How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Gelinleri

Düğün salonunu tuttuk. Büyük parça eşyalarımızı aldık (geriye ıvır zıvır ufak tefek şeyler kaldı)
Başka hiç birşey yapmadım henüz :KK17: Boş kaldığımda müzikleri falan ayarlamaya çalışıyorum. Bugün gelinlik bakmaya çıkıcaz. Hafta sonu kuaför randevumu ayarlayıp kapora bırakmaya gidicem. (Aklınızda olsun 1 Ocak'tan itibaren fiyatlar baya değişiyomuş) Normalde çok detaycı ve planlı olmama rağmen bu kez çok dağınık gidiyo herşey sanki. Çalışmaktan vakit bulamıyorum çoğu şeye. Kafam allak bullak. Çalışıyorum ama kafamda bi dünyaaa soru işareti var. Bi bakıosun internetten gelinlik modeli bakıyorum, bi bakıosun ev dekorasyonuna atlamışım, bi bakıosun davetiyelere dalıyorum. Napıcamı şaşırdım. Aslında bende ay ay liste yapmak istiyorum bal-arisi bal-arisi ama nerden ve nasıl başlamalıyım bilemedim o_Oo_O

Kına için ayrıca bi yer tutturmuycam ben. Evde ufak bi organizasyon yapalım diyorum. bal-arisi bal-arisi söylediğin tarzda bi kınaya hiç gitmedim ama merak ettim şimdi nasıl bişeymiş o ??

ya canım sen hızlısın baya stres yapmana gerek yok ben daha hiç bişey yapmadım sadece düğün yerimiz tutuldu
ben nasıl yetiştircem asıl yaa burdaki yorumları okuyunca çok geç kalmış hissettim kendimi :KK17:

ya canım sen hızlısın baya stres yapmana gerek yok ben daha hiç bişey yapmadım sadece düğün yerimiz tutuldu
ben nasıl yetiştircem asıl yaa burdaki yorumları okuyunca çok geç kalmış hissettim kendimi :KK17:

bende bazen geç kaldığımızı düşünüp panikliyorum ama düşünce aslında geç kalmış değiliz.

En önemlisi düğün yerini ayarlamak, zaten sonra nikah tarihi alınıyor.
Düğüne 2 - 3 ay kala gelinlik provaları başlar o arada evler tutulur eşyalar alınır. (Bu arada eşya bakmaya başladım, beğenemiyorummm :) )

diye düşünüyorum ama çok mu rahatım ?

bende bazen geç kaldığımızı düşünüp panikliyorum ama düşünce aslında geç kalmış değiliz.

En önemlisi düğün yerini ayarlamak, zaten sonra nikah tarihi alınıyor.
Düğüne 2 - 3 ay kala gelinlik provaları başlar o arada evler tutulur eşyalar alınır. (Bu arada eşya bakmaya başladım, beğenemiyorummm :) )

diye düşünüyorum ama çok mu rahatım ?

valla canım ben daha bişey bakmaya bile başlamadım ya asıl ben rahatmışım burdaki yorumları görünce panik oldum resmen

Canım çok istediğim bi top şekerlik vardı onu aldım, hayvan figürlü kahve fincaları var fil maymun onlardan aldım, kedili ferforje setler vardı kaşıklığını almıştım digerleri tükenmişti stokta görünce havlulugunu, kupa askılığınıda alıverdim hemen :)

oooo güle güle huzurla kullan canım senin evin baya eğlenceli olacak sanırım :)

ayy bende haziran gelini olcam allah nasip ederse kızlar :KK73: haziran 14 te Antalya da :D
Antalya dan başka kimler varr ?????

canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza...

