- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi Gizem_ikra
-
- #2.221
Düğün yaklaştıkça fazlalaşacak biliyorum annemlerin bile gözleri doluyor şimdiden ben nasıl vedalaşacağım evden çıkarkenAglak haziran gelinleri
kızlar içim şişti valla ya. ne üzülüyonuz anlamadım ki bende mi sıkıntı var acep
neden bulamadın ki hala hangi bölgeyi düşünüyorsun.
ev işi zor yakın zamanda benimde aramam gerekecek sanırım.
galiba ben sorunluyum diye sessizce okuyodum valla güle oynaya şafak sayıyorum bi bitseydi diye şu nişanlılıkkızlar içim şişti valla ya. ne üzülüyonuz anlamadım ki bende mi sıkıntı var acep
galiba ben sorunluyum diye sessizce okuyodum valla güle oynaya şafak sayıyorum bi bitseydi diye şu nişanlılık
sen daha şanslısın ozaman canım ben çok korkuyorum ya annem hep yanımdaydı şimdi tek başıma bi evin sorumluluğunu alabilir miyim diye korkuyorum açıkcasıBen liseyi yatılı okudum üniversiteyide öyle sonra bekar evim oldu. yaklaşık 2 yıldır ailemle yaşıyorum. çokta seviyorum ailemi özlerim. birlikte vakit geçirmeyi çok severim ama sanırım ayrı kalmaktan çok korkmuyorum. başımın çaresine bakmaya alıştım
yok evlenmek istemediğinden değil elbette onu demek istemiyorum ama işte senin o sorumluluk dediğin beni pek ürkütmüyo ben hep uzaktaki çocuktum. hep valizi olan gidip gelen. baba evinden ayrı olan özlenenKızlar,
Biz evlenmek istemediğimizden ağlamıyoruz zaten..
Belkide birikimden dolayı hassaslaşmışızdır ve en ufak şeyde gözlerimiz doluyordur yani sanırım benim öyle :)
Yoksa bende evlenip eşimle evimde olmayı çok istiyorum. Sonuçta kimse bizi evlenmeye zorlamıyor kendi isteğimizle severek evleniyoruz..
Baba evinden ayrılmak, sorumluluk altına girmek beni biraz korkutuyor ama bir yandanda zaman hemen geçsin istiyorum.. Durumlar farklı anlayacağınız, dün ağladığım şeye bugun gülüyorum mesela :)
hiç korkma birşey olmaz. insan tek başına kalmayınca anlayamıyor ne kadar yetenekli olduğunu. bekar evim vardı tek kalıyordum. yemeğimide temizliğimi de yapıyodum mis gibi. şimdi bakınca hem çalışıp hem nasıl yapıyormuşum diyorum ama içine düşünce öyle adapte oluyorsun ki. hem sanki nışanlın profesyonel kocamı ikiinizde acemisiniz beraber öğrenirsiniz.sen daha şanslısın ozaman canım ben çok korkuyorum ya annem hep yanımdaydı şimdi tek başıma bi evin sorumluluğunu alabilir miyim diye korkuyorum açıkcası
tabiki canım bende korkuyorum arkamı toplayan bi annem vardı her zaman şimdide aynı şehirde olcaz ama sonuçta ayrı bi evin sorumluluğunu alıcam insan hem korkuyo hem içi buruk oluyoKızlar,
Biz evlenmek istemediğimizden ağlamıyoruz zaten..
Belkide birikimden dolayı hassaslaşmışızdır ve en ufak şeyde gözlerimiz doluyordur yani sanırım benim öyle :)
Yoksa bende evlenip eşimle evimde olmayı çok istiyorum. Sonuçta kimse bizi evlenmeye zorlamıyor kendi isteğimizle severek evleniyoruz..
Baba evinden ayrılmak, sorumluluk altına girmek beni biraz korkutuyor ama bir yandanda zaman hemen geçsin istiyorum.. Durumlar farklı anlayacağınız, dün ağladığım şeye bugun gülüyorum mesela :)
içim rahatladı canım valla benim sevdicekte bi huy var bi gün önceki yemeği ısıtınca yemez hergün yeni pişmiş yemek istiyo et yemiyo zaten sebzelerdende hepsini yemez o konuda işim zor vallahiç korkma birşey olmaz. insan tek başına kalmayınca anlayamıyor ne kadar yetenekli olduğunu. bekar evim vardı tek kalıyordum. yemeğimide temizliğimi de yapıyodum mis gibi. şimdi bakınca hem çalışıp hem nasıl yapıyormuşum diyorum ama içine düşünce öyle adapte oluyorsun ki. hem sanki nışanlın profesyonel kocamı ikiinizde acemisiniz beraber öğrenirsiniz.
