• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Kızlar elektrik süpürgesi önerisine ihtiyacım var?

ben Philips FC 8475 almayı düşünüyorum. zaten markası yeter. açıkçası bi süpürgeye çok fazla para verilmesini saçma buluyorum emiş gücü iyiyse tamamdır. ama tek düşüncem toz torbalı- torbasız konusunda kesin karar vermedim

ben Philips FC 8475 almayı düşünüyorum. zaten markası yeter. açıkçası bi süpürgeye çok fazla para verilmesini saçma buluyorum emiş gücü iyiyse tamamdır. ama tek düşüncem toz torbalı- torbasız konusunda kesin karar vermedim

Canım bende philipse bakıyordum.
900 TL olan bi süpürgesi var onu çok övüyorlar ama çok para haftada bir evi süpürücem kıyamıyorum doğrusu o kadar paraya.. Toz torbasız bakıyorum ben, temizlemesi çok kolay değilmiş, hazneyi çıkarınca biraz etraf toz oluyormuş ama küvette falan yapılabilir diye düşünüyorum toz torbası almakla falan ugraşmak zorunda kalmam bide. Zaten sık kullananlar bile ayda 1 temizliyorlarmış yeterli oluyormuş :)

Özelliklerine baktım şimdi fena sayılmaz, öneri üzerine mi aldın?

Canım bizim boyumuza 60 kilo ideal tam oluyor. Bana ver o 4 kiloyu ikimizde ideal olalım :)
Bu arada resimlerden senin boyun kısa gibi duruyordu şaşırdım şimdii
yok kız uzun boyum uzun olmasından şikayetçiyim ama topuklu falan giyemiyorum ya sırık gibi oluyom valla
öyle olsa ne güzel olur bendeki 4 kiloyu hemen gönderirdim sana :KK55:

Canım bende philipse bakıyordum.
900 TL olan bi süpürgesi var onu çok övüyorlar ama çok para haftada bir evi süpürücem kıyamıyorum doğrusu o kadar paraya.. Toz torbasız bakıyorum ben, temizlemesi çok kolay değilmiş, hazneyi çıkarınca biraz etraf toz oluyormuş ama küvette falan yapılabilir diye düşünüyorum toz torbası almakla falan ugraşmak zorunda kalmam bide. Zaten sık kullananlar bile ayda 1 temizliyorlarmış yeterli oluyormuş :)
canım bizim evde ihlasın temizlik robotu var annem baya pahalıya almıştı geçen yıl bakım için geldiklerinde yenisi çıkmış robotun 2500 tl falandı yanlış hatırlamıyosam annem sanada alalım diye tutturdu istemedim iyikide istememişim bi temizlik yapmaya kalkıyoruz tam bi işkence parçalarını sök içine su doldur sonra tekrar suyu dök kaldır falan ağır bide tamam süper temizliyo falan ama ben zaten çalışıcam bide o koca şeyle uğraşamam iyiki almamışım

canım bizim evde ihlasın temizlik robotu var annem baya pahalıya almıştı geçen yıl bakım için geldiklerinde yenisi çıkmış robotun 2500 tl falandı yanlış hatırlamıyosam annem sanada alalım diye tutturdu istemedim iyikide istememişim bi temizlik yapmaya kalkıyoruz tam bi işkence parçalarını sök içine su doldur sonra tekrar suyu dök kaldır falan ağır bide tamam süper temizliyo falan ama ben zaten çalışıcam bide o koca şeyle uğraşamam iyiki almamışım
İhlas bizde de var tam işkence bence... Bir kere çok ağır çok yer kaplıyor ama çekişi güzel... Annem artık dayanamayıp Arçelikden kanguru modellerinden aldı... Çok güzel hafif yer kaplamıyor... Ben de o memnuniyetle kendimede onun bir üst modelini aldım... Birde arnica dik süpürge aldım... Arçelik teyzem ve kuzenim kullanıyor onlarda çok memnun olduklarını belirttiler....

İhlas bizde de var tam işkence bence... Bir kere çok ağır çok yer kaplıyor ama çekişi güzel... Annem artık dayanamayıp Arçelikden kanguru modellerinden aldı... Çok güzel hafif yer kaplamıyor... Ben de o memnuniyetle kendimede onun bir üst modelini aldım... Birde arnica dik süpürge aldım... Arçelik teyzem ve kuzenim kullanıyor onlarda çok memnun olduklarını belirttiler....
sorma canım ya iyiki aldırmamışım hem çok pahalı hemde işkence resmen insanın evi süpüresi gelmiyo valla :KK62: bizdede arçelik ten dik süpürge aldık eve ufak tefek bişey dökülünce süpürmek için oda iyi gayet

Özelliklerine baktım şimdi fena sayılmaz, öneri üzerine mi aldın?

Canım bizim boyumuza 60 kilo ideal tam oluyor. Bana ver o 4 kiloyu ikimizde ideal olalım :)
Bu arada resimlerden senin boyun kısa gibi duruyordu şaşırdım şimdii
yok öneri üzerine değil. medya markt gittim deneyerek aldım. baktığım bir çok süpürgeden kullanımı kolay, küçük, güçlü ve fiyatı uygundu

sorma canım ya iyiki aldırmamışım hem çok pahalı hemde işkence resmen insanın evi süpüresi gelmiyo valla :KK62: bizdede arçelik ten dik süpürge aldık eve ufak tefek bişey dökülünce süpürmek için oda iyi gayet
Benim önceliğim hafif yer kaplamamasıydı... Annem alınca baktım çok iyi gittim hemen kendime bende aldım... O hantal makineden sonra bize hafif ondan mı iyi geldi artık bilmiyorum.... Biraz da ev aletlerinin şans işi olduguna inanıyorum...

