- 9 Kasım 2011
- 275
- 145
- 133
- Konu Sahibi Gizem_ikra
- #2.201
Hepsine yeteriz biz kimse olmasın tek ben hep ben
Tamam canım bulduğum an aklımdasın![]()
Tamam canııımmm sen de benim aklımdasınn
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsine yeteriz biz kimse olmasın tek ben hep ben
Tamam canım bulduğum an aklımdasın![]()
evet gelin diyince akla direk french geliyo aslında ama kararım değişmezse ben pembe istiyorum şimdilikAslında yerine göre zaten bence bir insanın sadece sevgilisi olmamak gerek yerine göre arkadaş yerine göre aile yerine göre sevgili daha eğlenceli sıradan değil
Bende düşünmedim değil pembe düşünüyorum nişanda mesela pembe sürmüştüm çok hoşuma gidiyor french sevmiyorum niyeyse ama geline yakışıyor orası ayrı![]()
günaydın canım sanada hayırlı haftalar 1 hafta daha yaklaştık düğünümüzeGünaydınlar herkese hayırlı haftalar![]()
evet gelin diyince akla direk french geliyo aslında ama kararım değişmezse ben pembe istiyorum şimdilik![]()
Geline açık pembe de çok yakışır ki prenses gibigünaydın canım sanada hayırlı haftalar 1 hafta daha yaklaştık düğünümüze![]()
ay 5 ay diyince çok gibi geliyo benim gözüme hala yaGeline açık pembe de çok yakışır ki prenses gibi
Evet 5 aycık kaldı inşallah adım adım yaklaşıyoruz![]()
Bence çabuk geçiyor zaman durduramıyorsun sanki iyice stres oldumay 5 ay diyince çok gibi geliyo benim gözüme hala ya![]()
Günaydın kızlar,
Ben bu aralar aşırı duygusalım. Dokunsalar gözlerim doluyor.
Dün nişanlımla yemek yiyorduk durduk yere aglamaya başladım, oda çok şaşırdı yemegi falan bıraktım durduramıyorum gözyaşlarımı
Sizde de var mı böyle haller, sanırım stres çok fazla birde üzüntü oluyor ara sıra bilmiyorum çok farklı duygular yaşıyorum..
canım günaydın,
regl döneminde falan mısın? gerçi ben dönem dışı da dediğin gibi oluyorum kafamızda sürekli birşeyler stres koşturmaca inan bünyeye fazla geliyor. ben dün neye ağladım biliyor musun? evimde son kışım olacak annemlerle. seneye ayrı olacağız aynı şehirde olsak bile haftasonu kahvaltılarımız,akşam çay sohbetlerimiz olmayacakay bak yine duygusallaştım. işte bak bunlar üst üste gelince duygusallaşmaman imkansız canım.
Regl dönemim değil canım..
Ahh kuzucukkBendede öyle şeyler hep, sebepler düşününce komik ama içimi acıtıyor.
Odamın camından bakıyorum 5 ay sonra bakamayacağım diye ağlıyorum..
Ne zamana kadar devam edecek bu halimiz![]()
halimiz tam hem ağlar hem giderim :) böyle diyince babam vazgeç evlenme o zaman bize bak diyor yokkk o da olmaz diyorum :) senin 15 Haziran sabahı, ,benim de 13 Haziran sabahı bu halimiz geçicek bak gör çünkü bitmiş olacak koşturmaca
selam kızlar neler yapıyorsunuz pazartesi sendromunuz geçtimi![]()
selam kızlar neler yapıyorsunuz pazartesi sendromunuz geçtimi![]()
neden bulamadın ki hala hangi bölgeyi düşünüyorsun.Selam,
ben balayı ayarlamaya çalışıyorum hala bi yer bulamadım çıldırdıımm![]()
ev işi zor yakın zamanda benimde aramam gerekecek sanırım.hayır yaaa hava bozdu çok fena uykum vardı zaten iyice içime kapandım :) birde birkaç gündür gündemimde ev sorunu var gönlümüze ve bütçemize uygun ev bulabilcekmiyiz acep çok merak ediyorum ev işi hallolsa başka birşeye takılmıorm ya![]()
neden bulamadın ki hala hangi bölgeyi düşünüyorsun.
ev işi zor yakın zamanda benimde aramam gerekecek sanırım.
Canım genelde herkesin yaşadığı o gün bende eski resimlere bakarak ağladım pcden kardeşim ne ağlıyosun diyor çok tuhaf duygular anlatılmazGünaydın kızlar,
Ben bu aralar aşırı duygusalım. Dokunsalar gözlerim doluyor.
Dün nişanlımla yemek yiyorduk durduk yere aglamaya başladım, oda çok şaşırdı yemegi falan bıraktım durduramıyorum gözyaşlarımı
Sizde de var mı böyle haller, sanırım stres çok fazla birde üzüntü oluyor ara sıra bilmiyorum çok farklı duygular yaşıyorum..
Canım genelde herkesin yaşadığı o gün bende eski resimlere bakarak ağladım pcden kardeşim ne ağlıyosun diyor çok tuhaf duygular anlatılmaz![]()