• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Gelinleri

Günaydın kızlar,

Yemek dediniz de ben 5 kilo vermişim :(
Hiç yemek yiyemiyorum, migdem bulanıyor.. Kilom tam idealdi zayıflayınca çirkinleşiyorum, çirkin gelin olmak istemiyorum :cry:

köftede makarnada yemez benimki ama alıştırmaya çalışcam ya yapcak bişey yok annesi alıştırmış evde kendilerine yemek yaptıklarında bide ayriyetten nişanlım için yemek yapıyolar alışmış bu duruma valla

aynı yaaa diyorum kayınvalideme zaten sen böyle yapmışsın bu çocuğu alıştırmışsın :)

Günaydın kızlar,

Yemek dediniz de ben 5 kilo vermişim :KK43:
Hiç yemek yiyemiyorum, migdem bulanıyor.. Kilom tam idealdi zayıflayınca çirkinleşiyorum, çirkin gelin olmak istemiyorum :cry:

ya güzel mi kötü mü bilemedim canım ben kilo vermek istiyorum ama tam tersine bu dönemde alıyorum kilo :( düzenli yemek ye canım öğün olarak mutlaka ye atladınmı iyice canın istemez sonra

aynı yaaa diyorum kayınvalideme zaten sen böyle yapmışsın bu çocuğu alıştırmışsın :)

ya güzel mi kötü mü bilemedim canım ben kilo vermek istiyorum ama tam tersine bu dönemde alıyorum kilo :KK43: düzenli yemek ye canım öğün olarak mutlaka ye atladınmı iyice canın istemez sonra

Kötü canım boyum 1.73 kilom 60 dı. Şimdi 55 oldum..
Canım sıkkın olunca yada stres olunca hiç giyemiyorum. Keşke dediğin gibi yiyebilsem ama agzımda büyüyor resmen..
İstah açıcı ilaç biliyor musunuz?
Canım sen bol bol su iç, benim nişanlım kilo almaya çok müsait devamlı su içiyor akşamları bir çorba içiyor meyve falan yemiyor.

Canım sıkkın olunca yada stres olunca hiç giyemiyorum. Keşke dediğin gibi yiyebilsem ama agzımda büyüyor resmen..
Canım sen bol bol su iç, benim nişanlım kilo almaya çok müsait devamlı su içiyor akşamları bir çorba içiyor meyve falan yemiyor.

ya haftaiçi çok güzel dikat ediyorum aslında şirkette öğle arası diyet yemek yiyorum su içiyorum sürekli akşam da sebze ağırlıklı ama haftasonları düzensiz oluyor işte :( birde straplez gelinlik istiyorum bilmiyorum bakalım artık. iştah açıcı için hiç işim olmadı maalesef hep iştahım açık olduğundan kapamak konusunda uzmanlaştım :KK53::KK53:

ya haftaiçi çok güzel dikat ediyorum aslında şirkette öğle arası diyet yemek yiyorum su içiyorum sürekli akşam da sebze ağırlıklı ama haftasonları düzensiz oluyor işte :KK43: birde straplez gelinlik istiyorum bilmiyorum bakalım artık. iştah açıcı için hiç işim olmadı maalesef hep iştahım açık olduğundan kapamak konusunda uzmanlaştım :KK53::KK53:

ahahah güldürdün beni ya :)
bu arada balayı işini hallettim çok şükür dün..

oouuwww hayırlı olsun canım Kıbrıs mı?

Evet canım, kıbrıs salamis bay contri..
Fiyatı uygun 5 gece 6 gün herşey dahil, uçak ve transferde içinde..
Nasıl rahatladım nasıl bir yük kalktı üstümden anlatamam..
Bu hafta sonuda inşallah hava açarsa biraz gelinlik bakmaya çıkacağım.. Pronovias uygulamasını indirdim istediğim gelinliğe yakın modeller buldum bakalım nasıl olacak deneyince :KK49:

ya haftaiçi çok güzel dikat ediyorum aslında şirkette öğle arası diyet yemek yiyorum su içiyorum sürekli akşam da sebze ağırlıklı ama haftasonları düzensiz oluyor işte :KK43: birde straplez gelinlik istiyorum bilmiyorum bakalım artık. iştah açıcı için hiç işim olmadı maalesef hep iştahım açık olduğundan kapamak konusunda uzmanlaştım :KK53::KK53:
Kapatabildiysen bana da haber et kız :KK70:

Evet canım, kıbrıs salamis bay contri..
Fiyatı uygun 5 gece 6 gün herşey dahil, uçak ve transferde içinde..
Nasıl rahatladım nasıl bir yük kalktı üstümden anlatamam..
Bu hafta sonuda inşallah hava açarsa biraz gelinlik bakmaya çıkacağım.. Pronovias uygulamasını indirdim istediğim gelinliğe yakın modeller buldum bakalım nasıl olacak deneyince :KK49:

canım çok güzel orası hayırlı olsun :KK68: dediğin gibi fiyatları da süper.
gelinlik için ben Şubatın 21'ine aldım randevu İzmirde evlilik fuarı olduğu için çok yoğunlarmış şimdi kız o zaman gel fuardaki yeni modelleri 2014 fiyatından ayarlarım diyince o zamana attım. Pronovias çok güzel canım.

:KK53:canım çok güzel orası hayırlı olsun :KK68: dediğin gibi fiyatları da süper.
gelinlik için ben Şubatın 21'ine aldım randevu İzmirde evlilik fuarı olduğu için çok yoğunlarmış şimdi kız o zaman gel fuardaki yeni modelleri 2014 fiyatından ayarlarım diyince o zamana attım. Pronovias çok güzel canım.

Teşekkürler tatlım..
Evet Pronovias çok güzel ama çok pahalı. Bende modelleri ordan alıp başka gelinlikçiye götürcemm

canım benimde boyum 173-174 falan aynıyız yani ama ben şuan 64 kiloyum vermeye çalıyorum düğüne kadar 60 olmam lazım :mad: ya keşke benimde iştahım kesilse dediğin gibi herkesin derdi farklı sen almak istiyosun ben vermek istiyorum :KK47: bu arada balayı işini halletmişsin gözün aydın :KK36:

Ben Samsung eclipse aldım. minik ama canavar gibi tam istediğim gibi

Özelliklerine baktım şimdi fena sayılmaz, öneri üzerine mi aldın?
canım benimde boyum 173-174 falan aynıyız yani ama ben şuan 64 kiloyum vermeye çalıyorum düğüne kadar 60 olmam lazım :mad: ya keşke benimde iştahım kesilse dediğin gibi herkesin derdi farklı sen almak istiyosun ben vermek istiyorum :KK47: bu arada balayı işini halletmişsin gözün aydın :KK36:

Canım bizim boyumuza 60 kilo ideal tam oluyor. Bana ver o 4 kiloyu ikimizde ideal olalım :)
Bu arada resimlerden senin boyun kısa gibi duruyordu şaşırdım şimdii

Back