Benim paniğim herkese yayıldı galiba :oops: Tamam kızlar sakin olun hazirana çok var ama çok fazla da sakinliğe yer yok, kıpırdanın biraz çünkü çooooooookkkkkk işimiz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:KK71::KK71::KK71:

Benim paniğim herkese yayıldı galiba :oops: Tamam kızlar sakin olun hazirana çok var ama çok fazla da sakinliğe yer yok, kıpırdanın biraz çünkü çooooooookkkkkk işimiz vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr:KK71::KK71::KK71:

Cnım ben bugun çok rahatım, sanırım cuma'dan kaynaklı..
hafta sonu çeyizlerimi dökücem ortaya ne var ne yok bir bakayım eksik listesi çıkarayım hafta başı paniklemeye başşlarım :))

Öyle umuyorum canım :)

Kızlar bu arada ne iş yapıyorsunuz yada çalışıyor musunuz?

ben çalışıyorum canım ithalat uzmanıyım ve sadece pazar günü tatil olduğu için çok sıkışacağım gibi gözüküyor.
sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?

Öyle umuyorum canım :)

Kızlar bu arada ne iş yapıyorsunuz yada çalışıyor musunuz?

ben özel bir şirkette çalışıyorum satınalma bölümünde bu yüzden birşeyler almayı çoookkk sewiormm :) sen?

yaa ben normalde aşırı ötesi panik bir insanımdır hatta nişanlım bu huyumu hiçç sevmez ama şu an hiç birşey yapmıorm plan bile yapmıyorm ahh ahh ortada ev olaydı şimdiden içinden çıkmaz hergün bir eşya yerleştirirdim de işte belirsizlikten ötürü elim bişeye gitmior :(

ben çalışıyorum canım ithalat uzmanıyım ve sadece pazar günü tatil olduğu için çok sıkışacağım gibi gözüküyor.
sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?

canım sonunda imzaları görebiliyorum bir yerden kapatmışım zamanında bende yaptım sonuna kadar geldim ama profilimizde bir yere birşeyi yapıştırıyorduk neydi o :(

canım sonunda imzaları görebiliyorum bir yerden kapatmışım zamanında bende yaptım sonuna kadar geldim ama profilimizde bir yere birşeyi yapıştırıyorduk neydi o :KK43:

canım dün tarif ederken ben de değiştireyim dedim ama bi baktım o linkin yapıştırılacağı sayfa site yenilemesinden dolayı durdurulmuş. dün verdiğim linkte nereye yapıştırılacağı yazıyordu linki tekrar atıyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.124346/

canım dün tarif ederken ben de değiştireyim dedim ama bi baktım o linkin yapıştırılacağı sayfa site yenilemesinden dolayı durdurulmuş. dün verdiğim linkte nereye yapıştırılacağı yazıyordu linki tekrar atıyorum canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.124346/

evet site yenilemesi falan dedi de demek herkeste bu şekilde çıkmış bnde mi sorun var dedim :) kısmet değilmiş artıkın ne yapalım :) aYYY bugün bitsede uyusak bi düğünümüze 1 gün daha yaklaşsak.

kızzzlaaaarrrr facebook , instagram hesaplarınız falan var mı? varsa isimlerinizi bana özelden mesaj atsanıza ekleyelim birbirimizi

Bende çok rahatım oh sadece salonlar tutuldu bide klasik çeyiz alıyom ufaktan ufaktan bu aralar balayına odaklandım takıldım bulamıyorum. bulduğum yerler burası iyiymiş diyorum hop yorumlar felaket herkesin beğendiği oteller çok pahalı siz neler yaptınız ortalama bütçem 2000 falan. :110:

evet site yenilemesi falan dedi de demek herkeste bu şekilde çıkmış bnde mi sorun var dedim :) kısmet değilmiş artıkın ne yapalım :) aYYY bugün bitsede uyusak bi düğünümüze 1 gün daha yaklaşsak.

şafak 176 :KK42:

sizin kaç kızlar

M MinikPapatyacik Bende balayı bakıyorum ama yok yok yok :(

Martle Martle canım sen kızları ekle ben senden bulur eklerimm :))

Bu arada bende çalışıyorum çook bilindik bi e- ticaret sitesinde takım lideriyim.

Back