- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Gizem_ikra
Düğün salonunu tuttuk. Büyük parça eşyalarımızı aldık (geriye ıvır zıvır ufak tefek şeyler kaldı)
Başka hiç birşey yapmadım henüz Boş kaldığımda müzikleri falan ayarlamaya çalışıyorum. Bugün gelinlik bakmaya çıkıcaz. Hafta sonu kuaför randevumu ayarlayıp kapora bırakmaya gidicem. (Aklınızda olsun 1 Ocak'tan itibaren fiyatlar baya değişiyomuş) Normalde çok detaycı ve planlı olmama rağmen bu kez çok dağınık gidiyo herşey sanki. Çalışmaktan vakit bulamıyorum çoğu şeye. Kafam allak bullak. Çalışıyorum ama kafamda bi dünyaaa soru işareti var. Bi bakıosun internetten gelinlik modeli bakıyorum, bi bakıosun ev dekorasyonuna atlamışım, bi bakıosun davetiyelere dalıyorum. Napıcamı şaşırdım. Aslında bende ay ay liste yapmak istiyorum bal-arisi ama nerden ve nasıl başlamalıyım bilemedim
Kına için ayrıca bi yer tutturmuycam ben. Evde ufak bi organizasyon yapalım diyorum. bal-arisi söylediğin tarzda bi kınaya hiç gitmedim ama merak ettim şimdi nasıl bişeymiş o ??
ya canım sen hızlısın baya stres yapmana gerek yok ben daha hiç bişey yapmadım sadece düğün yerimiz tutuldu
ben nasıl yetiştircem asıl yaa burdaki yorumları okuyunca çok geç kalmış hissettim kendimi