çalışıp hemde güzel yemekler yapmak istiyorsan dondurucunu etkili kullanman gerek çünkü bir gün öncedende yapamazsın. Bence araştır ne becerikli hatunlar var. mecbur az yemek yapmayı öğrenmen gerek yoksa çöpe çok yemek gider( Bizim evde yemekler plastik kaplarda kediciliklere gider biz bu yemeklere çöp demeyiziçim rahatladı canım valla benim sevdicekte bi huy var bi gün önceki yemeği ısıtınca yemez hergün yeni pişmiş yemek istiyo et yemiyo zaten sebzelerdende hepsini yemez o konuda işim zor valla
içim rahatladı canım valla benim sevdicekte bi huy var bi gün önceki yemeği ısıtınca yemez hergün yeni pişmiş yemek istiyo et yemiyo zaten sebzelerdende hepsini yemez o konuda işim zor valla
aha tehdite bak ben bile korktumbizimkinde de akşamlar öyle düzgün yemek yeme alışkanlığı yok iyi mi kötü mü bilmiyorum ama walla dedim ben işten gelcem yorgun argın yemek yapmakla uğraşıcam geldğinden o yemekleri yemezsen kafandan aşağı dökerim :)
asıl evlilikle ilgili önemli olan her ne kadar ruh eşimizde desel farklı hayat tarzlarından gelen biriyle aynı evi paylaşacak olmak. evliliğe alışmak demek böyle birşey bu süreçte alışmak yoruo yoksa onun dışında herşey süper olacak inşallah.
valla olmadı öyle yapcam artık çünkü ben akşamları yemek yemem sadece o yicek oyüzden mutlaka yaptığım yemek artcak hergünde yemek dökülmezki buzluğa atmak en mantıklısı sanırımçalışıp hemde güzel yemekler yapmak istiyorsan dondurucunu etkili kullanman gerek çünkü bir gün öncedende yapamazsın. Bence araştır ne becerikli hatunlar var. mecbur az yemek yapmayı öğrenmen gerek yoksa çöpe çok yemek gider( Bizim evde yemekler plastik kaplarda kediciliklere gider biz bu yemeklere çöp demeyiz) ikinciside erkelerin çoğu dün ne yediklerini bildikleri için ısınmış yemek yemezler. çorbanı sıcakken doldur kavanoza at dolaba bir hafta sonra ısıt koy önüne bak nasıl bayılarak yiyor.
tabiki canım farklı hayat tarzı olucak neticede ikiz kardeşlerin bile kişilikleri farklıdır ama her iki tarafta birbirine anlayış ve fikirlerine alışkanlıklarına saygı gösterdikten sonra herşey daha kolay olurbizimkinde de akşamlar öyle düzgün yemek yeme alışkanlığı yok iyi mi kötü mü bilmiyorum ama walla dedim ben işten gelcem yorgun argın yemek yapmakla uğraşıcam geldğinden o yemekleri yemezsen kafandan aşağı dökerim :)
asıl evlilikle ilgili önemli olan her ne kadar ruh eşimizde desel farklı hayat tarzlarından gelen biriyle aynı evi paylaşacak olmak. evliliğe alışmak demek böyle birşey bu süreçte alışmak yoruo yoksa onun dışında herşey süper olacak inşallah.
aha tehdite bak ben bile korktumaynı ailede yaşayan kardeşler bile farklı oluyor elbette ayrı olacağız ama umalım ki güzel orta yollar bulunsun
valla olmadı öyle yapcam artık çünkü ben akşamları yemek yemem sadece o yicek oyüzden mutlaka yaptığım yemek artcak hergünde yemek dökülmezki buzluğa atmak en mantıklısı sanırım
tabiki canım farklı hayat tarzı olucak neticede ikiz kardeşlerin bile kişilikleri farklıdır ama her iki tarafta birbirine anlayış ve fikirlerine alışkanlıklarına saygı gösterdikten sonra herşey daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?