI
  • TATLI VE TUZLU KURU PASTA
  • ÖZEL TASARIM KINA TEPSİSİ VE SEPETİ
  • GELİN İÇİN YÜZ ÖRTÜSÜ ve EL GÜLÜ
  • GELİN HANIM’IN ARKADAŞLARINA KAFTANLAR (5 ADET)
  • YAŞ KINA, EL GÜLÜ, EL MUMU , KINA TAÇLARI
  • MEŞRUBAT ÇEŞİTLERİ VE SU
  • MÜZİK SİSTEMİ VE DJ HİZMETİ

canım ben mekan + organizasyon için 1700e anlaştım.
paket içeriği şu şekilde

• PAKETİMİZ 120 KİŞİYİ KAPSAR,
  • 3 KİŞİLİK BAYAN KINA EKİBİ
  • KINA TAHTI VE ŞARK KÖŞESİ
  • MASA – SANDALYE SÜSLEMESİ
  • GELİN HANIM’A KAFTAN/BİNDALLI
  • HOŞGELDİN KARŞILAMASI VE LOKUM İKRAMI
  • TATLI VE TUZLU KURU PASTA
  • ÖZEL TASARIM KINA TEPSİSİ VE SEPETİ
  • GELİN İÇİN YÜZ ÖRTÜSÜ ve EL GÜLÜ
  • GELİN HANIM’IN ARKADAŞLARINA KAFTANLAR (5 ADET)
  • YAŞ KINA, EL GÜLÜ, EL MUMU , KINA TAÇLARI
  • MEŞRUBAT ÇEŞİTLERİ VE SU
  • MÜZİK SİSTEMİ VE DJ HİZMETİ

ayyy çok iyiymiş yaaa süper hayırlı olsun vallahi burada yapılan yerlerde herşeyi kendi ayarlıyorsun sadece mekanı tutuyorsun diğer laftan vs. hepsi kendin :(

Martle Martle betuya betuya lugavi lugavi
Evet kına organizasyonu o şekilde :)
Canım kına nerede olacak? Yorumlarında İçerenköy de oturduğunu yazmışsın.
Fiyat olarak organizasyon ekibi + mekan mı ?
Ben bir yerle konuştum 2014 fiyatı olarak 900 TL verdiler.
Kınada dağıtmak için küçük hediyeler düşünüyor musunuz?

Kızlar biz şuan sadece beyaz eşyaların tamamını aldık ve ödemeyi yaptık, ama eşyaları aldığımız yerde bırakmadık nişanlımın ailesinin evine götürdük, doğrusu korktuk biraz :) piyasa kötü mağaza kapatıp giderse ödemenin tamamını yaptığımız için sıkıntıya düşeriz diye düşünerek işimizi garantiye aldık :)
Aldığımız yer o zamana kadar üst modeli çıkarsa ücretsiz onlarla değiştireceğini söylemişti ama 6 ayda ne yeni modeli çıkacak diye düşündük bizde :) Onun dışında düğün yerini ayarlayıp kapora verdik, sıra o güne nikah tarihi almakta en kısa sürede tarihi alacağız.

Sonrası.. Eşya bakmaya başladım. Kirada oturacağımız için evi tutmadan eşya almak istemiyorum.
Hem salon hemde akşamları rahatça oturmak için küçük oturma odası yapacağım.
Hem oturma odası hemde çalışma odası gibi bişeyler :)

Çeyizimde ufak tefek eksiklerim var. Hepsini toplasam 500 TL tutmaz ama düşününce içim sıkılıyor :(

Bu arada kızlar 4 mevsim set alan var mı? Gerekir mi, kullanışlı mı acaba..

Kızlar biz şuan sadece beyaz eşyaların tamamını aldık ve ödemeyi yaptık, ama eşyaları aldığımız yerde bırakmadık nişanlımın ailesinin evine götürdük, doğrusu korktuk biraz :) piyasa kötü mağaza kapatıp giderse ödemenin tamamını yaptığımız için sıkıntıya düşeriz diye düşünerek işimizi garantiye aldık :)
Aldığımız yer o zamana kadar üst modeli çıkarsa ücretsiz onlarla değiştireceğini söylemişti ama 6 ayda ne yeni modeli çıkacak diye düşündük bizde :) Onun dışında düğün yerini ayarlayıp kapora verdik, sıra o güne nikah tarihi almakta en kısa sürede tarihi alacağız.

Sonrası.. Eşya bakmaya başladım. Kirada oturacağımız için evi tutmadan eşya almak istemiyorum.

Çeyizimde ufak tefek eksiklerim var. Hepsini toplasam 500 TL tutmaz ama düşününce içim sıkılıyor :KK43:

Kınada dagıtmak için hediyeler düşünüyorum.. Nişanımda kendim yapıp dagıtmışdım,çok begenilmişdi.... Kınadada birşeyler yapmayı düşünüyorum.... Dört mevsim set almadım ama annem kullanıyor memnun.... Pike takımım felan çok yoksa bende alırdım.....

