- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 34
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.241
yemek konusunda benim derdim bambaşka nışanlım tereyağı sevmiyo be pilav ve makarnada sıvı yağla yapılmaz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım inşallah biz kendi evlerimizde bu huzuru sağlayabilirizişte orta yolu bulunca huzurlu evlilik devam ediyor diye düşünüyorum. haksız mıyım kızçeler?
seninki onu sevmiyo benimkinin sevmediklerini saymakansa sevdiklerini saymak daha kısa sürer tam cins yani o konuda hergün ne pişirsem diye kara kara düşünücem anlaşılanyemek konusunda benim derdim bambaşka nışanlım tereyağı sevmiyo be pilav ve makarnada sıvı yağla yapılmaz ki
seninki onu sevmiyo benimkinin sevmediklerini saymakansa sevdiklerini saymak daha kısa sürer tam cins yani o konuda hergün ne pişirsem diye kara kara düşünücem anlaşılan
benimkide secmez sağolsun herseyi yer ama sıvı yağlaBi ben rahatım heralde kızlar nişanlım hiç yemek seçmez sağolsun yoksa kara kara düşünürdüm
İyi bari canım o da kolay yine yemek seçmesinden iyi kv ler iyi bakmamış demekki çok seçici değillerbenimkide secmez sağolsun herseyi yer ama sıvı yağla
ben hep dua ederdim yemek konusunda seçici olmasın diye şükür yemeğe bayılan bir nışanlım varİyi bari canım o da kolay yine yemek seçmesinden iyi kv ler iyi bakmamış demekki çok seçici değiller
günaydın canım benimki makarnada yemiyo yaa makarna yemez et yemez çorbalardan sadece mercimek yer sebzelerin hepsini yemez napcam ben bununla bilmiyorum yaaaGünaydın kızlar herkes iyidir inşallah yemek seçme meselesi konuşulmuş nişanlımla sevgiliyken ben hiç yemek ayırt etmem derdi sevinirdim evlerine girip çıkmaya başladım megerse sevdikleri yemekten hangisini yiyeceğini ayırt edemezmiş Tek sevindiğim benim yiyemediğim karnıbaharı, pırasayı sevmiyor oluşuMakarna hastasıyım onu da çok sevmiyor işte ayarlıycaz artık
Et tavuk ayrımı yok Allahtan ama sebze yemeklerini çok severek yediği söylenemez bayılarak yediğim patlıcanı ehh işte diye yiyor Yİyecekler farklı şekilde hazırlarız anlamadan her gıdayı almaları gerek aslındagünaydın canım benimki makarnada yemiyo yaa makarna yemez et yemez çorbalardan sadece mercimek yer sebzelerin hepsini yemez napcam ben bununla bilmiyorum yaaa
benimki o konuda çok cins canım ya bi görsün yada anlasın içinde sevmediği bişey olduğunu valla kavga eder benle o derece gıcık bu konudaEt tavuk ayrımı yok Allahtan ama sebze yemeklerini çok severek yediği söylenemez bayılarak yediğim patlıcanı ehh işte diye yiyor Yİyecekler farklı şekilde hazırlarız anlamadan her gıdayı almaları gerek aslında
şımartma kız vur kafasına yesin yada menuyu ona belirlet. madem problemli sensin sen söyle yarınki menüyü debenimki o konuda çok cins canım ya bi görsün yada anlasın içinde sevmediği bişey olduğunu valla kavga eder benle o derece gıcık bu konuda
hahaha valla süper fikir canım yaaa aylık yemek listesi yaptırayım be ona hergün o listeye bakarak yemek yaparım artıkşımartma kız vur kafasına yesin yada menuyu ona belirlet. madem problemli sensin sen söyle yarınki menüyü de
hahaha valla süper fikir canım yaaa aylık yemek listesi yaptırayım be ona hergün o listeye bakarak yemek yaparım artık
Et tavuk ayrımı yok Allahtan ama sebze yemeklerini çok severek yediği söylenemez bayılarak yediğim patlıcanı ehh işte diye yiyor Yİyecekler farklı şekilde hazırlarız anlamadan her gıdayı almaları gerek aslında
köftede makarnada yemez benimki ama alıştırmaya çalışcam ya yapcak bişey yok annesi alıştırmış evde kendilerine yemek yaptıklarında bide ayriyetten nişanlım için yemek yapıyolar alışmış bu duruma vallaben işin kolayını buldum köfte makarna delisi hergün önüne koyarım yersin durursun diyorum bana hava hoş diyor :)
Anladım canım belki soslarla falan kurtarırsın diyordumbenimki o konuda çok cins canım ya bi görsün yada anlasın içinde sevmediği bişey olduğunu valla kavga eder benle o derece gıcık bu konuda
Süt çok fena bende sütlü tatlılara bayılırım bu kötü olmuş şerbetli tatlılar yapacaksın o zaman canımBebiş ilk aylarda süt gibi kokar ki yagünaydın kızlar. bizimkinin en kötü huyu süte alerjisi var. süt kokusu aldığında falan midesi bulanıyor elleri terliyor tiksiniyor. bende özellikle sütlü tatlılara bayılırım. herşeyi geçtim yarın öbür gün çocuk olduğunda gerektiğinde sen biberondan süt içirceksin napıcaz o zaman diyorum walla imkansız diyor öfff gıcık
Sanırım canım soslarla falan güzel hale getireceğim artık yedireceğim sağlıklı beslenmeli yoksa et tavuk köfte tarzı şeylerde sıkıntısı yok ama sebzede gerek bende sevmem pek ama ıspanaktır bezelyedir falan hep yerimsebzeyi hiç bi erkek sevmiyor sanırım yaa
Günaydın canım sizde de tam tersi he benim midem de çöptür herşeyi yerim karnıbahar pırasa hariç onları ağzıma almamGünaydın kızlar... Nişanlım yemek konusunda hiç seçici değil ne bulursa yer ama ben yemek seçiyorum ....Yediğim yemekler sayılıdır....