O süpürgeler ölüm.. Bizdede var sulu içerisine koku falan atılıyor hatta güya eve koku veriyor.
Annem parçalarını ayırıp bazanın altına attı onu.. Koyacak yer bulunmuyor kocaman bir makina onu açmaktansa çalı süpürgesiyle süpürmek bence daha kolay :)

Sanırım bende philips alacağım kızlar hem fiyat uygun hemde yorumlar güzel..

srve06 srve06 dik süpürge almayı düşünmüyorum. Şarjlı süpürge bakarken arçeliğin dik süpürgesi vardı üzerindede şarjlı süpürgesi önce baktım hoşuma gitti ama sonra gereksiz gibi geldi. İnşallah memnun kalırsın.

O süpürgeler ölüm.. Bizdede var sulu içerisine koku falan atılıyor hatta güya eve koku veriyor.
Annem parçalarını ayırıp bazanın altına attı onu.. Koyacak yer bulunmuyor kocaman bir makina onu açmaktansa çalı süpürgesiyle süpürmek bence daha kolay :)

Sanırım bende philips alacağım kızlar hem fiyat uygun hemde yorumlar güzel..

srve06 srve06 dik süpürge almayı düşünmüyorum. Şarjlı süpürge bakarken arçeliğin dik süpürgesi vardı üzerindede şarjlı süpürgesi önce baktım hoşuma gitti ama sonra gereksiz gibi geldi. İnşallah memnun kalırsın.
Ben daha çok mutfak için aldım canım... Evde de mutfakda felan Fantom dik süpürgesi kullanıyoruz kullanışlı geldi ondan tercih ettim... Birşey döküldüğünde hemen şipşak çalıştır...İnşallah memnun kalırım...

Kızlar ben sulu süpürgeden vazgeçemem ya evde kullanıyoruz çok memnunuz benim toza alerjim var kolay oluyo zaten suyu boşaltmak kovadan daha kolay sanki. Ben fantom aldım sulu kovalı torbalı kullanılıyor

Kızlar ben sulu süpürgeden vazgeçemem ya evde kullanıyoruz çok memnunuz benim toza alerjim var kolay oluyo zaten suyu boşaltmak kovadan daha kolay sanki. Ben fantom aldım sulu kovalı torbalı kullanılıyor
iki aylık gıcır sulu süpürgemiz atıl durumda :( biz sevemedik çok koku yapıyor. ufacık bir yeri bile süpürmek istersen doldur süpür suyu dök kurula. bide sürekli devrildi nedendir bilinmez. tabi herkesin kullanım stili kendine göre

iki aylık gıcır sulu süpürgemiz atıl durumda :KK43: biz sevemedik çok koku yapıyor. ufacık bir yeri bile süpürmek istersen doldur süpür suyu dök kurula. bide sürekli devrildi nedendir bilinmez. tabi herkesin kullanım stili kendine göre

Canım bende ufak yerler için susuz çalıştırabiliyim diye dik süpürge istiyordum gerek kalmadı benim ki susuzda çalışıyor. Sizin şanssızlık olmuş annem yıllarca torbalı kullandı şimdi süpürgesine aşık. Temizlik bitince yıkamak gerekiyor bide kurumasını bekleyince koku olmuyor biz öyle yapıyoruz sorun yaşamadık hiç inşallah bende yaşamam

Sulu süpürge çok zahmetli geldi bana... Su doldur, süpür tekrar dök, temizle ... Temizlemeyince de koku yapıyormuş...

Sulu süpürge çok zahmetli geldi bana... Su doldur, süpür tekrar dök, temizle ... Temizlemeyince de koku yapıyormuş...
Ben evde alıştığımdan belkide hiç başka düşünmedim ama temizlemeyince tabi çok kötü kokar zaten hergün ev süpürmemize rağmen sanayi atığı gibi bi su oluyo temizlik bitince :KK31:

Ben evde alıştığımdan belkide hiç başka düşünmedim ama temizlemeyince tabi çok kötü kokar zaten hergün ev süpürmemize rağmen sanayi atığı gibi bi su oluyo temizlik bitince :KK31:
evet ya o suyu görünce şok oluyorum bu kadar pismiymiş bu halı diyorum kendi kendime :KK57: sulu olanlar biraz zahmetli ama daha iyi bence tabi küçük olcak bizim evdeki ihlas gibi hayatta almam :KK12:

Çalışan bayanlar için zahmetli gibi geldi bana ... Pratik bir süpürge alırsın genel temizlik için sulu süpürgeyi kullanabilirsin...
Yoksa en ufak bir kırıntıda açmak zor olur....

Çalışan bayanlar için zahmetli gibi geldi bana ... Pratik bir süpürge alırsın genel temizlik için sulu süpürgeyi kullanabilirsin...
annem birgün süpürürken aaaaaaah yetti be dedi kardeşimle babamı doğru süpürge almaya yolladı. arçelik kanguru mu diyorlar onu aldık. :KK70:

annem birgün süpürürken aaaaaaah yetti be dedi kardeşimle babamı doğru süpürge almaya yolladı. arçelik kanguru mu diyorlar onu aldık. :KK70:
Benim annemde İhlasdan bıktı... Gitti kanguru modelinden aldı kadın dünya varmış dedi... Tek tek parçaları sök ,yıka ,kurut... Birde ağır su doldurunca iyice ağır oluyor... Sulu süpürge alırken binkere düşünmek gerekiyor bence.. Astım hastaları için,evde evcil hayvan besleyenler için ideal olabilir...

Aynen canım günlüğe susuz kullanırım hafta sonu sulu yaparım genel temizliği. Bi ben göze almışım demekki alışkanlıktan

Back