Kınada dagıtmak için hediyeler düşünüyorum.. Nişanımda kendim yapıp dagıtmışdım,çok begenilmişdi.... Kınadada birşeyler yapmayı düşünüyorum.... Dört mevsim set almadım ama annem kullanıyor memnun.... Pike takımım felan çok yoksa bende alırdım.....

bende nişanımda kendim ayna süsleyip dağıtmıştım, kınada daha farklı birşeyler yapmak istiyorum, sen ne yapacaksın :)
Bende çok nevresim pike takımı aldım heveslenip, şimdi çok pişmanım. Okadar şeyi nereye sığdıracağım. ÖZenip ufak tefek şeylerde çok alıyorum. Evlendikten sonra inşallah yer sıkıntısı yaşamayız.

bende nişanımda kendim ayna süsleyip dağıtmıştım, kınada daha farklı birşeyler yapmak istiyorum, sen ne yapacaksın :)
Bende çok nevresim pike takımı aldım heveslenip, şimdi çok pişmanım. Okadar şeyi nereye sığdıracağım. ÖZenip ufak tefek şeylerde çok alıyorum. Evlendikten sonra inşallah yer sıkıntısı yaşamayız.
Keçeden bir magnet gördüm veya kokulu taş yapıp süslüyorlar evde yapımını öğrendim net de kolay duruyor ikisi arasında kararsız kaldım... Daha araştırma evresindeyim degişik birşeyler bulabilirsem....

canım kına için ben yeri de organizasyon şirketini de tuttum. benim kınamda da 3 tane bayan dansçı eşlik edecek kına boyunca. özellikle mekana girerken falan çok güzel gözüküyor :KK68:
sana da öneririm. bir sürü video izledim çok hoşuma gitti
Canım, bu imza alanındaki evlilik takvimini nasıl yaptınız. Ben de görüp heveslendim ama yapamıyorum. :KK43: Yardımcı olursan sevinirim

ayyy çok iyiymiş yaaa süper hayırlı olsun vallahi burada yapılan yerlerde herşeyi kendi ayarlıyorsun sadece mekanı tutuyorsun diğer laftan vs. hepsi kendin :KK43:

organizasyon şirketi büyük rahatlık olacak inşaallah. canım sıkma canını bu organizasyon şirketleri her şehirde yapıyorlar bunları. sadece 200 tl fark veriyorsun. güzel bir şey yapmak istiyorsan da değer bence.

Çeyizimde ufak tefek eksiklerim var. Hepsini toplasam 500 TL tutmaz ama düşününce içim sıkılıyor :KK43:

canım ben evet içerenköy'de oturuyorum. kına yerim yeditepe ünversitesi karşısında Terrace 7. iki katlı bir yer. kadınlara özel olacak. üst katta da erkekler çay kahve içecekler
900 TL çok iyiymiş kazıklandım mı ben o_O:KK48:

Canım, bu imza alanındaki evlilik takvimini nasıl yaptınız. Ben de görüp heveslendim ama yapamıyorum. :KK43: Yardımcı olursan sevinirim

canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.124346/
bu linkten bakabilirsin orada yazan linke tıklayıp yaptım ben de :KK37:

organizasyon şirketi büyük rahatlık olacak inşaallah. canım sıkma canını bu organizasyon şirketleri her şehirde yapıyorlar bunları. sadece 200 tl fark veriyorsun. güzel bir şey yapmak istiyorsan da değer bence.

canım ben evet içerenköy'de oturuyorum. kına yerim yeditepe ünversitesi karşısında Terrace 7. iki katlı bir yer. kadınlara özel olacak. üst katta da erkekler çay kahve içecekler
900 TL çok iyiymiş kazıklandım mı ben o_O:KK48:

canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.124346/
bu linkten bakabilirsin orada yazan linke tıklayıp yaptım ben de :KK37:

lugavi lugavi organizasyon şirketine mi veriyorsun o parayı yoksa kına yapacağın yerin ücreti de için demi?

Martle Martle seni takip etmeye başladımm :))

evet evet gördüm canımbende seni takip ediyorum maşallah çok güzelmişsin :)

4 mevsim bende daha yeni aldım canım Karaca Home'dan kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etti hatta kayınvalidemde kullanıyormuş o da memnunmuş :) beyaz eşyaları sanırım bizde bakmaya başlayacağız önümüdeki ay ya

evet evet gördüm canımbende seni takip ediyorum maşallah çok güzelmişsin :)

4 mevsim bende daha yeni aldım canım Karaca Home'dan kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etti hatta kayınvalidemde kullanıyormuş o da memnunmuş :) beyaz eşyaları sanırım bizde bakmaya başlayacağız önümüdeki ay ya

canımm teşekkür ederim sende öylee :))

bakıyorum bende hemenn.. ben düz bembeyaz olsun istiyorum desensiz nerde bulabilirim fikri olan var mı?

beyaz eşya al canım, ama eğer kirada oturacaksan ve oturacağın yer yeni daire olacaksa çoğunda davlumbaz var, o yüzden davlumbaz alma

canımm teşekkür ederim sende öylee :))

bakıyorum bende hemenn.. ben düz bembeyaz olsun istiyorum desensiz nerde bulabilirim fikri olan var mı?

beyaz eşya al canım, ama eğer kirada oturacaksan ve oturacağın yer yeni daire olacaksa çoğunda davlumbaz var, o yüzden davlumbaz alma

aynen canım çünkü toplu almk istiyoruz e yeni evlerdede dediğin gibi ankastre setler falan oluyor genelde bakalım işte o yüzden bilemedik

lugavi lugavi mekan ücreti dahilse uygun fiyata anlaşmışsın, mekanı onlar mı önerdiler.
bana şirket ismi verebilir misin bende bi fiyat alayım ?

@Gokche8605 hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz en az stresle atlatırız herşeyii

lugavi lugavi mekan ücreti dahilse uygun fiyata anlaşmışsın, mekanı onlar mı önerdiler.
bana şirket ismi verebilir misin bende bi fiyat alayım ?

canım mekan kendi mekanları olduğu için fiyat uygun oldu. normalde 1000 TL'ye kiralıyorlar, ben organizasyonla beraber alıyorum diye 1700'e hepsini hallettik. bir de ben 10 ay önceden tuttum günümü kapmasınlar diye :KK49:

iklim kına organizasyon benim anlaştığım firma. Cihat Bey var onunla görüşebilirsin:KK66:

Back